Suonko baaardzo mi przykro... Niestey tak wygladała moja pierwsza ciaża, puste jajo tzw. Ale wiesz slyszalam, ze to się drugi raz raczej juz nie zdarza. Głeboko w to wierzyłam i mam Franka. Więc jak juz sie pozbierasz, to do dzieła. Myśle o Tobie &&&&&&&&&
Farfalla witaj i ogromne &&&&&&&&&&& za Twoje dwa pęcherzyki
Młoda mama Ciebie również witam
A skad wiesz, że bedzies zmiala druga CC? Rozumiem, że to "siła wyższa". Ja miałam ze względu na miednicowe ułozenie małego i gin mówił, ze jest szansa na poród sn teraz
Babygg brałam identyczną dawke magnezu. Z wielka ulga to odstawiłam na koniec
Twoje dzieci maja 1,5 roku róznicy? U nas tak bedzie, nawet troszkę mniej. Troche sie boję. Ale wole zostac w pieluchach i nieprzespanych nocach dlużej i za jednym zamachem,a potem mieć free.
No i się raczej zdecydujemy na jakis podwójny wózek
Kotti gratulacje dziewczyno
Ale Twoje dawki rzezcywiście przerażają
Marcia mówisz i masz &&&&&&&&&&&&&&&&&& i "zdrowaśkę".
Mamusia synka tez się zdziwlam, ze przed 8 piszesz, ze dobrze sie dzień zapowiada (o rzyganku). Troche wczesnie dzień pochwaliłaś, biedna
Mnie mdli na zapach kaszki synka. Na szczescie jada ja na kolacje, wiec podaje ja tata. Ale nawet teraz jak o niej pomyslałam, to mi żołądek sie ruszył ...
My siedzimy w domu przy wiatraku. Dzis na pewno nie wyjdziemy na spacer. Piszecie o obciązniu glukozą. Ja bede miała wczesniej bo juz w 13 tc, ze wzgledu na cukrzycę ciażowa w poprzedniej ciazy