Agnis mi moja powiedziała, że mogę brać magne B6 3x2 tabletki, a oprócz tego biorę witaminy. Mówiła, że nie da się przedawkować, bo jak ktoś ma skurcze i bóle brzucha to w szpitalu podłączają go pod pompę z magnezem i tam dopiero jest ogromna dawka. Także jak Cię coś boli, to chyba lepiej brać wcześniej, a nie czekać, aż ból będzie mocniejszy
Nikusia strasznie mi Ciebie szkoda przez tego zęba:-( mam nadzieję, żę dzisiaj będzie już lepiej po wizycie u dentysty.
Koreczek uważaj z tym ciśnieniem, jak przekroczy 145/90 to już jest ponoć niedobrze, a jak sytuacja się powtarza to trzeba reagować. Wiem, że czasem ktoś z otoczenia potrafi tak wkurzyć, że ciśnienie samo rośnie jak szalone, ale musimy starać się jakoś uspokoić i próbować olać niektóre rzeczy, choć wiem, że to trudne.
Marcia trzymam kciuki za wizytę!!
my jedziemy jutro, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze:-)
Ja też ostatnio mam bóle brzucha, a mało chodzę, staram się dużo odpoczywać, więc nie wiem czemu tak jest...
Widzę, że sporo z Was ma już wyprawki prawie gotowe, my to jeszcze w lesie z tym wszystkim... ale teraz wystarczy siąść na internet, zamówić i w parę dni chyba sporo można skompletować, więc liczę na to, że w styczniu zdążymy:-)
Miłego dnia dziewczyny!