reklama
nieznajoma1991
Fanka BB :)
ah no nic nie ma tego. że tez zawsze musze cos usunac na telefonie hehe
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
u nas tez nic nie ma na Mikolaja, u nas sa tylko pieniadze na świeta w sumie okolo 1000 zl......
O to sporo my dostaniemy ok 300 plus paczka z rzeczami typu: 2 plyny do prania, 2 proszki do proszki do prania, kawe, hebrate, czekolade itp.
mamusia synka
i córeczki
u nas nigdy nie było paczek,prezentów, zawsze kasa, na jedne święta 600zł, na drugie 400zł, a jutro u meza Wigilia, ciekawe co u nich dadza ;-)
kamaa
Koreczek nie możesz tak wszystkim sie przejmowac...bo zwariujesz!!!!!!
Dziewczyny co do wyprawki to powoli kupicie, najważniejsze rzeczy czyli troche aptecznych, fotelik, pieluszki...ciuszków i już. Łóżeczko i wózek od razu nie są przeciez tak potrzebne.. Powoli się musi dać. Wiem, że się martwicie, ale lepiej miejcie pozytywne nastawienie ze wzgledu na maleństwa
mamusia synka wsółczuję zgagi...nie schylaj sie tylko po nic, bo się jeszcze nasili...u mnie mleko dziala ale tez tylko na chwile...
Dziewczyny co do wyprawki to powoli kupicie, najważniejsze rzeczy czyli troche aptecznych, fotelik, pieluszki...ciuszków i już. Łóżeczko i wózek od razu nie są przeciez tak potrzebne.. Powoli się musi dać. Wiem, że się martwicie, ale lepiej miejcie pozytywne nastawienie ze wzgledu na maleństwa
mamusia synka wsółczuję zgagi...nie schylaj sie tylko po nic, bo się jeszcze nasili...u mnie mleko dziala ale tez tylko na chwile...
mamusia synka
i córeczki
taki jogurt pitny bym wypiła :-) ale po drodze do przedszkola skocze do bankomatu to wejde do sklepu i sobie kupie :-)
Dziewczyny jak Wam idą ćwiczenia mięśni Kegla?? Ja na początku jakoś zapomniałam, ale od miesiąca staram się idąc, siedząc, czy coś tam robiąc je ćwiczyć, bo już podczas kichania czy kaszlenia mój pęcherz zaczął się dziwnie zachowywać :|
nieznajoma1991
Kamaa racja powoli a pokupimy sobie wszystkie potrzebne rzeczy.. tyle tylko żeby bylo to co naprawde potrzeba do porodu.
jakoś to będzie dziewczyny!
jakoś to będzie dziewczyny!
mamusia synka
i córeczki
ja nie ćwiczę a powinnam
reklama
nieznajoma1991
ja też jeszcze nie ćwiczyłam a powinnam.. bo jak kicham to też tak dziwnie mój pęcherz się zachowuje.. i boje sie ze bedzie coraz gorzej..
Podziel się: