reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Marcia... super produktywny dzień :) Zazdroszczę :)
A ja w pracy z szefem w jednym pokoju, bo smutno mu samemu w gabinecie siedzieć, to wziął laptopa i przyszedł do mnie :)
Mamusiu synka, ja też próbowałam różnych i własnie te z rossmana najbardziej mi podeszły :)

reklama
No nie ma opcji szalenstw na swieta, bo rachunki sa jeszcze do zaplaty, tylko takie ppdstawowe rzeczy.

A ja wrzucilam juz 3 pranie i sprzatam w pokoju mamy, bo jej juz drugi miesiac idzie to sprzatanie :crazy:

Troche musialam usiasc przez bol krzyzy... oj tam :-)

Wysle mojego zeby choinke mi zdarl ze strychu, ppstawie ja i niech stoi a ubiore w przyszlym tygodniu :-)

Nagonie ich, mame i mojego, zeby drzewo przyniesli i to duzo, bo ja w swieta nie mam zamiaru drzewa nosic...

Ewula, ta kwota to tylko tyle dostaniemy, co miesiac nie bedzie, ale to nic

Jaspis, tez nie rozumiem co do tego maja moi bracia. Sa tu zameldowani ale to nic nie znaczy, oni maja swoje zycie juz, no ale dobrze ze sie tym razem udalo :-)

Koreczek, super!:)

Dokonałam rzeczy niemożliwej - od godziny moje Robaki śpią :) A ja zamiast pracować to się delektuję ciszą ;P

Ale już sobie herbatę zrobiłam i siadam do komputera :)

Ja dzisiaj też wybieram się na zakupy do Auchan :tak: i widzę, że nie tylko ja po dwa razy w tygodniu wychodzę z domu.
Na szczęście w poniedziałek jadę do rodziców i wreszcie nie będę zamknięta w pokoju (jak to zabrzmiało)... Ale jak mam spotykać się z moją szanowną teściową, jak zatacza się po korytarzu to ja jednak wolę siedzieć w swoim pokoju :tak:

Z tym meldunkiem to różnie jest. Mi raz każą wliczać do rodziny teściowa, a raz nie... meldunek ma taki jak mąż, bo ja to w ogóle mam całkiem inny,.. Tak więc to chyba widzi mi się tych co to potrzebują...

Ewa, pomysl ze jeszcze troche i bedzis trzecie dziecko w domu, wtedy to dopiero sajgon bedzie :-D

Powiem wam, co sie stalo przed chwila. Niedawno moj wrocil z miasta, bo zalatwial jakies tam papiery, wrocil do domu, i mowi
-chodz no tu, przytule cie
To ja uradowana lece z rekami wyciagnietymi a ten zamiast mnoe przytulic to do brzucha od razu, popatrzyl na mnie i
-nie mowilem do ciebie
To ja taka zrezygnowana stoje i czekam az sie przytuli z corka. Wstal i mowi
-no dobra, chodz tez cie przytule
Przytulil mnie i dodal
-to teraz przynies mi cos do picia...
Romantyzm.... hehe

Koreczek mój codziennie najpierw buziaczek dla brzucha a dopiero potem dla mnie :-D
Nie martwcie się, gin kazała leżeć więc... polegne w koszyku a mój będzie mnie woził po sklepie :-D Ahh żeby się tak dało :p
A tak serio to zrobie zakupy, zobacze te dzidziusiowe rzeczy i mykam do domu bo co chwile mam brzuch twardy.

reklama
Byłam u kosmetyczki zająć się moimi brwiami, wreszcie wyglądają jak należy :-D
A w środę umówiłam się na paznokcie:tak: u stópek i rączek :-D

Jaspis - udanej kawki z mężem. Mój tez mi rano zapowiedział ze cały tydzień był zapierd....wiec weekend poświęca rodzinie:-pno nareszcie:-D

Idę pranie powiesić bo już się dawno wyprało ale ciagle coś mi przeszkadzało je wywiesić i do łóżka polezec bo kręgosłup daje znać o sobie:crazy:

A ja kupiłam wkładki babydream zobaczymy jakie będą, jak będą złe przerzucę się na inne, to nie duzy koszt:tak:

Do góry