Hej niedzielne ptaszki!
Co do skurczy to ja pierwsze miałam w 22 tygodniu tez sie wtedy nachodziłam i i to był taki ból narastajaćy spinajacy brzuch i pochwli odchodził poczym za jakiś czas znowu wracał i tak pare razy. Wystraszyłam sie bo po pierwszej dawce nospy nie pomogło dopiero jak wróziłam do domciu ( bo akurat na zakupkach byłam) poleżałam i wziełam kolejna nospę to odeszło. No i narazie nie wraca.
Muniuś Chrusty ? Takie ciacha przeplatana najczesciej na tusty czwartek sie robi. Może ja jakąś literówkę strzeliłam w nazwie bo ja zawsze szybko pisze i pełno literówek mam.
My mamy kota tez i tez zdarzyło sie ,że nam nasikała ale to nasza wina bo kuweta była niezmieniona, a ona na dwór nie wychodzi. Ale szczerze powiedziawszy to przy maleństwie to niewidze jej w sypialni. Jak sie wyprowadzimy na wieś to mam zamiar ja wysterelizować i nauczyć na podwórze.
A do tego mamy trzy psy dwa owczarki niemieckie i maltańczyka.. Owczarki są na dworze w domu spia zima latem nie chcą.
Mamy kawał ogrodu wiec maja co pilnować.
Co do ciuszków to 27 par spioszków to wcale nie tak dużo. Bo dziecko czasem przebiera sie 3-4 razy dziennie bo to sie zasiusia, to ubrudzi kupa to uleje mu sie. Także ja tez mam zapasy.
Co do kosmetyków to ja przy Oliwce tez nie uzywałam za wiele jak był problem skórny kąpałam w kali i smarowałam oliwką i tyle.Doraźnie coś na pupę.
Ja Wam powiem ,że przy Oliwce kupowałam mnóstwo rzeczy właśnie tez jesli chodzi o sprzety i niesamowitą przyjemnośc mi to sprawiało, ale teraz dla mnie to minimalizm sie liczy aby było wygodnie i bezpiecznie dla malucha. Także stojaki z wanienkami, kosze mojżesza odpadają u mnie choć nie powiem strasznie mi sie podobają ale dzieciaki tak szybko wyrastają a potem sie to gromadzi, owszem można sprzedać ale ja nie mam do tego głowy.
A to mój typ wózeczka
Wózek Wielofunkcyjny Skyline Soprano 3w1 NEW 2013 (3755637741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.