reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Musialam to wam pokazac jak zobaczyłam, pekam ze smiechu :-D

a3a2669c11907bed2d12c10e690b523a.jpg

Załączniki

• a3a2669c11907bed2d12c10e690b523a.jpg
    a3a2669c11907bed2d12c10e690b523a.jpg
    53,3 KB · Wyświetleń: 125
reklama
No nie??? :-D:-D:-D

To patrzcie na ten kawał...normalnie masakra:

Oczekująca swojego pierwszego dziecka kobieta przychodzi do ginekologa i pyta: "Panie doktorze, mój mąż chciałby się pana zapytać o jedną ważną sprawę..."

"Wiem, wiem", ginekolog kiwa głową ze zrozumieniem. "Mężowie zawsze pytają w tej sytuacji o jedną sprawę.”

Kobieta patrzy na niego zdziwiona. Doktor kontynuuje:

„Może pani bez problemów współżyć aż do szóstego miesiąca ciąży."

"Nie, nie, nie o to mi chodzi", kobieta kręci przecząco głową. "Mój mąż chciałby wiedzieć, czy nadal mogę kosić trawnik?":angry::baffled::laugh2:

Ostatnia edycja:
DOBRY WIECZÓR :-)
Znikłam na 1,5 dnia...a czytania jest tyle, że masakra totalna:baffled:

MAM DZIŚ STUDNIÓWKĘ :-):-):-) liczę jednak, że jeszcze jakieś 80 dni i Domi będzie z nami.
Do tego przywiozłam dziś od siostry 3 reklamówy ciuszków dla młodego...jeden wydatek z głowy :tak:...WIĘC wpisuję dzień dzisiejszy jako mega udany :happy:
Moniqa -
Bardzo się cieszę, że masz dobre wiadomości od gina, szyjka ładna długa..niech tak trzyma :tak:i waga maluszka już słuszna :happy:
Agnis -
Toż Ty cuda robisz, i też jak najbardziej talentu wymaga oraz cierpliwości :tak: i GRATULACJE WIEŚCI Z WIZYTY!
Ewula-m - No ja już się na temat tego "nowego suwaczka tez wypowiedziałam" ;-):sorry:
...mnie też on zupełnie nie leży...ALE RZECZ GUSTU A o gustach się nie dyskutuje :tak:

Pinki - Cudowne wiadomości z wizyty.... GRATULUJE KOCHANA!!! I Super, że wózeczek kupiony, nam też zaraz potem kamień z serca...jeden element do całości do przodu :tak:

Kamaa- Gratuluję bardzo ładnego wyniku glukozy :happy: oraz wieści z wizyty !!!
Alesia - CUDOWNE TE BUCIKI :-)!!!!
mlodamamusia -
mnie często podbrzusze ostatnio pobolewa :baffled: ale młody szaleje, więc staram się nie nakręcać

Krysina -
ja na szczęście chodzę do lekarza prywatnie...i TO CHYBA JEDYNY z poznanych prze ze mnie lekarzy, który zarabia na tych wizytach adekwatnie do umiejętności, fachowości i empatii...i szeregu innych bardzo pozytywnych cech.
Monisia, carri - gratulacje wiadomości z wizyty!!!

MATKO DOCZYTAŁAM ...TRWAŁO TO CHYBA Z GODZINĘ... :eek:
Odpisałam tylko to co pamiętałam :sorry:

Dziewczyny ja wam tyle powiem moja kolezanka urodzila w 28 tygodniu , ja jak teraz przeczytałam wieści ze styczniowek zastanawiam się kto u nas zacznie ten porodowy maraton.Mam nadzieje ze nie będzie to szybko i chociaż wszystkie do polowy lutego dotrwamy:-)
ja mam termin na początek kwietnia więc przynajmniej do marca musze wytrwać! muuuuuuuuuusze!

reklama
Do góry