reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

mrowka wiesz co ja najpierw myślałam o tym koszu co kupowały dziewczyny ale widziałam ostatnio u znajomej i jakis taki mało stabilny miała i mały mi się wydał.. taki jak gondola w wózku to stwierdziłam, że bez kupowania mam wózek juz w domu..

a dziś trafiłam na kołyskę i tak mnie urzekła, że kpiłam i teraz mąz mi potwierdził, że nawet dobrze bo córka zazdrosna jeszcze o swoje łózeczko stare a tak to zanim mi z tej wyrośnie dziecko to może już zapomni.. zresztą ja mam mało miejsca i czym dłużej będzie luźno tym lepiej.. i myślę, że fajnie będzie się huśtało i cicho..

reklama
Zobacz załącznik 597225Zobacz załącznik 597226
patrzcie jakie cudo.. no musiałam!!!do tego są 3 zestawy pościeli:) wszystko w opisie jest zresztą.. za 260zł.. moim zdaniem całkiem spoko cena!

i fajna bo wytrzymała.. miała zdj jak dziecko takie wielkie się w środku bawi:) więc spoko powinna być.. a miałam nie kupować nic.. ahh.. mąż zrozumie
Śliczna kołyska:-D
jagna jaka mialas wkładkę, Mirene?
Tak, byłam bardzo zadowolona. Pomimo że jednorazowy koszt olbrzymi, ale rozkładając na 5 lat wychodzi tanio;-)

A my byliśmy na pochodzi Major Lisa z okazji obchodów dnia św. Barbary. Pierwszy raz w życiu byłam a 15 lat tu mieszkam. Mała zachwycona koniki były i pochodnie. A na koniec pokaz fajerwerków w rytm muzyki. Może będzie na stronie naszego miasta to Wam wstawię, albo ktoś na you tubie doda:-D

Dziewczyny pomóżcie. Od godziny szukam takiej nakładki na łóżeczko turystyczne. Chodzi o takie coś co się nakłada i dno jest wyżej dla niemowlaka. Kuzynka miała, po prostu mam u mamy takie łóżeczko i jak będziemy się wybierać z noclegiem to będzie wygodniejsze, niż sięganie do samego dna. Może gdzieś widziałyście albo kojarzycie jak to się nazywa

A ja wróciłam od cioci, gdzie czekały na mnie 4 kartony ubranek po wnuczkach :szok: przejrzałam i wziełąm 2 największe kartony... (odpadły różowe i z różowymi aplikacjami). No i ciuszków już nie kupuje... jeszcze potem dokladnie przejrzę czego mi brakuje, ale myśle ze wszystko bedzie z ubranek... bo jeszcze wczesniej dostalam karton...jedynie co zostaje to kilka pieluszek tetrowych i flanelowych, jakieś kocyki, pościel (chociaż podobno pościel znajdę na strychu po mnie :szok:), masakra ile sie uzbierało :-D po nowym roku bede prac i prasować :tak:

No ja jeszcze i tak na pewno wszystkiego z apteki nie zamówiłam, ale to też po nowym roku bede uzupełniać. Na ten miesiąc jeszcze łóżeczko i fotelik ;-)
Co do kołyski słyszałam że świetna sprawa.

Jagna25 nie słyszałam i nie widziałam takiej nakladki, ale może to być super rzecz.

Znalazłam obrazek
99907121_3_644x461_lozeczko-turystyczne-full-wypas-tanio-meble-dla-dzieci.jpg

Kamaa super masz ciocię

Juszka1988 super ta pościel :tak: łożeczko i komoda też mi się podobają... ja właśnie siedzę na allegro na łóżeczkach z całym wyposażeniem...;-) i też na te pościele haftowane patrze, żeby chociaż jedna była taka ładniejsza na zapowiedziane wizytacje :-D

Dziewczyny pomóżcie. Od godziny szukam takiej nakładki na łóżeczko turystyczne. Chodzi o takie coś co się nakłada i dno jest wyżej dla niemowlaka. Kuzynka miała, po prostu mam u mamy takie łóżeczko i jak będziemy się wybierać z noclegiem to będzie wygodniejsze, niż sięganie do samego dna. Może gdzieś widziałyście albo kojarzycie jak to się nazywa

HAUCK ORGANIZER+DRUGI POZIOM DO ŁÓŻECZKA 60x120 CM (3739260360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
Do góry