DZIEŃ DOBRY POPOŁUDNIOWO!!!:-)
BOSZZZZZ 35 stron miałam do czytania
Ostatnio ledwo się ogarniam, a Święta za pasem ... A WY PŁODNE, ŻE O MATKO NO ale... po krótce...
Jaspis - DZIĘKI ZA TWÓJ WCZORAJSZY WPIS... Też jak czasem czytam to myślę, kurcze tyle rzeczy dla tego dziecka chciałoby się kupićale życie pisze różne scenariusze...my np. musimy już za pieniądze z ubezpieczania jak młody się urodzi odłożyć na 2014 r na zimą na węgiel...I TO JEST PRZYKRE...ale wiemy, że jak nie odłożymy to grosza na węgiel nie będzie bo tyle kosztuje takie ot zwykłe codzienne życie :-(
Koreczek - U mnie podobnie zapewne kasa wpłynie 23 grudnia ale co z tego???Jak to już po zakupach tych najważniejszych będzie
Kurcze ale masz przygody, dobrze, że nic z dzieciątkiem się nie zadziało!!!!
Ewula - No w firmie mojego męża np. bony dostali ZALEDWIE 300 zł, chociaż w naszej cholernie ciężkiej sytuacji dobre i to , ale paczki dla dzieci też już zabrali
ale na wigilię w restauracji dla wybranych mieli...i z czego???z socjala...ja się bym wnerwiła, bo mój nie poszedł bo to takie kółko wzajemnej adoracji a potem dupy sobie obrabiają.... Więc mówię idź i zapytaj ile ta wigilia na łebka kosztowała i ci którzy nie poszli niech im za tyle słodyczy dla dzieci kupią....ALE U PRYWACIARZA TO SOBIE MOŻNA
MONISIA - SŁUCHAJ MĘŻA i odpoczywaj
katrine - Widzę, że nie ja jedyna z zębami latam
OSTROŚ - wWITAMY W GRONIE MACRCÓWEK...a o Aptece słyszałam już robiłam zakupy i oszczędność w porównaniu z poprzednią UWAGA 70 ZŁ!!!!
KAMAA - słuszna waga gratulacje !!!!
malpawzoo - ?Ja też myślę ale nad taką najtańszą
baby ono
mamusiasynka-&&&&&&&&&& za wizytę!!!
josek - ALE CO NA TO LEKARZ????Może ten móżdżek być mniejszy czy jak?
JA WCZORAJ przeżyłam kolejną traumę z zębem bo miałam ponowne czyszczenie kanałów ból niemiłosierny wrócił, do tego głowa i myślałam, że zejdę ...po raz kolejny apap MUSIAŁAM SOBIE WZIĄĆ
I JUŻ ZŁA JESTEM...
BO serio jak nie urok to sraczka.... Aż się o młodego boję...Tyle leków łykam, do tego antybiotyk i jeszcze znowu musiałam wziąć przeciwbólowy :-(
Ja po woli muszę chatę ogarniać bo tak się popatrzyłam to mogę się do świąt nie wyrobić,,,,tym bardziej, że wszystko 2 razy wolniej robię...
A dziś chyba sobie sama przyszyję i TO RĘCZNIE TAŚMĘ DO FIRANEK... bo oczywiście szkoda kasy na krawcową ...MASAKRA
Ja jestem na FB... ale zabijcie mnie nie wiem jak do grupy dołączyć