reklama
O Boszzzz... ! buahahaha
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
No nie???
To patrzcie na ten kawał...normalnie masakra:
Oczekująca swojego pierwszego dziecka kobieta przychodzi do ginekologa i pyta: "Panie doktorze, mój mąż chciałby się pana zapytać o jedną ważną sprawę..."
"Wiem, wiem", ginekolog kiwa głową ze zrozumieniem. "Mężowie zawsze pytają w tej sytuacji o jedną sprawę.”
Kobieta patrzy na niego zdziwiona. Doktor kontynuuje:
„Może pani bez problemów współżyć aż do szóstego miesiąca ciąży."
"Nie, nie, nie o to mi chodzi", kobieta kręci przecząco głową. "Mój mąż chciałby wiedzieć, czy nadal mogę kosić trawnik?"
To patrzcie na ten kawał...normalnie masakra:
Oczekująca swojego pierwszego dziecka kobieta przychodzi do ginekologa i pyta: "Panie doktorze, mój mąż chciałby się pana zapytać o jedną ważną sprawę..."
"Wiem, wiem", ginekolog kiwa głową ze zrozumieniem. "Mężowie zawsze pytają w tej sytuacji o jedną sprawę.”
Kobieta patrzy na niego zdziwiona. Doktor kontynuuje:
„Może pani bez problemów współżyć aż do szóstego miesiąca ciąży."
"Nie, nie, nie o to mi chodzi", kobieta kręci przecząco głową. "Mój mąż chciałby wiedzieć, czy nadal mogę kosić trawnik?"
Ostatnia edycja:
Ja dzisiaj padne ze śmiechu
W ogóle znalazłam sie w dziwnym miejscu na youtubie i patrzcie co znalazłam... Reklama wody mineralnej Vytautas ! Vytautas commercial PL - YouTube troche śmieszne no nie powiem, ale pytanie: jak ja sie tam znalazłam w tej przestrzeni internetu?
W ogóle znalazłam sie w dziwnym miejscu na youtubie i patrzcie co znalazłam... Reklama wody mineralnej Vytautas ! Vytautas commercial PL - YouTube troche śmieszne no nie powiem, ale pytanie: jak ja sie tam znalazłam w tej przestrzeni internetu?
Agnis83
Mama Kacperka i Oskarka
Ja dzisiaj padne ze śmiechu
Obejrzalam kawalek dalej nie mogłam, ludzie to maja pomysły
Czarnyloczek
Zaangażowana w BB
Hehe ja się nie pcham przed szereg, poprzednio miałam termin na 03.08. a wyszedł 03.07. teraz mogę ostatnia
Nikusia82
Fanka BB :)
DOBRY WIECZÓR :-)
Znikłam na 1,5 dnia...a czytania jest tyle, że masakra totalna
MAM DZIŚ STUDNIÓWKĘ :-):-):-) liczę jednak, że jeszcze jakieś 80 dni i Domi będzie z nami. Do tego przywiozłam dziś od siostry 3 reklamówy ciuszków dla młodego...jeden wydatek z głowy ...WIĘC wpisuję dzień dzisiejszy jako mega udany
Moniqa - Bardzo się cieszę, że masz dobre wiadomości od gina, szyjka ładna długa..niech tak trzyma i waga maluszka już słuszna
Agnis - Toż Ty cuda robisz, i też jak najbardziej talentu wymaga oraz cierpliwości i GRATULACJE WIEŚCI Z WIZYTY!
Ewula-m - No ja już się na temat tego "nowego suwaczka tez wypowiedziałam" ;-) ...mnie też on zupełnie nie leży...ALE RZECZ GUSTU A o gustach się nie dyskutuje
Pinki - Cudowne wiadomości z wizyty.... GRATULUJE KOCHANA!!! I Super, że wózeczek kupiony, nam też zaraz potem kamień z serca...jeden element do całości do przodu
Kamaa- Gratuluję bardzo ładnego wyniku glukozy oraz wieści z wizyty !!!
Alesia - CUDOWNE TE BUCIKI :-)!!!!
mlodamamusia - mnie często podbrzusze ostatnio pobolewa ale młody szaleje, więc staram się nie nakręcać
Krysina - ja na szczęście chodzę do lekarza prywatnie...i TO CHYBA JEDYNY z poznanych prze ze mnie lekarzy, który zarabia na tych wizytach adekwatnie do umiejętności, fachowości i empatii...i szeregu innych bardzo pozytywnych cech.
Monisia, carri - gratulacje wiadomości z wizyty!!!
MATKO DOCZYTAŁAM ...TRWAŁO TO CHYBA Z GODZINĘ...
Odpisałam tylko to co pamiętałam
Znikłam na 1,5 dnia...a czytania jest tyle, że masakra totalna
MAM DZIŚ STUDNIÓWKĘ :-):-):-) liczę jednak, że jeszcze jakieś 80 dni i Domi będzie z nami. Do tego przywiozłam dziś od siostry 3 reklamówy ciuszków dla młodego...jeden wydatek z głowy ...WIĘC wpisuję dzień dzisiejszy jako mega udany
Moniqa - Bardzo się cieszę, że masz dobre wiadomości od gina, szyjka ładna długa..niech tak trzyma i waga maluszka już słuszna
Agnis - Toż Ty cuda robisz, i też jak najbardziej talentu wymaga oraz cierpliwości i GRATULACJE WIEŚCI Z WIZYTY!
Ewula-m - No ja już się na temat tego "nowego suwaczka tez wypowiedziałam" ;-) ...mnie też on zupełnie nie leży...ALE RZECZ GUSTU A o gustach się nie dyskutuje
Pinki - Cudowne wiadomości z wizyty.... GRATULUJE KOCHANA!!! I Super, że wózeczek kupiony, nam też zaraz potem kamień z serca...jeden element do całości do przodu
Kamaa- Gratuluję bardzo ładnego wyniku glukozy oraz wieści z wizyty !!!
Alesia - CUDOWNE TE BUCIKI :-)!!!!
mlodamamusia - mnie często podbrzusze ostatnio pobolewa ale młody szaleje, więc staram się nie nakręcać
Krysina - ja na szczęście chodzę do lekarza prywatnie...i TO CHYBA JEDYNY z poznanych prze ze mnie lekarzy, który zarabia na tych wizytach adekwatnie do umiejętności, fachowości i empatii...i szeregu innych bardzo pozytywnych cech.
Monisia, carri - gratulacje wiadomości z wizyty!!!
MATKO DOCZYTAŁAM ...TRWAŁO TO CHYBA Z GODZINĘ...
Odpisałam tylko to co pamiętałam
mlodamama21
Fanka BB :)
ja mam termin na początek kwietnia więc przynajmniej do marca musze wytrwać! muuuuuuuuuusze!Dziewczyny ja wam tyle powiem moja kolezanka urodzila w 28 tygodniu , ja jak teraz przeczytałam wieści ze styczniowek zastanawiam się kto u nas zacznie ten porodowy maraton.Mam nadzieje ze nie będzie to szybko i chociaż wszystkie do polowy lutego dotrwamy:-)
reklama
Podziel się: