reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
DZIEŃ DOBRY POPOŁUDNIOWO!!!:-)

BOSZZZZZ 35 stron miałam do czytania :szok::szok:

Ostatnio ledwo się ogarniam, a Święta za pasem :confused2:... A WY PŁODNE, ŻE O MATKO NO :confused2:ale... po krótce...

Jaspis -
DZIĘKI ZA TWÓJ WCZORAJSZY WPIS... Też jak czasem czytam to myślę, kurcze tyle rzeczy dla tego dziecka chciałoby się kupićale życie pisze różne scenariusze...my np. musimy już za pieniądze z ubezpieczania jak młody się urodzi odłożyć na 2014 r na zimą na węgiel...I TO JEST PRZYKRE...ale wiemy, że jak nie odłożymy to grosza na węgiel nie będzie bo tyle kosztuje takie ot zwykłe codzienne życie :-(
Koreczek - U mnie podobnie zapewne kasa wpłynie 23 grudnia ale co z tego???Jak to już po zakupach tych najważniejszych będzie :baffled:
Kurcze ale masz przygody, dobrze, że nic z dzieciątkiem się nie zadziało!!!!

Ewula - No w firmie mojego męża np. bony dostali ZALEDWIE 300 zł, chociaż w naszej cholernie ciężkiej sytuacji dobre i to , ale paczki dla dzieci też już zabrali :confused2: ale na wigilię w restauracji dla wybranych mieli...i z czego???z socjala...ja się bym wnerwiła, bo mój nie poszedł bo to takie kółko wzajemnej adoracji a potem dupy sobie obrabiają.... Więc mówię idź i zapytaj ile ta wigilia na łebka kosztowała i ci którzy nie poszli niech im za tyle słodyczy dla dzieci kupią....ALE U PRYWACIARZA TO SOBIE MOŻNA :cool::crazy::cool:

MONISIA - SŁUCHAJ MĘŻA i odpoczywaj :tak:

katrine - Widzę, że nie ja jedyna z zębami latam :tak:

OSTROŚ - wWITAMY W GRONIE MACRCÓWEK...a o Aptece słyszałam już robiłam zakupy i oszczędność w porównaniu z poprzednią UWAGA 70 ZŁ!!!!

KAMAA -
słuszna waga gratulacje !!!!:happy:

malpawzoo -
?Ja też myślę ale nad taką najtańszą :sorry:baby ono

mamusiasynka-&&&&&&&&&& za wizytę!!!

josek - ALE CO NA TO LEKARZ????Może ten móżdżek być mniejszy czy jak?

JA WCZORAJ przeżyłam kolejną traumę z zębem bo miałam ponowne czyszczenie kanałów ból niemiłosierny wrócił, do tego głowa i myślałam, że zejdę ...po raz kolejny apap MUSIAŁAM SOBIE WZIĄĆ :crazy: I JUŻ ZŁA JESTEM...BO serio jak nie urok to sraczka.... Aż się o młodego boję...Tyle leków łykam, do tego antybiotyk i jeszcze znowu musiałam wziąć przeciwbólowy :-(

Ja po woli muszę chatę ogarniać bo tak się popatrzyłam to mogę się do świąt nie wyrobić,,,,tym bardziej, że wszystko 2 razy wolniej robię...

A dziś chyba sobie sama przyszyję i TO RĘCZNIE TAŚMĘ DO FIRANEK... bo oczywiście szkoda kasy na krawcową ...MASAKRA
Ja jestem na FB... ale zabijcie mnie nie wiem jak do grupy dołączyć :no:

Nikusia - miałaś na myśli nianię? Też bym tej nie wzięła w normalnej cenie, ale kupiliśmy za 40%, więc nawet się nie zastanawiałam :-) A taką baby ono mają moi znajomi i są bardzo zadowoleni, więc myslę, że też będzie super.
Współczuję tego bólu zęba, są jakieś perspektywy, że go doleczą w końcu?

Agnis to ja też Ci wysłałam :zawstydzona/y:

No a do mnie wczoraj szefowa dzwonila i prosila zebym na firmowa wigilie dzsiaj przyszla...no i sie wybieram na 16..maly dylemat w co sie ubrac... Mam sukienkę czarną...kupilam czarne rajstopki... i teraz buty...chyba pozycze od mamy znowu...mimo ze są na obcasie..ale niewielkim.

reklama
Do góry