Witam was!!! :-)
Zycze DUZO zdrowka wszystkim chorowitka!!!
Kciuki zaciśnięte za wszystkie wizyty i badania!!!
I gratuluje wszystkich okrągłych tygodni!!!
Ja tez z tych co na L4. Bo w sierpniu jeszcze mialam urlop, a pozniej wyladowalam w szpitalu i wtedy odkryli nadciśnienie i nie pozwolili już wracac do pracy, ale jakos dobrze mi z tym hehe. ;-)
Odebralam wyniki morfologii i moczu z wczoraj i wszystko mam dobrze, nawet hemoglobina poszla mi do gory, a już mialam ja na granicy ostatnio.
Wiec dzisiaj spokojnie mogę isc na wizyte, bo na pewno wszystko jest dobrze, bo wyniki ok. i dzidzius się rusza hehe!
Jeśli chodzi o teściów, to ja nie mogę narzekac, wrecz czasami wole z nimi przebywac niż z moimi rodzicami… Tesciowie zawsze mnie pytaja jak się czuje i wogole. Jak bylam w szpitalu to tesciowa codziennie się mnie pytala czy ma mi jakis obiad zrobic i przywiesc itp. A moi rodzice to tak naprawde pytaja tylko wtedy jak chca żeby im cos załatwić, a tak sami siebie nawet nie zapytaja o samopoczucie ani o nic takiego…
Nawet jak bylam w szpitalu to tylko raz do mnie zadzwonili i tyle. :-(No coz rodzicow ani tesciow się niestety nie wybiera, wiec jest jak jest.
I
Katrine chyba faktycznie posiada jakies wyższe moce, bo ja dzisiaj już 3 przesylki dostalam od 2 kurierow i jeszcze jedna mam dostac dzisiaj!
W kacie w pokoju rosnie stos pudelek z wyprawka dla maleństwa. Ale mnie to cieszy hehe :-)
mlodamama21 zycze wam dzuo zdrowka!!! Dobrze ze z maleństwem wszystko dobrze!
Agnis83 ludzie naprawde mogą być złośliwi… szkoda gadac!
Marcia Gratuluje zakupu!
Ja tez dostalam na prezentacji 3 ksiazki i wybrałam sobie takie grubsze hehe A jeśli chodzi o książki to ta z przepisami dla dzieci i ogolnie prawie wszystkie możesz sobie ściągnąć na chomikuj.pl ;-)
malpawzoo Gratuluje dobrego wyniku glukozy! I uśmiałam się z Bejak Barbary hehe
Jeśli chodzi o babeczki to ja zazwyczaj pieke w papilotkach, ale można tez wysmarowac je maslem czy olejem i na sam spod wyciac kolka z papieru do pieczenia i tez powinny wyjsc!
susi Trzymam kciuki żeby ci szybko przeszlo!!!
masiosia duzo zdrowka dla Julka. I kciuki za ostatni egzamin! I musisz tez pozwolic swojemu robic niektóre rzeczy za ciebie, bo się przemęczysz!
Ewula super z tymi albumami. Ja mam zamiar takie albumy już od 2 lat zrobic. Nawet już czesc zdjęć wywołałam tylko nie umiem jakos usiąść i tego poukładać….
Secreto ale przynajmniej maz będzie mogl być caly czas z toba! Czasmi tez się tak zastanawiam, ze chialabym być umowiona na porod, a nie martwic się i czekac az się zacznie…
Moniqaa super, ze łóżeczko i wanienka już kupione!!!! :-) A z prezentami to ja tez zaszalam i tez już wszystkie mam hehe Az dziwne, ze w tym roku tak przygotowana jestem do wszystkiego, bo normalnie to mam wszystko na ostatnia chwile.
Ozila ale u ciebie goraco!!! Chyba wole jak jest chlodno w ciazy…
Ile bucikow, ale będziesz mieć panne!!!! :-)
kamaa super niespodzianke ci maz zrobil!!!
Zdrowka zycze!!! Mi tez się ta reklama strasznie podoba!!! Nio niestety w PL tak jest z ustepowaniem i wogole. Mój maz ostatnio był w labie zrobic badania i mowi, ze była tam kobieta w ciazy a ze była karteczka, ze w ciazy wchodzi się bez kolejki to on do niej mowi żeby weszla przed nim to wtedy wszystkie babcie z pyskiem na niego ze one już tak dlugo siedza i wogole, ale on im na to żeby przeczytaly co pisze a dopiero pozniej się oddzywalay!
AnetaNorwegia ja na wysypkach się nie znam, ale mam nadzieje ze Michelle już się lepiej czuje! Super ze paczka już jest! :-)
mamusia synka Tobie tez duzo zdrowka zycze i odpoczywaj jak najwiecej! Jeśli chodzi o zawozenie to ja mialam i czasami nadal mam problem z moimi rodzicami, bo zawsze oczekuja ze ja ich zawieze na jakas impreze albo cos, a jak nie to się obrazali. Masakra jakas!
ewa86 Trzymam kciuki, żeby Frankowi się humor poprawil! A ja do tej pory nie lubie wstawac rano, wiec mam nadzieje, ze jemu się szybciej zmieni! ;-)
kasiak-l ja pranie codziennie przekladam na nastepny dzien, ale w koncu będę musiala się za to wszystko wziasc! ;-)
nieznajoma1991 duzo zdrowka zycze i powodzenia jutro na wizycie!
Mrowkaa klucie pod zebrami to może być cos z plucami (mam jednak nadzieje ze nie). Nie chorowałaś ostatnio? Albo to związane z kręgosłupem, a niesety w ciazy tak bywa…
siasia s ja jak kiedys stalam w uprzywilejowanej kolejce w Realu to widziałam, ze wszyscy się na mnie gapia i wogole, ale nikt sam nie zaproponowal przepuszczenia… Szkoda slow na to wszystko! Ale jesli sie zle czuje czy cos to podchodze do kasy i sie pytam poprostu.
alesia podziwiam, ze umyłaś okna! Ja powiedzialm ze w ciazy nie będę myc wogole, niech się dzieje co chce!
Megi Pegi Biedny ten twój Tadziu!!! Zycze duzo zdrowka! Dobrze ze z maleństwem wszystko dobrze!
Koreczek Wspolczuje takich dolegliwości!!! Trzymaj się jakos!
Jo_asia gratuluje początku 3 trymestru!
flower188 Wspolczuje takich bolow kręgosłupa!
Kainkas nigdy jeszcze nie robilam, bo to zawsze zadanie babci… Ja w tym roku na swieta tylko ciasta pieke, reszta niech się moja mama i babcia zajma!
jagna25 powodzenia na wizycie!
jaspis dobrze, ze się jednak zaczal ruszac! Ja tez mam czasami takie dni ze caly dzien spokoj i zaczynam się już martwic, a potem tak niespodziewanie seria kopniakow!