Wlasnie wróciliśmy z zakupow z lidla i tez już jestem posiadaczka książki.
I musze powiedziec, ze mi się ta ksiazka bardzo podoba!
Mielismy jechac jeszcze jakies prezentowe zakupy zrobic ale jakos nie mam dzis na nic sily, chyba się zraz poloze. Może jutro uda się kupic jakies prezenty…
Karolinusia u nas remont tez już się zaczyna przeciągać. Już powinna być lazienka, a tu scian nawet jeszcze nie ma
, ale mam caly czas nadzieje ze do konca stycznia już będzie wszystko gotowe.
ewa86 no to faktycznie się rozbrykal, ale tak jak
katrine mowi, pewnie przy kolegach chce być odważny itd.
Nikusia82 zazdroszcze, ze już masz wszystko skompletowane. Ja to na razie na samiutkim początku zakupow jestem i mam coraz mniej sily na to wszystko…
mlodamama21 super kolyska! Widzialam takie w sklepie i wyglądały na bardzo solidne.
jaspis My niestety tez będziemy mieć 2 wigilie i tez wolalabym ja spędzić tylko z mezem…:-(
Carri a ta ksiazka w lidlu jest jedna: z jednej strony jest Okrasa a z drugiej Pascal. A nam się nie spieszy żeby zdążyć do swiat z remontem tylko do porodu hehe ;-)
kamaa chyba będę musiala tez na ta apteke spojrzec, jak mowicie ze tak tanio i wogole.
Agnis83 super obrazek, od razu mi się humor poprawil! :-) No to widze ze masz tak samo jak ja z mezem i prezentami. Ja zawsze staram się cos wybrac co mu będzie się podobac i do tej pory zawsze się cieszyl jak dziecko wiec mi chyba wychodzi. A jego prezenty no to nie zawsze sa tak udane… Ale mam na to sposób hehe Jak cos mi się marzy to zaczynam pare tygodni wczesniej o tym mowic i czasami uda mu się załapać hehe ;-)