reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Pinki gratuluję udanej wizyty no i jaki synuś już duży. No i zakupy zaczęłaś już niezłe robić.

Kainkas ja mieszkam na węglinku okolice ul Gęsiej konkretnie na Jantarowej a ty gdzie?? Ja badania przestałąm robić w luxmedzie bo drogo i raz mi nr wycieli kazali na wyniki czekać tydzień a gdzie indziej na drugi dzień były teraz robię w diagnostyce dobre laboratorium dużo punktów pobrań i dobre ceny.

No ja się pochwale swoją glukoza: po 2h wyniosla 109. :-) jej a tak się martwiłąm. Szczególnie jak wczoraj poczytałam właśnie o objawach cukrzycy ciążowej. Mamatek mi się pić ciagle chce... a jakie marzenie o wodzie jak dzisiaj wypiłam ta glukoze!!!! Pierwsze co, to po 2. pobraniu krwi złapałam butelke i spoooro wypiłam :tak: także jednak nie ma co się martwić na zapas. Wieczorem jeszcze wizyta u doktorka mnie czeka...

Kiedy Wy to piszecie dziewczyny :szok::-D
Ja dzisiaj byłam u lekarza rodzinnego z tymi drętwiejącymi palcami i mam skierowanie do neurologa - podejrzenie zespołu cieśni nadgarstka - czyli tak jak myślałam- pani w rejestracji jak zobaczyła, że jestem w ciąży to zapisała mnie do neurologa na ... jutro :tak:A powiem Wam ,że te palce bolą i drętwieją mi coraz bardziej.
Ja lubię liczby i suwaczek skopiowałam - poza tym widać bardziej na jakim etapie każda z nas jest :-) ( ja grzeję tyły ).
medzik - kawał chłopa z Twojego maleństwa
flower - widać , że kobieta na którą teraz trafiłaś z odpowiednimi kwalifikacjami i potraktowała Cię odpowiednio i poważnie
alesia - historia z tym chłopakiem co zginął - smutna . ale tak to jest jak rodzice chowają dzieci pod kloszem a te potem nagle poczują przypływ nagłej "wolności "
A talent synuś ma faktycznie :)
ozila - na zawał można by zejść jak się słyszy ile miałaś do zapłaty - dobrze, że zwroty masz
marcia - pomyśl, że mama daje w ten sposób znak , że myśli o Tobie
aneta - urodzinowe życzenia dla córci
monisia - ja tez biorę dopegyt ale 2x1, &&& za wizytę
agnis - kciuki za wizytę , a bombki cudne
megi pegi - pięknie napisałaś o tych kodach miłości :tak:

Kupiłam dzisiaj pierwsze prezenty dla córci - kolczyki i książkę :-)

Tak wypisujecie o zakupach dla maluszków a znacie firmę PRIMARK - dużo osób sprowadza z Irlandii i Anglii ciuchy z tej niedrogiej sieciówki a są one dobre jakościowo - dzisiaj dotarła do mnie paczka z bielizną, podkoszulkami i rajstopkami dla mojej córki - można je kupić na allegro oczywiście. Bodziaki po 7 sztuk za nieduże pieniądze można znaleźć.

Gratulacje udanych wizyt - tyk, którym nie odpisałam osobiście :-D

dziewczyny skończyłam robić buciki. Drugiego , razem z przyszywaniem do obu guziczków, robieniem krupnika i zabawą z Ignacem robiłam 2 godziny więc parę w jeden wieczór da radę zrobić.
Zaraz ogarnę foty i wam wrzucę.

no to wklejam buciki.jpg

Załączniki

• buciki.jpg
    buciki.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 65
reklama
alesia super te buciki! masz dziewczyno talent! :)

a ja sobie upichciłam "przysmak świętokrzyski" i się objadam.... ostatnio mam ochote na same niezdrowe rzeczy yhm.... :|
a tak w ogóle to zjadłabym "sernik z rosą" mmmmm mój ulubiony sernik :D

agnis ja też czytałam greya.... wszystkie 3 części w tydzień.... od rana do wieczora tak mnie wciągło :) teraz igrzyska śmierci czytam :D

Ostatnia edycja:
Do góry