reklama
Tehawanka
Zaangażowana w BB
nieznajoma- ostatni odbiorcy jesli sa, to zaraz po odblokowaniu wcisnij zielona sluchawke, jesli w twoim sie zapisuja- to powinni byc
mamusia synka
i córeczki
nie mam, mam mleko :-( no zesz przecież tak mnie meczy, ze szok :-(
właśnie dostałam kase na święta na konto ;-) hmmm lista śmierci czeka :-)
Może to mleko sobie zagrzej, ale nie wiem, czy to bedzie dobre połączenie...nie mam, mam mleko :-( no zesz przecież tak mnie meczy, ze szok :-(
Ja na zakupy przedświąteczne pieniadze pewnie bede miała dwa dni przed wigilią i d..pa zbita
mamusia synka
i córeczki
moja zgage zapiłam kompotem z truskawek bo stwierdziłam, ze mleko i kapucha to nie jest dobre polaczenie...........
nieznajoma1991
Fanka BB :)
ah no jak dam na zielona sluchawke to mam ostatnie połączenia.
a mi chodzi o numery z smsów.
w innym telefonie to wchodzilam na nowa wiadomosc i tam bylo dodaj odbiorce i potem albo sie wpisywalo numer, albo wybierało z kontaktów albo pisalo ostatni odbiorcy czy cos takiego.
ahh kurde trudno..
Mamusia synka wspołczuje..
Dlatego ja unikam kapusty, bo potem mam zgage i wzdecia. i tez wytrzymac nie idzie.
a mi chodzi o numery z smsów.
w innym telefonie to wchodzilam na nowa wiadomosc i tam bylo dodaj odbiorce i potem albo sie wpisywalo numer, albo wybierało z kontaktów albo pisalo ostatni odbiorcy czy cos takiego.
ahh kurde trudno..
Mamusia synka wspołczuje..
Dlatego ja unikam kapusty, bo potem mam zgage i wzdecia. i tez wytrzymac nie idzie.
mamusia synka
i córeczki
nieznajoma to poszukaj w skrzynce odbiorczej/nadawczej sam numer bedzie......
Jagna chyba polecała popić łyżeczkę gorczycy szklanką wody - na mnie podziałało.
Mąż dziś w pracy dostał bony na święta, i rabaty do różnych sklepów, min do leroy merlin, a remont łazienki w styczniu Dziwne, że w tej jego firmie nie ukrócili, bo ciągle gadają, ze kasy nie ma. Nawet dla dzieci Mikołajków nie urządzają, a mają z 80 pracowników. Za to w czerwcu emerytów zapraszają na imprezę z 2 noclegami do Łukęcina...
Mąż dziś w pracy dostał bony na święta, i rabaty do różnych sklepów, min do leroy merlin, a remont łazienki w styczniu Dziwne, że w tej jego firmie nie ukrócili, bo ciągle gadają, ze kasy nie ma. Nawet dla dzieci Mikołajków nie urządzają, a mają z 80 pracowników. Za to w czerwcu emerytów zapraszają na imprezę z 2 noclegami do Łukęcina...
reklama
mamusia synka
i córeczki
u nas tez nic nie ma na Mikolaja, u nas sa tylko pieniadze na świeta w sumie okolo 1000 zl......
Podziel się: