reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Kama wyrazy wspólczucia. Trzymaj sie dzielnie!

Ech na zumbe chodziłam przed ciążą i brak mi bardzo

A my dzis zeszlismy z pietra na parter bo co innego jak sie tylko prawie spi w sypialni a co innego jak jest sie w domciu i troche sie lezy i troche chce sie zrobić to cięzko latac po schodach pare razy no i do ubikacji daleko wiec troche uwygodniłam sobie zycie.
Marcia ja tez miałam niski poziom progesteronu i brałam luteine ale lekarz juz kazał nie powtarzac badania bo biorac progesteron w tabletach wynik jest zafałszowany.

Nieznajoma na zapalenia pochwy dobrze pić zsiadłe mleko.

Miłej nocy !

reklama
Dzien dobry!

ja juz sie wyspalam bo wczoraj pol dnia lezalam sobie w lozku i odpoczywalam.

aneta jak tam imprezka sie udala?

mamatek napisalam ci na priva

odezwala sie w koncu moja ginka ale nic konkretnego sie nie dowiedzialam bo tak jak obstawialam jest gdzies na wyjezdzie chyba za granica i temu sie nie odzywala , napisala ze mam na wszelki wypadek zrobic se zastrzyk i przyjsc do niej i oczywiscie powtorzyc wynik , zeby sie wczesniej odezwala to moglam juz ten zastrzyk zrobic w pt bo mam jeden w lodowce na czarna godzine no nic dzisiaj zrobie.

dziewczyny twardnieje wam bezbolesnie brzuch bo mi coraz czesciej ale tak jak napisalam sa bezbolesne i zeby nie to ze akurat poloze rece na brzuchu to bym nie wiedziala , pewnie to te braxtona hiksa

milej niedzieli kobietki :-)

Hej Marcia :)
Ja też wstałam wcześnie. Zresztą ja tak codziennie wstaje, taki mam chyba zegar biologiczny :-)
Brzuszek czasami u mnie twardnieje, czuje wtedy jak maly się przekręca i normalnie tak mi napiera na srodek brzucha ze szok, trwa to pare minut i z powrotem układa się w innej pozycji. A dziś rano jak mnie kopał :-) Bajka po prostu. nawet Mąż mówił do niego "malutki uspokój się hehe" :laugh2:
Niedługo musze wyprawić moich chłopców , bo mąż jedzie z synem na turniej piłkarski. Nasz mały jest bramkarzem w grupie żaków w lokalnej drużynie. W domu już wisi 7 medali :laugh2: Ciekawe jak dziś im pójdzie. Ja normalnie też jeździłam na te turnieje, ale już mi tam za długo, bo to od 11-18...

Miłej niedzieli dziewczyny :happy:

Agnis to patrze ze mamy taki sam zegar biologiczny:-D Ja to nawet jakbym chcial pospac dluzej to nie ma szans i tu ciaza nie ma nic do rzeczy...

zamowilam prezentacje thermomixa i chyba w koncu zrobie se prezent na rocznice slubu bo mamy jutro.....13 lat :szok:

Agnis to patrze ze mamy taki sam zegar biologiczny:-D Ja to nawet jakbym chcial pospac dluzej to nie ma szans i tu ciaza nie ma nic do rzeczy...

zamowilam prezentacje thermomixa i chyba w koncu zrobie se prezent na rocznice slubu bo mamy jutro.....13 lat :szok:

O kurczę!! Gratulacje!!! Nam w lipcu minela 3 rocznica :happy:, a w piątek mija nam 5 lat jak jesteśmy razem :happy:

Marcia rzeczywiście szmat czasu!

A ja od wczoraj mam jakiegoś pecha, czasem mówię w żartach że zabiję się we własnym domu :crazy::angry: Jak wchodziłam do wanny to się poślizgnęłam i żeby nie upaść przyjęłam taką pozycję, że sobie kolano stłukłam :sorry: siniak jest ;/
A dziś chowałam coś do szafki i przyłożyłam łokciem i zdarłam skórę do krwi :angry: Boże....

hej dziewczyny.
kamaa wyrazy współczucia.
marcia wow ładny staż :)
nieznajoma dobrze że już jesteś!
Dziewczyny ja jeszcze nie mam co spakować do torby;p jakoś mam taki lajcik wewnętrzny w razie w małżonek się zajmie tym spakuje i przywiezie. Ma w miarę elastyczną pracę więc w nagłych sytuacji mógłby się urwać:) Dziś ma być ładna pogoda więc na spacer z młodą się wybiorę co by się przewietrzyć troszkę.
Ja góry bardzo lubię...na początku paździenrnika byliśmy w Kudowie-Zdrój, Zosia z nami była pierwszy raz i była bardzo dzielna tata jej pomagał wchodzić ale jej baaardzo się podobało:) szczególnie błędne skały i skalne miasteczko w Czechach:)
Życzę miłej niedzieli dziewczyny:)

reklama
hej

wczoraj byliśmy u znajomych, była mała imprezka, kilku znajomych, jedni w ciazy, drudzy z dzieciakami, trzeci starający sie o dziecko, fajnie było, wróciliśmy po północy, Kurczak jeszcze odsypia :-) a ja wstałam wygłodniała :-)

U nas dzis cieplutko :-) tylko pochmurnie :-(

Idę jeść poki mnie jeszcze nie muli .....

Do góry