reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
No i mój weekend już nie jest samotny:happy:
Zadzwoniłam dziś rano do mamy i powiedziałam żeby wieczorem ojciec przyprowadził psa, bo jak w domu nikogo nie ma to rzeczywiście dziwnie mi tak jakoś i spać nie mogę.
I powiedziała to mojemu ojcu, a mały słyszał te rozmowe i zaczął wyć:baffled: No w każdym razie kazał babci się odprowadzić do domu bo on będzie mamy pilnował i bronił i nie chce by mnie ktoś napadł...:laugh2: Urocze:tak:
W każdym razie jak przyszedł to mnie przytulił i zapytał czy może pograć na konsoli:baffled: I taki mam z niego pożytek hehe:-D

Ale nie jesteś sama w domku. Mój mąż śpi po imprezie, mała cichutko leży i czeka na kucyki. A ja oblegam kmpa, mam zamiar obejrzeć The Wolverine.

Ja już po wizycie ogólnie wszystko ok ale ważę już 63 kg z 50 więc muszę ograniczyć słodycze, biały chleb i ziemniaki .. Najgorzej ze słodyczami :(ale jak trzeba to trzeba ... Również że względu na glukozę. Pola ma się dobrze waży 1160g i to odpowiada 27 tyg i 5 d. :):) szyjki mi nie badal :/ stwierdził że jest ok dziwne trochę..następna wizyta 30 grudnia :)

Ostatnia edycja:
Secreto super ze wszystko ok, mi tez kazal uwazac z ta glukoza i sie ograniczyc ze slodyczami i produktami zwysokim Ig .....a ja dzisiaj opylilam pol paczki cukierkow czekoladowych:baffled: Ale jutro jade na zakupy to juz sie zaopatrzenw odpowiednie produkty.

Ja wam powiem że i ja mam kłopot ze słodyczami niby wiem że nie powinna ich jeść a jednak zachcianka silniejsza :) sama na wagę nie wchodze :) zobaczymy co wyjdzie we wtorek :)
Secreto super że wizyta się udała :) duża już ta twoja córa :)) a z ta szyjka to faktycznie dziwnie bo myślałam że zawsze sprawdzają :) ale widać zdarza się inaczej :)
Agnis jakie to słodkie że twój mały b obrońca wrócił do domu :))

Miłego wieczoru kochane :*

hej!
Dopiero wróciłam do domu a wyjechaliśmy o 8 więc wybaczcie że doczytam was dopiero jutro bo padam! Chciałam się podzielić z wami dobrymi nowinami.
Byliśmy dziś na tym darmowym badaniu 3d/4d w Katowicach i okazało się że po torbielach w główce mojego skarba już nie ma nawet śladu!! Jestem mega szczęśliwa z tego powodu! Za to buźki nie pokazał i mamy tylko foto uszka :-D Ale zawsze coś:-D Mały ma już 761g a jeszcze ostatnio byl 350:-) Pan doktor powiedział że wszystkie wymiary i waga książkowe:-)
Żeby nudy nie było robili tam konkurs i kto wygrał nagrodę główną? JA!:O Weekend w hotelu focus w Chorzowie :-D Myślałam że padnę jak wyczytali moje nazwisko :-D
Ahhh ależ dziś mam dużo radochy!
Lece do łóżka:-)
A i gratki udanych wizyt!:-) :-)

Juszka super wiesci ....to sie zrelaksujesz :-)

a ja mam jutro wizytacje...tzn tesciowa przyjezdza aczkolwiek wpadnie na chwile bo ja szwagierka przywiezie. Pewnie by u mnie nocowala ale akurat mezus wzial sie za remont Patrycji pokoju a wiec dwa pokoje mam rozwalone, Pati musi spac w salonie i nie mam gdzie jej polozyc wiec bedzie nocowac u szwagierki. Na szczescie na 13 lat malzenstwa moja tesciowa byla u nas moze trzy razy a tesc raz na komuni Patrycji

reklama
Juszka super wieści co do maluszka !!! No i jeszcze taki fajny prezent gratulacje!

A ja dziś najpierw upiekłam pizze na obiadek a na wieczór narobiłam chrustów i zrobilismy sobie wieczór andrzejkowy z córą i męzem. Lalismy wosk, wbijalismy szpilke w serce z imionami córa swego męza a may imię dla synka, mała losowała zawód, losowalismy karteczki z wrózba na najblizsza przyszłość itp. Śmiechu było co nie miara a teraz padła Oliśka a ja reszte wieczoru spędzam z męzem.
Dobrych snów!

Do góry