reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Witam wszystkie bobry i te odkrzaczone też ;)
BB mimo, że FB założone widzę, że ma się całkiem nieźle ;) Miałam co czytać od rana jak zawsze. Ja już dzisiaj rano z moją córcią byłam zrobić wyniki z krwi i siuśków ;) Moja córcia miała wczoraj powtórkę z rozrywki - wysypało ją wczoraj w szkole zanim się lekcje zaczęły ( wysypka jak w poniedziałek) i teściowa ją zabrała do domu ( ja wczoraj badania robiłam poza miejscem zamieszkania) . Ale już zdiagnozowałam sama problem !!! Moja jest bardzo wrażliwą małą osóbką - po prostu w szkole zaczęło się przesadzanie w ławkach dzieci i ona się w tym wszystkim pogubiła bo w przeciągu 3 dni siedziała w 3 różnych miejscach z różnymi osobami - stąd te nerwy . Muszę dzisiaj z wychowawczynią porozmawiać.
&&&& za maleństwo !!!!
agnis - ładna ta paczka
ewa - powodzenia z pierniczkami
U nas święta powolutku nadchodzą - ja powoli sobie sprzątam zgodnie z założonym planem, zakupy, myślę , że w przyszłym tygodniu zrobię ( muszę się z koleżanka umówić , żeby podjechać samochodem ) , został mi jeszcze prezent dla teściowej a choinkę będziemy razem w następną sobotę wybierać i stroić :)

Jagna25 ja na głównej stronie tez mam tylko noc wyprzedaży i godziny...
Po wybraniu "Nasze sklepy" i sklep w Komornikach mogę kliknąć zobacz szczegóły.
U mnie to tak wygląda: rabat 50% na odzież wierzchnią dziecięcą i niemowlęcą 13.12.2013 od godz. 18.00
Z ciekawości zajrzałam do innych sklepów... i widzę wszędzie inaczej :baffled: Ja już nie wiem jak to jest z tym Auchan...
W Rzeszowie np. na co innego jest zniżka: Noc Super Okazji 13.12
W Lublinie to już w ogóle jakoś tak ubogo....

susi miałam też problem z córką jest grzeczną dziewczynką i Pani non stop przesadzała ją do ławki z chłopakami najbardziej rozrabiającymi, mąż rozmawiał z Panią bo uważamy że to dla niej krzywdzące, jest grzeczna to po co ją karać:-( Jak przychodziła do domu to zaraz robiła w domu jakąś rozpierduchę a to krzyki, a to pretensje i fochy. Musiała chyba odreagować stres związany z tymi gagatkami. Teraz od kilku tygodni ma jedną koleżankę i zachowuje się całkowicie inaczej - na szczęście

A ja w ogole nie pojmuje tego po co nauczyciele przesadzaja dzieci w lawce! Przeciez nie kazde dziecko sie lubi i takie dziecko bardziej grzeczne i wrazliwe cierpi na tym najbardziej, to wyglada jak kara dla tych dzieci. Jak chca juz uspokoic tych rozrabiajaych to niech posadza ich w pierwszych ławkach, czy cos i osobno, a nie takie mieszanie robia i w glowach dzieci i w klasie w ogole:angry:

A ja w ogole nie pojmuje tego po co nauczyciele przesadzaja dzieci w lawce! Przeciez nie kazde dziecko sie lubi i takie dziecko bardziej grzeczne i wrazliwe cierpi na tym najbardziej, to wyglada jak kara dla tych dzieci. Jak chca juz uspokoic tych rozrabiajaych to niech posadza ich w pierwszych ławkach, czy cos i osobno, a nie takie mieszanie robia i w glowach dzieci i w klasie w ogole:angry:

Tak jest Koreczek zgadzam się z Tobą;-)

Uff wysprzątałam :D
Ja też wolę BB niż fb :D
Katrine mój kurier przyszedł :D:D teraz proszę jeszcze o listonosza :p:)

Moja wyprawka już też w dużej mierze gotowa a mój strych nie jest taki duży i nie wiem gdzie to pomieszczę :D

No i cieszę się bo już potwierdzone, że moi rodzice z bratem przyjadą do nas na Wigilię :D:D:D i to będzie moja pierwsza Wigilią jaką zorganizuje :D

Mamusia synka przykro mi nie chciałabym przez to przechodzić co twoja koleżanka ale dzidziuś duży, silny poradzi sobie :)!

U mnie w Auchan też jest ta promocja ale nie piszą na co w Bonarce, a Galerii Bronowice 50 % na ubranka dziecięce i 30% na zabawki ...
muszę coś kupić pod choinkę 11 letniemu bratu i nie wiem co :|

Ostatnia edycja:
Jejku jaka radosc! Wreszcie cos u mnie ruszylo, bede mials rachunki zaplacone i swieta beda i wegiel bede miala i troche dla dziecka kupie!

A zaczne od poczatku.
Jako ze mam ciezka sytacjd finansowa, poszlam do opieki spolecznej. Napisalam podanie o zapomoge. Wczesniej bylo tak, ze nic nie dostalam bo brscia za granica sa i ze nam niby pomagaja. Ale tym razem przyszls do nas fajna taka pani i powiedziala jeszcze zebysmy dopisali wegiel i co? Dzisiaj prsyszla decyzja, ze w poniedzialek za listopad i grudzien dostaniemy az 1000 zl :szok: a w srode pol tony wegla! A cieszs sie jak glupia! Wiecie nieraz tak mydlalam, ze ta pomoc to dla tych najbiedniejszych, a mi tak az zle nie bylo, ale pomyslalam o tym moim Skarbie co jest pod serduszkiem i dla swojego spokoju no skorzystalam.

Te pieniadze i wegiel to dla mnie jest przeogrom, bo nie spodziewalam sie ze tyle dostane, myslalam o 200 zl zeby bylo przynajmniej, a tu taka niespodzianka!

I to ma byc kurcze piatek 13go?! Jesli tak, to ja bym chciala tak czesciej hehe

Cieszeeeeee sie!

reklama
Do góry