Kiedy Wy to piszecie dziewczyny
Ja dzisiaj byłam u lekarza rodzinnego z tymi drętwiejącymi palcami i mam skierowanie do neurologa - podejrzenie zespołu cieśni nadgarstka - czyli tak jak myślałam- pani w rejestracji jak zobaczyła, że jestem w ciąży to zapisała mnie do neurologa na ... jutro
A powiem Wam ,że te palce bolą i drętwieją mi coraz bardziej.
Ja lubię liczby i suwaczek skopiowałam - poza tym widać bardziej na jakim etapie każda z nas jest :-) ( ja grzeję tyły ).
medzik - kawał chłopa z Twojego maleństwa
flower - widać , że kobieta na którą teraz trafiłaś z odpowiednimi kwalifikacjami i potraktowała Cię odpowiednio i poważnie
alesia - historia z tym chłopakiem co zginął - smutna . ale tak to jest jak rodzice chowają dzieci pod kloszem a te potem nagle poczują przypływ nagłej "wolności "
A talent synuś ma faktycznie
ozila - na zawał można by zejść jak się słyszy ile miałaś do zapłaty - dobrze, że zwroty masz
marcia - pomyśl, że mama daje w ten sposób znak , że myśli o Tobie
aneta - urodzinowe życzenia dla córci
monisia - ja tez biorę dopegyt ale 2x1, &&& za wizytę
agnis - kciuki za wizytę , a bombki cudne
megi pegi - pięknie napisałaś o tych kodach miłości
Kupiłam dzisiaj pierwsze prezenty dla córci - kolczyki i książkę :-)
Tak wypisujecie o zakupach dla maluszków a znacie firmę PRIMARK - dużo osób sprowadza z Irlandii i Anglii ciuchy z tej niedrogiej sieciówki a są one dobre jakościowo - dzisiaj dotarła do mnie paczka z bielizną, podkoszulkami i rajstopkami dla mojej córki - można je kupić na allegro oczywiście. Bodziaki po 7 sztuk za nieduże pieniądze można znaleźć.
Gratulacje udanych wizyt - tyk, którym nie odpisałam osobiście