reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Ewula_m wczoraj na wizycie sie okazalo ze szyjka zaczela mi sie skracac i ma juz tylko 2,7cm a jak dalej sie bedzie skracac to bede musia do szpitala isc, wiec mam jak najwiecej lezec. :baffled: Pozatym wieczorami mi sie dodatkowo zaczal brzuch spinac i mam juz nie sprzatac, ani nie dzwigac, ogolnie to jak najwiecej lezec i tyle.
Super ze wyniki masz dobre :tak:

reklama
Hej melduję się.
Coś dziś mam kiepski dzień nie wiem czy to ta pogoda cyz ciśnienie ale od wczoraj głowa mnie boli i do południa mdłości miałam i jakoś słabo mi, do tego Miłosz w domu szaleje dobrze że się choć troche sam bawi.
Sorki ze tak tylko o sobie ale nic nie przeczytałam co u was od wczoraj moze jak mi trochę sił przybędzie to doczytam.

Monisia wypoczywaj dbaj o siebie leż a będzie wszytko ok. Głowa do góry.

Witam popoludniowo!

dzisiaj chyba cos z cisnieniem nie tak bo jetsem snieta:tak:

Susi dzieki za ksiazki:-)

aneta sliczny ten kombinezon

pisalyscie ze dzisiaj dzien kapusciany i nawet ja ktora nie jada bigosu zjadlam cala miske bo jak ojciec powiedzial ze nagotowal to dostalam slinotoku :-)

co do miesni keagla ( nie wiem czy dobrze napisalam ) to ja cwicze jak se przypomne . Duzo wczesniej przed ciaza nawet kupilam se stozki aqua flex i troche nawet ich uzywalam i powiem szczerze ze pomogly mi na lekkie wysilkowe nietrzymanie moczu ale teraz w ciazy tych stozkow nie mozna uzywac.

gratuluje udanych wizyt i wyniczkow

Susi... rzeczywiście "Pędzące żółwie" są super, tez mój bratanek to ma i czasem z nim gramy. Potrafi mnie ograć :)
My na święta w firmie nie dostajemy żadnych paczek jedynie co roku dostajemy po książce i butelce alkoholu. May firmową wigilię i tyle. Ale moja firma miała - 5 osób. Za to mamy wczasy pod gruszą i czasem szef się sypnie premią jak dobrze coś jest zrobione.

Własnie odnośnie premii, nic mi nie mówiąc dał mi w zeszłym tyg. :) Dopiero co mi mąż powiedział, że dostałam, bo ja naszych kont nie sprawdzam, więc super miło mi się zrobiło. Mój Szef potrafi mieć gest. :-)

Małpawzoo co to za orzechy pekan? Pierwsze słyszę?

ufff mniej więcej doczytałam.
Witam się po pracy- filmik się podobał. Oglądałam z dyrekcją dziś i szczęśliwa :)

Ewa zazdroszczę takiego przybierania na wadze- mi to rośnie z dnia na dzień :/ już 12 kg do przodu. Ale pocieszam się, bo kogo spotkam to mówi, że nie widać. A jak tam Franek? Wiadomo już coś z uszami?

Masiosia filmiku nie będę pokazywać, bo wiesz- ochrona danych itp., itd. Tak nie fair by było, a nie chcę nikomu podpaść ;-)

Flower w publicznym przedszkolu pracuję.

Secreto widzę, że huśtawka Cię dopadła. Mam nadzieję, że to tylko taki gorszy dzień, czy krótki czas i radość powróci :*

Kamaa powodzenia na wizycie! Kamaa ja też myślałam, że w 10 kg się zmieszczę z wagą. A tu już 12! :wściekła/y:

Nieznajoma gratuluję udanej wizyty!

Megi pegi i jak sytuacja z nianią się dalej potoczyła? I zdrówka życzę!

Jaspis mniam daj trochę pierogów. Mniam zjadłabym już takich świątecznych :-) I głowa do góry, jeszcze trochę się trzeba pomęczyć i przejdą nam „babciowe” dolegliwości.

Ewula współczuję glukozowych przejść… Ale widze, że wynika chyba w miarę ok. Ja jutro odbieram swoje i pędzę do doktorka.

A ja dziś po raz kolejny wykorzystałam swoje zdolności wizualizacji i zadzwoniła do mnie moja dentystka, że miejsce się zwolniło :-) Więc popędziłam prosto z pracy i jestem szczęśliwą posiadaczką plomby. Szczęśliwą bo już nic nie boli :) i wytrzymałam bez znieczulenia! Pochwaliła, ze reszta ząbków ładna i nic nie powinno się już posypać. Uffff

Lecę do dzieciaczków na zajęcia na godzinkę, a potem szkoła rodzenia- spotkanie trzecie. Paa!!

reklama
malpawzoo ja wlasnie w h&m kupilam dwa takie komplety...to z sowa na 68 i mum+dad na 74...ale jeszcze fajny ten slonik i żaba..na wieksze rozmiary bym zamowila... a jak to jest z platnością?

Do góry