Na tvn24 mówili o 20 latku, który został zaatakowany nożem pod klubem na Nowym Targu w Krakowie…ludziom to się w dupach przewraca, czy to jest normalne zachowanie?! Nastolatek w stanie krytycznym, nie chciałabym być na miejscu jego rodziców, muszą niezłą tragedię przeżywać
Bach, zjadłam piąta kanapkę z Nutellą w ciągu 1,5 godziny…a mały wariuje w macicy, bo czuję go caaaały czas
Jo_asia – dzięki za link, podpatrzę sobie i będę działać z inhalacjami
Kamaa – z koszulami to racja, niby fajne, skrojone i tak dalej, ale jak popatrzeć na nie inaczej to i tak wory ;-)
Gaga – a co uprawiałaś (prócz seksu, bo to już wiemy)...?
Pinki – właśnie, piździ jak w kieleckim, a Twój na motorze śmiga…?
Ewula – my też kupujemy głębszy brodzik, a co do podwieszanego wc u nas odpada, bo za kiblem mamy taką rurę wentylacyjną co biegnie przez cały blok, witaj komuno
Ewa86 – o właśnie, zapomniałam o tym…super, że mi przypomniałaś to byłoby idealne i na serio da się z tego pić? Mój uwielbia te szklanki z Jacka Daniells'a, nieraz o tym mówi, żebym nie potłukła tylko tych (często coś mi wyleci z ręki), a te podobne są to jeszcze bardziej mu się spodobają!
Josek – cieszę się, że udało się z tą nieszczęsną i najbardziej znienawidzoną glukozą ;-)Co do wózka to tak dokładnie nie pamiętam aż takich szczegółów, ale wiem, że strasznie klnęłam na niego, a kupiłam nówkę ze sklepu i tak się dziad źle sprawował
Z tego co pamiętam to koła odpadały, skrzypiał notorycznie, ciężki jak cholera - nawet na krawężnik ciężko było podjechać. Jedynie wyglądem mi się podobał, ale teraz nie kupiłabym go za chiny ludowe. Wiesz kochana to też był model z 2009, może teraz się wyrobiły troszkę, nie wiadomo, choć ja bym nie ryzykowała.
A wyglądał tak
Niestety nie miałam wersji spacerowej, to musiałam się po nim szybko przerzucić na spacerówkę i zdecydowałam się na Cybex’a, ale to jeszcze większy badziew!
Wyobraź sobie, że niektóre laski od urodzenia w tym czymś dzieciaczki trzymały...
Takie o takie coś
Nieźle się wkurzyłam, bo kolejny niewypał, a w końcu skończyło się na chuście, nauczyłam się z youtube wiązać i tak lataliśmy na spacery
:-)
Teraz też by się przydała to pasowałoby znów wgłębić się w temat i zakupić jakąś...coś wspaniałego!
Anetka – to Ty tam siedzisz na drugim zdjęciu w szarej bluzeczce? Jak tak to ekstra wyglądasz, a mała przecudna, fajnie, że dżampra się udała, a dorośli tez tak dobrze się bawili jak dzieci?
No i któraś z Was mi „zauroczyła” licytację…w ostatniej sekundzie (brałam co chwila odśwież) ktoś mi przebił licytację, a taka cisza była…!