reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Agnis mi ginka kazala brac magnezin 200mg 3x1 od pierwszych dni ciazy i chwala jej za to bo na prawde nie moge narzekac na jakies bole, ciagniecia itd. Zdazaly sie sporadycznie.

:-)

A ja nie brałam od początku ciąży tylko ostatnio jak miałam te skurcze, a mimo to bóle też miałam rzadko:tak: Jakby było mi potrzebne to może by mi kazala brac. W pierwszej ciąży brałam tylko falvit mama i tez było dobrze. No każdy organizm inny to chyba dlatego:confused:

reklama
Agnis mi moja powiedziała, że mogę brać magne B6 3x2 tabletki, a oprócz tego biorę witaminy. Mówiła, że nie da się przedawkować, bo jak ktoś ma skurcze i bóle brzucha to w szpitalu podłączają go pod pompę z magnezem i tam dopiero jest ogromna dawka. Także jak Cię coś boli, to chyba lepiej brać wcześniej, a nie czekać, aż ból będzie mocniejszy:)

Nikusia strasznie mi Ciebie szkoda przez tego zęba:-( mam nadzieję, żę dzisiaj będzie już lepiej po wizycie u dentysty.

Koreczek uważaj z tym ciśnieniem, jak przekroczy 145/90 to już jest ponoć niedobrze, a jak sytuacja się powtarza to trzeba reagować. Wiem, że czasem ktoś z otoczenia potrafi tak wkurzyć, że ciśnienie samo rośnie jak szalone, ale musimy starać się jakoś uspokoić i próbować olać niektóre rzeczy, choć wiem, że to trudne.

Marcia trzymam kciuki za wizytę!!:) my jedziemy jutro, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze:-)

Ja też ostatnio mam bóle brzucha, a mało chodzę, staram się dużo odpoczywać, więc nie wiem czemu tak jest...

Widzę, że sporo z Was ma już wyprawki prawie gotowe, my to jeszcze w lesie z tym wszystkim... ale teraz wystarczy siąść na internet, zamówić i w parę dni chyba sporo można skompletować, więc liczę na to, że w styczniu zdążymy:-)

Miłego dnia dziewczyny!

Właśnie wróciłam ze szkoły - miałam telefon, że córka się źle czuje. Jak ja odebrałam to bladziutka była a teraz wysypało ją na ciele czerwonymi plamami - mam nadzieję, że to nie różyczka - pędzimy do przychodzni:no:

Susi daj znać co z córką!! Oby to nie było coś groźnego!!!:no:
I gratuluję tak wysokiego miejsca:tak:wiem co czujesz, jaką dumę ;-)

Nikusia oby ząbek już nie bolał.
Catrine to samo, kurde ze teraz wszystko musi nas boleć:no: Zdrówka dziewczynki ;**

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny z poniedziałku.
Ja z młodym w domu zaraz ruszamy do lekarza bo wczoraj miał gorączkę 38,5 i gardło go boli.
Susi oby z córa bylo wszytko ok zdrówka.
Nikusia oby dentysta przyjął cię jak najwcześniej i w końcu zdziałał jakieś cuda z tym zębem bo strasznie cierpisz.
Agnis spokojnie pogodzisz się z tatą ja też czasem się tak zetnę a potem załuję szkoda życia na takie rzeczy. A i ja borę magnez codziennie ale ja jak coś to nie moge nospy brać bo bardzo źle reaguje na nią.
Aneta no to super że paczka się odnalazławyobrażam sobie jak się cieszysz:)
Masiosia no to trzymam &&&&&&&&&&&& za ostatnie egzaminy.
Marcia Trzyma za wizytę&&&&&&&&&. i Za prezentację termoniksu

Do góry