reklama
kasiak-l
MAJOWA MAMA 2006
Robię pierwszy raz w życiu bigos - o matko co za smród na chacie!! Oboje mamy już dość...
A co dopiero będzie jak oboje go zjecie
Nie mam gotowej mieszanki,może goździki wystarczą??
Robię z samej kiszonej przez teściówkę, mięcho za radą mamy gotuje się w kapuście, no zobaczymy jaki efekt będzie. Dodałam jeszcze grzyby, a później suszone śliwki, może da się zjeść
Robię z samej kiszonej przez teściówkę, mięcho za radą mamy gotuje się w kapuście, no zobaczymy jaki efekt będzie. Dodałam jeszcze grzyby, a później suszone śliwki, może da się zjeść
mamusia synka
i córeczki
Ewula przyrzekam, ze zawsze myslalam, ze w kiszonej kapuscie nic sie nie ugotuje......
My kapusty gotujemy osobno, cedzimy mieszamy w miednicy z kiełbasą, mięsem i przyprawami. Leci to w gary i się gotuje,aż się leciutko przysmaży dołem. Jest lepszy.
Przyprawy pewnie wiesz jakie majeranek, kminek, pieprz nie dawaj cebuli jak mam postać w słoikach albo chcesz mrozić w woreczkach.
Goździki powinny wystarczyć.
W kwasie się gotuje, nawet barszcz z octem się ugotuje.
Przyprawy pewnie wiesz jakie majeranek, kminek, pieprz nie dawaj cebuli jak mam postać w słoikach albo chcesz mrozić w woreczkach.
Goździki powinny wystarczyć.
W kwasie się gotuje, nawet barszcz z octem się ugotuje.
Karolinusia
Fanka BB :)
ja bigos taki na święta gotuję kilka dni, wtedy nabiera mocy, na noc leżakuje na balkonie i rano odgrzewam i tak po malutku kilka dni i doprawiam
ja tabletom mowie NIE, przynajmniej dla 4latka
Mamusia synka Twoja szyjka ma zdolność regeneracji! SZOK:-):-):-):-)
ja tabletom mowie NIE, przynajmniej dla 4latka
Mamusia synka Twoja szyjka ma zdolność regeneracji! SZOK:-):-):-):-)
reklama
Miałam wam wkleić. Jak to usłyszałam w radio to nóż mi się otworzył
Pijana matka na krajowej trójce - lubin - portal miasta
Moja ma 6 lat, więc może tak źle nie będzie
Pijana matka na krajowej trójce - lubin - portal miasta
Moja ma 6 lat, więc może tak źle nie będzie
Podziel się: