reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Muszę się z Wami podzielić :D
Był u nas dziś drugi architekt od kuchni i tym razem baaardzo sensowny :)
O wszystko wypytał, podpowiedział parę rzeczy, nie mam poczucia, że o czymś zapomniał :) Faaajnie :) Czekam na wycenę :)

Monisia - ozłocę Cię! Bo to z Twojej ekipy człowiek :D Jeszcze jak cena będzie sensowna to bomba :)

Ewula to daj znac czy ta ksiazka fajna bo mi brakuje 3 nalepek i nie wiem czy mam sie wybrac jeszcze na zakupy zeby dostac ksiazke czy se darowac :-) i jedhac do innego sklepu

AnetaNorwegia po zdjęciach widać, że solenizantka baardzo zaowolona!! :-)

Ja się chyba jednak nigdzie nie rusze..kimnełam sie o 12..teraz zjadłam obiad z mamą i dalej chyba bede albo lezec albo spac...
Co do szkoły rodzenia to u mnie w mieście jest od 30 tyg. Może załapie się jeszcze n8a jakieś zajęcia w grudniu, ale tak na całego i regularnie bede chodzic od nowego roku. Tak dzisiaj mnie melancholia napadła... kiedy mineło to prawie 2/3 ciąży?!:szok:
Ewa86 no porządna firma "myśląca" o wszystkim to podstawa. Warto czasem dołożyć, a mieć pewność, że za miesiąc okaże się ze czegos brakuje... my przez takiego pierdołe przez 1,5 dokańćzamy nasze meble w kuchni... bo a to lampek nie zamntował...a to nie poskrecał szafek wiszących...ale to juz przez inna firme zalatwiamy bo szkoa juz nam nerwow bylo. Na nowy rok jeszcze "korone" zamówimy.

Ewula_m ja jutro jade do lidla. Może znajdzie się cos na jakis prezent. ;-)

marcia30 mi jeszcze 2 naklejki brakuja i chyba jutro będę jechac na zakupy to pewnie te 100zl się uzbiera to zobaczymy czy fajna ta ksiazka. ;-)

kamaa u nas jest obojętne w którym tygodniu się idzie i mowili ze najlepiej tak kolo 25 tyg. Ale u nas szkola rodzenia trwa tylko miesiąc, czyli 4 spotkania.

ewa86 to super! Ciesze się ze wam spasowali! :-D U nas jest nie do konca tak jakbym chciala, ale u nas to przez ten caly skos i malo miejsca nie da się za duzo zrobic, ale faktycznie dobrze doradzaja. My u nich od razu tez sprzet kupujemy, bo maja tez znizki i od razu przywioza cala kuchnie razem ze sprzętami i sprzet od razu zamontuja do szafek. ;-)

kainkas ale duza panne już masz! :tak:

muniuś skarbnice wiedzy to faktycznie mamy tutaj! :-)

Nikusia82 nio mam nadzieje, ze w styczniu będą ostatnie rzeczy do zrobienia, żeby pozniej już można spokojnie czekac na maleństwo! ;-)

Ja jutro na glukozę do szpitalnego laba jadę i chyba nawet mijam po drodze Lidla...ale mnie się samej łazić nie chce :sorry:
14 jadę do Kliniki a potem do Ikei i wtedy jakieś zakupy świąteczno-prezentowe chyba zrobimy :tak: chociaż w sumie to będzie już tylko 10 dni przed wigilią... w sklepach może być dziki tłum :cool:

No i jestem zla i mam stresa :(
Dzwonila wlasnie polozna... Mam przyjsc 20 stycznia na jeszcze jedno usg... Jednak :( a juz myslalam ze jest calkiem wszystko ok...
Mowi ze musi jeszcze raz nerki malemu zmierzyc i jak bedzie cos nie tak to odrazu info do pediatry wsylaja zeby byl pod stala opieka po porodzie itd

Aneta - ALE to chyba dobrze...Kurcze lepiej, żeby mały był pod opieką i w sumie, żeby sprawdzono na USG czy na pewno jest OK! ja bym się nie martwiła, tylko bądź dobrej myśli. Ktoś jednak czuwa.

a ja zamiast leżeć tak jak założyłam to wrzuciłam już 3 pranie, poprasowałam jedną pralkę ubrań,ojcu poskładałam pranie, umyłam podłogi i zaraz ide poprzynosić z balkonu pościele bo się jeszcze wietrzą:-p aż mnie w dup**e boli jakby mi miała zaraz noga na bok odpaść:szok:

lecę bo uszka trzeba lepić.. ale pachnie barszczykiem..mężul będzie za godzinkę.. z mikołajem dla małej bo w pracy dziś dają:-)

Anetko lepiej, że sprawdzą...

reklama
Aneta lepiej że sprawdzą czy wszytko ok a ty masz myśleć pozytywnie.

Monika no to super że już w styczniu będzie wasze gniazdko gotowe:)

Młodamamo toś się na odpoczywała że hoho ja też już 2 prania rozwiesiłam trzecie włożyłam do pralki jutro rano piuszczę bo nie miałabym gdzie rozwiesić no i wysprasowałam jedną pralkę ale juz pożadkó nie miałam siły robić.

DZiewczyny czuję się jakaś gruba i ociężała masakra w sumie od poczatku przybrałam niewiele bo 5 czy 6 kg i wsztko w brzuch i jest już on naprawdę duzy w sobotę na andrzejkach to wszycy mowili ze duży a gdzie jeszcze trzy miesiace. Przed chwilą byłam w pobliskim sklepie i już jak wracałm to brzuch mnei dołem ciągnął i przejść spokojnie kawałka nie można. ZMiłosze w ciazy więcej siły i energii miałąm aż się martwie jak to do marca doczekać.

Do góry