reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Smerfetka ja byłam u gina tez dosyć wcześnie bo w 5tyg i 6dni pęcherzyk miał 2,83mm. o żadnym zarodku nie było mowy i kazał się zgłosić w 8tyg.
Mewa u nas tez upał na maksiora
19ania90 miłego wypoczynku
ewula to wypluskajcie się za mnie
Marta witaj
nikusia82 trzymam&&&&&&&&&&&&

Marta witamy w naszym gronie. Smerfetko bądź dobrej myśli.Nikusia możesz liczyć na moje wsparcie duchowe.
Ja nie przejmuję się upałem bo siedzę przez weekend w pracy z klimatyzacją. Nie odczuję tak bardzo upału. Wszystkim odpoczywającym na łonie natury życzę wspaniałego relaxu.

nikusia kciuki mocno zacisniete &&& prosze daj nam znac zebysmy sie nie martwily...

Ja noc przespalam kiepsko , meczyly mnie koszmarne sny ale wstalam z nadzieja ze te 9 dni szybko zleci i wszystko bedzie dobrze...

Milego dnia wszystkim :)

Cześć dziewczynki!!

Po 13 odbieram betę... Dobrze, że Pani w laboratorium to koleżanka mojej mamy bo będę miała dzisiaj wynik a nie w poniedziałek dopiero. Stresuje się tak, że aż mnie mdli :-(

Nikusia
Trzymam mocno kciuki!! Wszystko będzie dobrze!!

Smerfetka
to wiesz tyle co ja... Szkoda, że u Was bety nie można zrobić. Trzymam kciuki.

Pozdrawiam

Dziewczyny niech mi któraś na priva poda swój nr tel to napiszę bo niestety znając życie nie dam rady z tel wejśc na forum.
Obawiamy się najgorszego...objawy z dnia na dzień dosłownie ustąpiły jak ręką odjął. Czuję się dokłądnie jak w normalnym dniu cyklu no może najbardziej na@ bo zaczyna pobolewac podbrzusze i odczuwam ewidentne skurcze. Piersi odpuściły i przestały zupełnie bolec....NIESTETY tak jak przy poprzednim wtedy bardzo czesnym poronieniu. Obawiamy się, że ciąża obumarła. Mam wizytę u dr przesuniętą na 16:30 więc nie ma potrzeby jechac na IP tym bardziej, że nie plamię, nie krwawię no niby nic ale jednak ten brak objawów mówi sam za siebie...

reklama
Do góry