reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

moniuś-może jeszcze wyjdą, nawet po porodzie potrafią skubane wyleźć kiedy ci się już wydaje że uniknelas rozstepow; ja mam gres ale nie polerwowany i nie mam na ten temat zielonego pojecia:p
dawaj namiary na gin!! musze znaleźć kogoś tutaj a ja mieskzam na Marymont_potok dokądnie a na BIelany córę woże do przedszkola więc dla mnie perfect!niby mam jakąś wizytę na nfz 26.11 u babki która w Bielańskim szpitalu pracuje ale im wiecej czytam o tym spzitalu tym mniej mi sie jakos on widzi do porodu...A Ty masz wybrany szpital?

O to blisko mnie, ja na Chomiczówce mieszkam, a myślałam, że Ty w Krakowie, bo tak masz w profilu :happy2:
Ja poczytałam o Bielańskim i nie ma szans, nie rodzę tam. Na samej stronie Bielańskiego same negatywne opinie, a chyba z 15 stron przejrzałam...ja myślę o Żelaznej, podobno najlepszy szpital w Warszawie. Mam nadzieje, że jak mnie złapie to zdąże tam dojechać z Bielan :-)
Dr Iwona Szczupacka, klinika High-Med - Depilacja laserowa, dermatolog Warszawa – HIGH-MED
Tel.: 603 753 493
Na pierwszej wizycie liczy za USG, ale jak powiesz, że chcesz u niej ciąże prowadzić i założy Ci kartę to kolejną masz za 120 zł. (tyle kosztuje wizyta) i w tym USG. Podejście jej i w ogóle jak Cie traktuje...na prawdę ekstra babka, ciesze się, że do niej trafiłam. Przy okazji jest tam depilacja woskiem, idę przy następnej wizycie - ciekawe czy nie będę z bólu kwiczała ;-)
Gdzie córa do przedszkola na Bielanach chodzi?

reklama
Dzisiaj chyba się nie narobię... Po miesiącu czasu weszłam do kotłowni i... od razu się potknęłam i poleciałam na pysk... Dobra wiadomość: uchroniłam dziecko! Zła wiadomość? Upadając spadłam na rękę nawet palcem ruszyć nie mogę i tak siedzę już jakiś czas, troszkę mniej boli, ale palcem nadal ciężko ruszyć, bo ten ból promieniuje na całą dłoń aż do łokcia.

Tak to jest, jak ja wszystko w domu muszę zrobić. Jak przejdzie mi ból to idę w tej kotłowni posprzątać pomimo tego ze są tam ciężkie rzeczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej dziewczyny:)
Gratuluję udanych wizyt
nieznajoma widzę że nie pisze więc czekamy na info.. oby wszystko bylo ok.
Aneta fajnie tak czasami nie mieć czasu na nic, mi zaczyna powoli tego brakować przez to siedzenie na l4...:dry:
koreczek ty kobieto uważaj na siebie...!! jakie ciężary czasem się nie bierz za to!

Mnie kot się rozłożył na lapku i nie za bardzo mam jak pisać jeszcze się franca zapiera...:baffled: ostatnio bardzo lubi być przytulona:) chyba zima idzie ha ha ha muszę jej taki hamak na kaloryfer zamówić:-p

Co do farbowania włosów to powiem wam że też planuję od maja mam ombre a już mi się znudziło więc teraz wracam do mojego starego jasnego brązu:-)

koreczek daj spokoj z tym sprzataniem, oszczedzaj sie!!!!!!

secreto mi z 3 tygodnie temu przestaly wypadac, byla katastrofa wszedzie moje klaki, a w pierwszej ciazy dopiero ze 3 miesiace po porodzei wypadaly...........

Dzień Dobry!!!
Melduję się i za chiny ludowe nie dam rady 30 str nadrobić :no:

Więc od razu pytam kim jest ...nieznajoma, że tak każdy o nią pyta? :confused:
Domyślam się, że nowa marcowa mamusia tak? OK!

