moniuś-może jeszcze wyjdą, nawet po porodzie potrafią skubane wyleźć kiedy ci się już wydaje że uniknelas rozstepow; ja mam gres ale nie polerwowany i nie mam na ten temat zielonego pojecia
dawaj namiary na gin!! musze znaleźć kogoś tutaj a ja mieskzam na Marymont_potok dokądnie a na BIelany córę woże do przedszkola więc dla mnie perfect!niby mam jakąś wizytę na nfz 26.11 u babki która w Bielańskim szpitalu pracuje ale im wiecej czytam o tym spzitalu tym mniej mi sie jakos on widzi do porodu...A Ty masz wybrany szpital?
O to blisko mnie, ja na Chomiczówce mieszkam, a myślałam, że Ty w Krakowie, bo tak masz w profilu
Ja poczytałam o Bielańskim i nie ma szans, nie rodzę tam. Na samej stronie Bielańskiego same negatywne opinie, a chyba z 15 stron przejrzałam...ja myślę o Żelaznej, podobno najlepszy szpital w Warszawie. Mam nadzieje, że jak mnie złapie to zdąże tam dojechać z Bielan :-)
Dr Iwona Szczupacka, klinika High-Med - Depilacja laserowa, dermatolog Warszawa – HIGH-MED
Tel.: 603 753 493
Na pierwszej wizycie liczy za USG, ale jak powiesz, że chcesz u niej ciąże prowadzić i założy Ci kartę to kolejną masz za 120 zł. (tyle kosztuje wizyta) i w tym USG. Podejście jej i w ogóle jak Cie traktuje...na prawdę ekstra babka, ciesze się, że do niej trafiłam. Przy okazji jest tam depilacja woskiem, idę przy następnej wizycie - ciekawe czy nie będę z bólu kwiczała ;-)
Gdzie córa do przedszkola na Bielanach chodzi?