reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ale ja mam pełno strzykawek z nurofenu i innych przeciwbólowych ale ona w życiu.. na siłe jej nie dam bo wypluje.. jedynie jak się zgodzi z łyzeczki to jak już otworzy buzię to wypije i obliże dokładnie.. ale musi ona chcieć:confused2:

a to można przed wyjsciem z domu wypić wodę? przed glukozą?

reklama
Susi... rzeczywiście "Pędzące żółwie" są super, tez mój bratanek to ma i czasem z nim gramy. Potrafi mnie ograć :)
My na święta w firmie nie dostajemy żadnych paczek jedynie co roku dostajemy po książce i butelce alkoholu. May firmową wigilię i tyle. Ale moja firma miała - 5 osób. Za to mamy wczasy pod gruszą i czasem szef się sypnie premią jak dobrze coś jest zrobione.

Własnie odnośnie premii, nic mi nie mówiąc dał mi w zeszłym tyg. :) Dopiero co mi mąż powiedział, że dostałam, bo ja naszych kont nie sprawdzam, więc super miło mi się zrobiło. Mój Szef potrafi mieć gest. :-)

Małpawzoo co to za orzechy pekan? Pierwsze słyszę?
Mamy ta grę, jest fajna i 3 latek sobie z nią poradzi:-D

Ostroś witaj!:-) Płeć znasz? :-)
Dopadłam grześki toffi! :O 10szt w paczce! do rana chyba mało zostanie... :-D
Jutro idę a raczej jadę oddać krew i siuśki do badania, po prawie tygodniu się odkopciuszę i wyjdę do ludzi :-D
Ja właśnie obalam dużą czekoladę panna cotta, truskawkową

Co do wody to mi powiedziała babka w laboratorium, że łyka mogłam wypić.

Witam nową mamę:-D:-D

A jutro jedziemy po wózek:-D:-D
Roan Marita 3W1 GWARANCJA 12MCY Lubin • Tablica.pl

dzieki Marcia.
u mnie w lab jest napisane że małą ilość wody przed badaniem mozna wypić. ja ide na glukoze przed świetami, bo mi moja gin powiedziała ze po świetach to i tak nigdy nie wychodzi;-).
Juszka, u mnie Ola bedzie :-D. wiecie az mi dziwnie. bo celowałam na dziewczynke,a że czuje jajniki w owulacji to było łatwo i jest dziewuszka, az czuje sie dziwnie że moze to nie tylko przypadek, tylko że maczałam w tym palce

Juszka, tylko nie za dużo tych Grześków, żeby w moczu nic nie wyszło z nocy :D

Przecież woda to tylko płyn, a bez tej setki ;) herbaty przed wyjściem, to bym chyba nie doszła na miejsce, bo mnie muliło z głodu. Po wypiciu to mi sama babka w lab proponowała wodę do picia.

poprosiłam chłopa żeby ze mną pozsedł na glukoze bo jak kiedyś robiłam to jak na czczo wypiłam tyle cukru to mi sie ciemno przed oczami zrobiło i prawie zemdlałam

Dziewczynki przepraszam ze o sobie ale ledwo dycham.... co moge na gardelko wydaje mi sie, ze to oskrzela bo boli klatka jak kaszle okropnie.... musi jakis wirus to byc bo cholerka ja naprawde dbam o to, zeby sie dobrze I cidplo ubrac.... ledwo widze na oczy.... nie mam apetytu.... wypilam mleko z miodem I zjadlam banana....

Kochane co do wyprawki.... mi sie wydaje, ze to jest w nas..... z Julkiem musialam kombinowac z kasa bo moj eks malzonek pokochal wtedy maszyny I wiecznie nie mial pieniedzy I wiecznie cos nie bylo potrzebne.... moi rodzice bardzo mi pomogli....ale pamietam z tamtego czasu takie uczycie, ze nie mialam np wozka to myslalm, ze unre bo eks chcial byle jaki a ja chcialam x landera a srac nas bylo.... I poprostu mialam takie cisnienie jak balam sie, ze czegos nie kupie.... praeda byla taka, ze lozeczko wogole sie nie przydalo, praewijak u mnie stal I tylko kurz sie na njm zbieral.... musicie zobaczyc co jest niezbedne.... dziecko nie bedzie sie zle czulo jak nie bedzie mialao lozeczka.... ja najpierw dawalm do gondoli a pozniej spal ze mna.... teraz mam troszke ciuszkow ale pewnie duzo mniej niz Wy macie.... mam jedna szuflade a Julek mial 4.... wtedy duO dostalam u ranek teraz nie mam od kogo....ale uspokoilam sie.... w kazdej chwili moge dokupic.... na poczafku roku zamowie w ktorejs aptece w pl co polecacie rzeczy I mamusia mi tobwysle......
Moja tesciowa powiedziala ze kupi lozeczko wozek fotelik.... lezaczek.... stojaczek itp....kolderke.... no normlanie wszystko.... ale ja powiedIalam m ze sie nie zgadzam bo ja chce decydowac o tym co kupuje a tu nie mjalavym wiekszego wplywu a nie chce jakis niesnaskow.... ze wydziwiam czy cos..... jak siendogadamy to.skorzystam....ale juz potyczka byla o koldre, ja mowie, ze nie musi miec narazie kolderki, ze chce kupic podusie I kocyk z la milolu a ona ze ona kupi rozowa kolderke....a ja zaznazyla. Wszystkim ze z rozem to do minimum..... ;) ale sie rozpusalam a oczy mi tak lzawia....
Po Jukku nauzylam sie, ze trzeba miec tylko najpotrzebniejsze rzeczy... a pozniej zawsze mozna dokupywac.... nie mialam podgrzewacza czy sterylizatora.... dalam rade....

reklama
Do góry