U mnie na razie spokój, jakoś leci, młody kopie, ja na diecie i czuję się zdecydowanie lepiej. :tak:

Wczoraj zwlekliśmy łóżeczko po młodej ze strychu żeby zobaczyć w jakim stanie jest...bo ja uparłam się, żeby z koloru Teak pomalować na biało co by nam w sypialni pasowało...No ale okazało się, że jest na prawdę ok i że chyba dokupimy komodę w takim kolorze bo bez sensu malować :baffled:...zresztą potem wkleję to ocenicie!

Dziś mam stresa jak przed maturą...moje dziecię ma egzamin z katechizmu bo idzie do pierwszej komunii św... no ciekawe jak jej pójdzie ?Życzę udanych wizyt jeśli takowe dziś mają być :tak:

Dzień dobry.
U mnie dzisiejsza noc także przespana :tak:.

Anetka dobrze że u was wszystko ok. Masz sporo klientek to zarobisz teraz trochę kaski na prezenty dla dzidziusia:tak:.
Mamusia fajnie że z Julem lepiej oby tak dalej:tak:

Karolinusia zdrówka!

Koreczek a co to będzie jak nasze dzidzie podrosną, niby wtedy rzadziej się ruszają, ale za to pewnie cały gwiazdozbiór będzie można zobaczyć :cool2:.

Nikusia Nieznajoma już się jakiś czas udziela, trochę tyły masz z forum;-), i wczoraj pisała że nie czuje ruchów od 2 dni i pojechała na IP i cisza.

Co do włosów to mi przed ciążą wypadały, a w ciąży prawie wcale. Więc zapewne nadrobią to po ciąży:sorry2:.
Ja zapuszczam żebym mogła po ciąży je związać w razie jak będę miała łyse placki, a zafarbować zamierzam na święta. Ja farbuje tonerem u fryzjera by tylko nadać głębi mojemu naturalnemu kolorowi. Toner się wypłukuje po jakichś 2 m-cach więc nie będzie odrostów. Przed ciążą też tonerem farbowałam co 2-3 miesiące na brąz i robiłam czasem miedziane refleksy.
Nie lubię trwałych farb.

Cieszę się z dobrych wiadomości z wizyt ale widzę, ze wyniki lecą na łeb na szyję.
Ja idę jutro na badania, w tym na glukozę i już się boję o swoje wyniki, bo ostatnio kiepskie były. Wizytę mam we wtorek i oby tylko lekarz nie kazał mi leżeć ze względu na to spojenie :no:.

Co do obiadu ja dziś wymyśliłam schab zapiekany w piekarniku z porem i marchewką.
Wymyśliłam też ciasteczka marchewkowe z marmoladą, ale nigdy nie jadłam marchewkowego ciasta i nie wiem czy to będzie zjadliwe.... Może zwykłe zrobię....

Jaspis - no dzień mnie nie było i jakoś jej nie zarejestrowałam :-:)sorry2: PRZEPRASZAM...Ale to rzeczywiście kurcze mogłaby się odezwać i napisać co i jak? Może maluszek tyłem jest...ja tak miałam że młody kopał po kręgosłupie i ciężko było wyczuć ruchy ...

Ja od poniedziałku śpię dużo lepiej...no ale jestem pewna, że to za sprawą mojej diety...tak było już kiedyś i bardzo cieszę się, że tak jest teraz.
Ja mam pomidorówkę z wczoraj... jeszcze jest ZAPRASZAM :tak:

No tak.
Ja dziś też trochę pracy mam :baffled:

A i KTÓRAŚ PISAŁA, ŻE CHCE RODZIĆ NA ŻELAZNEJ ??? To tak jak ja :tak::-) Polecam ten szpital i położne :-)

reklama
hej
tez wpadłam zobaczyć co tam u nieznajomej- ale pewnie neta w szpitalu nie ma..
Hania już ok, chyba coś jej na żołądku siadlo i stąd te wymioty
Mamusiu- dobrze ze Małemu przechodzi...

a ja tez dostałam to urocare jak wychodziłam ze szpitala i żurawit kazali co dzien brać i dużo pić, ale czasem i tak czuje parcie na pęcherz... za tydz zrobię nbadania zobaczymy co wyjdzie

wadne później bo obiecałam małej ze pół godzinki pogra sobie i chodzi i mi brzęczy za uszami...

miłego dnia

Do góry