reklama
mamusia synka
i córeczki
karolinusia nie wczesniak, 38tydz. ciaza z wielowodziem, Afi ponad 50, przez dobe wywolywali porod ale rozwarcia nie bylo i szyjka dluga i zrobili ciecie i dziecko w takim stanie............
Karolinusia
Fanka BB :)
Koreczek tak??????????/ a wszyscy mówią, że to skóra zdjęta z Damiana.
Mamusia Synka... no to przykro, trzymam kciuki by wszystko było ok
Mamusia Synka... no to przykro, trzymam kciuki by wszystko było ok
kasiak-l
MAJOWA MAMA 2006
Witajcie i tutaj na Fb możemy mieć furtkę jakby co ale przyzwyczaiłam się tutaj i jakoś wolę BB.
jagna25 moje dziecko też pragnie tablet ale dopóki mogę zatrzymać falę informatyki, gier i innych pierdół wolę jej kupić coś innego
mamusia synka gratuluję dobrych wieści na wizycie, odpoczywaj dalej - trzymam kciuki za dzieciątko
katrine czekam na listonosza;-) ciekawe ile mój Leo waży dowiem się w poniedziałek
alesia albumy piękne chyba zamówię na chrzest do Stanów myślę że fajna pamiątka będzie i orginalna
malpawzoo z tymi biustonoszami to chyba szkoda ryzykować, po ciąży z córka wszystkie rzeczy są na mnie teraz dużo za duże nawet bluzki w ramionach i myślę że biustonosze tez będą także chyba wstrzymaj się
Mrowkaa karczowanie dobry tekst przechodziłam to wczoraj i zmęczona byłam jakbym 3 pozycje z kamasutry zaliczyła doczytałam że wizyta udana Super!
mlodamama21 ale masz cierpliwość do lepienia, podziwiam
Koreczek pytasz jak przygotowania do świat więc znalazłam właśnie zupełnie przez przypadek swój prezent pod choinkę, Zegarek na rękę 300714 w Tchibonie przyznam się mężowi bo mi wstyd - a jeszcze mi teraz przeszło przez myśl, że to może nie dla mnie tylko jakiejś kochanki na święta wybieram się do mojej siostry
Moniqaa procentowo z wyprawki to ja mam 10% i to nie są najpotrzebniejsze rzeczy, trochę po córce i od siostry wzięłam takich neutralnych ubranek, coś kupiłam w tesco a do szpitala mam tylko torbę ogarnia mnie pomału przerażenie ale zaczynam w styczniu na poważnie przygotowania. Uważam że kosmetyki z Rossmana są dobre weź jak są tańsze wypróbujesz i zobaczysz każde dziecko jest inne - załóż sobie kartę Rossnę
Lecę dokończyć zupę i odcedzić makaron, nic mi się nie chce :-(
jagna25 moje dziecko też pragnie tablet ale dopóki mogę zatrzymać falę informatyki, gier i innych pierdół wolę jej kupić coś innego
mamusia synka gratuluję dobrych wieści na wizycie, odpoczywaj dalej - trzymam kciuki za dzieciątko
katrine czekam na listonosza;-) ciekawe ile mój Leo waży dowiem się w poniedziałek
alesia albumy piękne chyba zamówię na chrzest do Stanów myślę że fajna pamiątka będzie i orginalna
malpawzoo z tymi biustonoszami to chyba szkoda ryzykować, po ciąży z córka wszystkie rzeczy są na mnie teraz dużo za duże nawet bluzki w ramionach i myślę że biustonosze tez będą także chyba wstrzymaj się
Mrowkaa karczowanie dobry tekst przechodziłam to wczoraj i zmęczona byłam jakbym 3 pozycje z kamasutry zaliczyła doczytałam że wizyta udana Super!
mlodamama21 ale masz cierpliwość do lepienia, podziwiam
Koreczek pytasz jak przygotowania do świat więc znalazłam właśnie zupełnie przez przypadek swój prezent pod choinkę, Zegarek na rękę 300714 w Tchibonie przyznam się mężowi bo mi wstyd - a jeszcze mi teraz przeszło przez myśl, że to może nie dla mnie tylko jakiejś kochanki na święta wybieram się do mojej siostry
Moniqaa procentowo z wyprawki to ja mam 10% i to nie są najpotrzebniejsze rzeczy, trochę po córce i od siostry wzięłam takich neutralnych ubranek, coś kupiłam w tesco a do szpitala mam tylko torbę ogarnia mnie pomału przerażenie ale zaczynam w styczniu na poważnie przygotowania. Uważam że kosmetyki z Rossmana są dobre weź jak są tańsze wypróbujesz i zobaczysz każde dziecko jest inne - załóż sobie kartę Rossnę
Lecę dokończyć zupę i odcedzić makaron, nic mi się nie chce :-(
No serio Ci mówię, albo jakas inna jestem W sumie no też podobna do niego, ale pierwsze co zobaczyłam to CiebieKoreczek tak??????????/ a wszyscy mówią, że to skóra zdjęta z Damiana.
Kasiak, ładny ten zegarek Pewnie jednak dla ciebie
Ostatnia edycja:
Bo jak jest wielowodzie to kuź... wiadomo że coś z dzieckiem, od razu powinna być cesarka a nie wywoływanie. Ale tak jest jak nie kieruja matki do specjalisty, bo oni wiedza lepiej Później cierpi cała rodzina :-( Przeżyliśmy taka ciążę, nie moją, była cesarka i z dzieckiem teraz jest OKI.
Kasiak, Celina nie chce tylko mój mąż, tak wpadł na pomysł. Że zamiast tony zabawek to tablet.
Lece do sklepu.
Kasiak, Celina nie chce tylko mój mąż, tak wpadł na pomysł. Że zamiast tony zabawek to tablet.
Lece do sklepu.
mamusia synka
i córeczki
Jagna bo ona miała ujowego lekara................... :-( zamiast szukac specjalisty to uwiązała sie do takiego partacza............
No u nas to tez trafiła na takiego lekarza, ale dziecko było mądrzejsze;-) i tak skopało matkę, że w szpitalu wylądowała, tam od razu skierowanie na Wrocław. Tam rodziła w szpitalu klinicznym i tam dziecko miało od razu opiekę.
reklama
Karolinusia
Fanka BB :)
Koreczek no to jesteś jedną z nielicznych... bo raczej mówią, że to Damian...
Moniqaa ja mam jakieś 60%
Moniqaa ja mam jakieś 60%
Podziel się: