reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej,
nieznajoma - też miałam dziś iść dl lekarza (rodzinnego) po skierowanie do kardiologa-bo mam do skontrolowania starą sprawę. kuruj się i zdrowiej szybko!
Poza tym znowu całą noc nie spałam...od paru dni czuję jakby drętwienie w dolnej części lewej łopatki i kłucie pod żebrami na plecach pod lewą łopatką. No masakra, nie dosć że nie przechodzi to jeszcze się nasila- i przez to nie mogłam się ułożyć i zasnąć.... a do lekarza to chyba jednak pójdę jutro bo przed chwilą dzwonił kurier,że będzie popołudniu z przesyłką dla mnie.

reklama
Kasiak I dla.pocieszenia ja mam pranienod piatku w suszarce a dzis xzekaja na mnie conajmniej 3 pralki.... gorsze, nie zorganizowane dni mialam a dzis jeszxze gardlo powaznie zaxzyna draznic....
Co do porankow Julka to my mamy wojny o jedzenie.... tak samo go drapiemy po plecach I obowiazkowo zawsze m pdzychodzi I szuka dziurki, czyli pepka I go gilka..... ten krzyczy nie nie a najszczesliwszy jsst na swiecie, oczywiacie zawsze wiecej problemow jest jak jedzie ze mna.... z m wszystko robi, ubiera sie, zjada, sprzata po jedzeniu I acieli I powiem Wam, ze robi to lepiej ode mnie ... dzis naszczescie nie musza wstawac takse wymieniny sie pilnowaniem, bo m musi jechac do pracy jak na zlosc jam jestesmy wszyscy caly dIen oproxz mojego egzaminu w domu..... wtorek to jdeyny dzien wolny mojego m, ale wpadla stypa na 110 osob wiec musi jechac przypilnowac, zeby ludzie byli zadowoleni....
Agnis zazdroszcze Ci tego stanu, ze caly domnogarniety I caly dzien przed Toba....

Dzieki jeszcze raz za kciuki.... heh juz prawie 2 30 godzine nie spie, Lena daje w brzuszku popalic.... glodna jestem, milego dnia ;) &&&&&& za wizyty

Witam dziewczynki :) dawno nie pisałam, bo nie umiem Was nadgonić...

kamaa
ale odnośnie Twojego postu muszę się wypowiedzieć :tak: Jako słomiana wdówka (mąż w delegacji) mam teraz "przyjemność" jeździć codziennie autobusami i też już na temat ustępowania chciałam pisać, bo mnie szlag trafia :-p Nie żebym mdlała czy tam słaniała się na nogach... jadę tylko 10min, mogę stać, ok. Ale chodzi mi o same zasady... nikt nawet nie zaproponuje! Siedzą te smarkacze w wieku szkolnym i maja wszystkich gdzieś... kurcze jeszcze niedawno byłam w ich wieku i jakoś zawsze ustępowałam miejsca jak ktoś potrzebował... mam ochotę ich czasem wystrzelać po pysku :-D
Specjalnie nawet rozpinam kurtkę, żeby było widać brzuszek i sprawdzam reakcje, ale nic nie pomaga.... jeszcze do końca tygodnia będę testować ludzi i zobaczymy :-p ale ogólnie będąc w ciąży jeszcze nikt nigdzie mi nie ustąpił np. w uprzywilejowanej kasie... niestety o swoje trzeba się samemu upomnieć. Na szczęście czuję się na tyle dobrze, że nie muszę się prosić o nic.

Masiosia a bo nawet wstyd to publicznie pisac co to babsko wymyśla :-(

Agnis
no własnie bawili sie w bieganie po całej chacie, strzelanki, kopanie piłki, przepychali................

wiecie, ze wpakowałam sie do wyrka i leze, jakas niemoc mnie ogarneła :-(

reklama
Nikt do nikogo nie pojedzie, tzn my mielismy jechac do niej ale to zależy co doktor powie bo jak powie ze mam lezec to leze i nie jade nigdze, wigilia bedzie w domu :-)a ona do nas nie przyjedzie, wogole to ona i jej najstarszy synek myśła sobie, ze sobie taksówke znalexli i zawieziemy ich do Koła na imprezę- a sami nie jedziemy bo JA JUZ SIE NA CALONOCNE IMPREZY NIE NADAJE......porazka ta rodzinka.....

Do góry