Ozila modnisia będzie z córuni
Już 25 par ma, to ja się zastanawiam co będzie za rok czy dwa
Duża garderoba z pewnością się przyda
Kamaa my pewnie tez bysmy nie mogli się zdecydować... Jednakże mąż wrócił z pracy, zdrzemna się... póżniej mnie wpakował (bo samameu to już cieżo
) w samochód i stwierdził, że jedziemy kupić jakieś łóżeczko.
Potem jak to facet w sklepie narzekał, że ile można wybierać... Tak więc skończyło się wybieranie i musiała paść szybka decyzja
Z tym ustępowaniem w kolejce... to ja wczoraj stanęłam w kasie pierwszeństwa w IKEI... To wszyscy nagle postanowili niebo podziwiać... Jeden chłopaczek (na oko coś koło 18-19lat) tylko raczył zauważyć.
Jak już się wystałam, w tej długiej kolejce.. dochodzę do kasy, a tu myk jakaś babka przede mnie, bo ona musi z kolejki pierwszeństwa skorzystać i głaszcze się mi po niedużym brzuchu...
No ale mnie wkurzyła... mogłaby tak spojrzeć, że nie tylko ona w ciąży... Mąż miał ze mnie ubaw, bo co jak co brzuch mam już spory, więc go ładnie jeszcze wypięłam i mówię, że w takim razie ustawiamy się wielkością brzuchów
No co łóżeczko, wanienka i reszta tych kurdupelków lekka nie była a ja już miałam dość stania
Apropo kolejek to miałam jeszcze motyw w Auchan... kasa pierwszeństwa pusta... No to ja banan i kierunek kasa... Już dochodzę, a tu uprzejmy, siwy starszy pan myk przede mnie i z zadowoloną mina zwyciężcy się rozpakowuje... Kasjerka grzecznie mu coś powiedziała... no ale Pan jakby nic nie słyszał...
Ewula_m mnie właśnie te gumki w wanience i na podstawie wanienki przekonały. Cieszę się teraz podwójnie skoro mówisz, że się to sprawdza
Nieznajoma1991 jak już będziesz coś wiedziała to daj znać...
Trzymamy kciuki, byś szybciutko poczuła się dobrze
&&&&
Megi Pegi dobrze, że po wizycie wszystko OK
Mnie czasem też pobolewa w dole brzucha... ale myślałam, że to przez to, iż Mały się tam kręci - bo jak położę tam rękę to czasem czuję wiercenie...