reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
karolinusia nie wczesniak, 38tydz. ciaza z wielowodziem, Afi ponad 50, przez dobe wywolywali porod ale rozwarcia nie bylo i szyjka dluga i zrobili ciecie i dziecko w takim stanie............

Witajcie i tutaj na Fb możemy mieć furtkę jakby co ale przyzwyczaiłam się tutaj i jakoś wolę BB.

jagna25 moje dziecko też pragnie tablet ale dopóki mogę zatrzymać falę informatyki, gier i innych pierdół wolę jej kupić coś innego
mamusia synka gratuluję dobrych wieści na wizycie, odpoczywaj dalej - trzymam kciuki za dzieciątko
katrine czekam na listonosza;-) ciekawe ile mój Leo waży dowiem się w poniedziałek
alesia albumy piękne chyba zamówię na chrzest do Stanów myślę że fajna pamiątka będzie i orginalna
malpawzoo z tymi biustonoszami to chyba szkoda ryzykować, po ciąży z córka wszystkie rzeczy są na mnie teraz dużo za duże nawet bluzki w ramionach :szok: i myślę że biustonosze tez będą także chyba wstrzymaj się
Mrowkaa karczowanie dobry tekst przechodziłam to wczoraj i zmęczona byłam jakbym 3 pozycje z kamasutry zaliczyła:zawstydzona/y: doczytałam że wizyta udana Super!
mlodamama21 ale masz cierpliwość do lepienia, podziwiam
Koreczek pytasz jak przygotowania do świat więc znalazłam właśnie zupełnie przez przypadek swój prezent pod choinkę, Zegarek na rękę 300714 w Tchibonie przyznam się mężowi bo mi wstyd - a jeszcze mi teraz przeszło przez myśl, że to może nie dla mnie tylko jakiejś kochanki:-D:-D:-D na święta wybieram się do mojej siostry:happy:
Moniqaa procentowo z wyprawki to ja mam 10% i to nie są najpotrzebniejsze rzeczy, trochę po córce i od siostry wzięłam takich neutralnych ubranek, coś kupiłam w tesco a do szpitala mam tylko torbę:zawstydzona/y: ogarnia mnie pomału przerażenie ale zaczynam w styczniu na poważnie przygotowania. Uważam że kosmetyki z Rossmana są dobre weź jak są tańsze wypróbujesz i zobaczysz każde dziecko jest inne - załóż sobie kartę Rossnę

Lecę dokończyć zupę i odcedzić makaron, nic mi się nie chce :-(

Bo jak jest wielowodzie to kuź... wiadomo że coś z dzieckiem, od razu powinna być cesarka a nie wywoływanie. Ale tak jest jak nie kieruja matki do specjalisty, bo oni wiedza lepiej:wściekła/y::wściekła/y: Później cierpi cała rodzina :-( Przeżyliśmy taka ciążę, nie moją, była cesarka i z dzieckiem teraz jest OKI.
Kasiak, Celina nie chce tylko mój mąż, tak wpadł na pomysł. Że zamiast tony zabawek to tablet.
Lece do sklepu.

No u nas to tez trafiła na takiego lekarza, ale dziecko było mądrzejsze;-) i tak skopało matkę, że w szpitalu wylądowała, tam od razu skierowanie na Wrocław. Tam rodziła w szpitalu klinicznym i tam dziecko miało od razu opiekę.

reklama
Do góry