reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Juszka u mnie czy L4 czy nie dostaje paczki, bo pracuje w szkole państwowej, może dlatego. Kurde szkoda ze tak jest ze na zwolnieniu nie dostajesz, jakby to była Twoja wina, i to się nazywa polityka prorodzinna...:wściekła/y:

reklama
jaspis -to super, a jako to u was wygląda? My będziemy mieli 11 spotkań realizowanych 2 razy w tygodniu,więc skończymy początkiem lutego. Na jogę to się chyba nie nadaję obecnie, wszystko mnie boli więc chyba mało przyjemne takie rozciąganie-choć pewnie pożyteczne by to było. Współczuję Ci dolegliwości,takie to uroki ciąży..
Ewula - ja się staram poćwiczyć mięśnie Kegla podczas codziennych czynności, też odczuwam bunt ze strony pęcherza w niektórych sytuacjach...

Co do bonów to nie mam na co liczyć - moja firma jest nienormalna i nie traktuje pracowników jak ludzi tylko jak cyborgi do wykonywania pracy(zatrudnia 1200 osób),więc nie spodziewam się ludzkiego podejścia nawet w czasie świąt...

Dziewczyny kolezanka podsunela mi fajna stronke. Ponoc wysylka za free ja kupilam ten kombinezonik z zyrafa za 45zl dla malego http://www.aliexpress.com/item/PPY-...y-girl-jump-suit-winter-infant/704920164.html i jeden onpiece dla Michelle. Kolezanka czeka na 32 paczki :D ja poki co tylko 2 na probe :) trzeba czekac czasem az 4-5 tygodni. Fajnie jak by doszlo :) jej niby wszystko dochodzi zawsze i jest zadowolona. Jak ja bede zadowolona to przenosze sie na zakupy tylko na ta strone heheh

Ja już mam wyniki: morfologia super, jak nigdy, tylko hematokryt troszkę za niski, ale w ciąży to nic złego. Glukoza na czczo 66 (norma 70-99), po godzinie 105 (70-99), po dwóch godzinach 74 (70-99), no zobaczymy co mi we wtorek powie gin..

Koreczek, jeszcze jest tablica.pl

Witam was!!! :-)

Zycze duzo zdrowka chorowitka i trzymam kciuki za wszystkie badania i wizyty!

Ja dzisiaj caly dzien leze, bo jak zaczynam cokolwiek robic, albo siade do kompa to mój maz na mnie krzyczy, ze się mam położyć. :sorry:Troche się zestresowałam ta szyjka i wogole i wole nie ryzykowac teraz, a strasznie mnie korci żeby cos posprzątać, albo cos upiec albo ugotowac…:baffled:

Jeśli chodzi o miesnie Kegla, to jeśli sobie przypomne to ćwiczę, ale niestety często zapominam i sa tego skutki…:baffled:

Jeśli chodzi o bony i inne takie to fajnie macie! U mnie nie ma ani bonow, ani paczek, ani paczek dla dzieci. Nic oprocz podstawy nie ma. :-(

U nas latwo tez nie jest z pieniędzmi, bo jak wiecie na razie tylko ja mam stala prace a mój maz nie. Na remont i wyprawke tak naprawde wzięliśmy niedluzy kredyt, bo inaczej bys my nie wyrobili… I teraz tez caly czas się zastanawiam czy nam na wszystko wystarczy… Z moich obliczen wynika ze albo starczy na styk albo braknie i potem będziemy dalej zyc z miesiąca na miesiąc. :baffled: Na szczescie wyprawke mamy na chwile obecna skompletowana i to tez czesciowo dzieki teścia, siostrze meza i mojemu kuzynowi.A ten lezaczek to tylko kupilam bo mi akurat jeszcze z poprzedniej pracy zostaly stare bony… Ale jakos damy rade, po prostu musimy! A i tak najważniejsze dla maleństwa to żeby było kochane i mialo cieplo i wogole!

Chcialam wam jeszcze poodpisywac, ale maz znow na mnie krzyczy, ze się mam położyć, wiec może jurto wam cos wiecej napisze!

Milego dnia wszystkim zycze!!!

Koreczek jak uzywki to polecam www.szafka.pl :) kupuje tam czesciej niz za allegro. I mozna sie zawsze dogadac co do ceny itd. Tylko jak chcesz cos kupic to trzeba patrzec kiedy ten ktos byl zalogowany ostatnio bo jest duzo rzeczy od osob co po pare miesiecy sie nie logowaly. No ale zawsze mozna napisac wiadomosc i zapytac.

reklama
Monisia, a co się stało z Twoją szyjka? bo taka produkcja, ze mi gdzieś umknęło
character0178.gif

Do góry