reklama
Moja Pati urodzila sie 3300 g i w 6 miesiecy podwoila swoja wage urodzemiowa czyli mala 6600 g .....a teraz moja mala dziewczynka staje sie kobieta
A ja wlasnie se zrobilam bombe witaminowa i wycisnelam sok pomaranczowo- bananowo- jablkowo-gruszkowo- kiwi- granat i winogron ale pycha
A ja wlasnie se zrobilam bombe witaminowa i wycisnelam sok pomaranczowo- bananowo- jablkowo-gruszkowo- kiwi- granat i winogron ale pycha
mamusia synka
i córeczki
a mój urodził się 3400g, na 2,5 miesiąca wazyl 6500g, na 7,5 miesiaca 10,325, na 2 latka 17kg a teraz 22kg :-)
katrine
Fanka BB :)
Joasia ja też z ciucha od razu piorę rzeczy bo nie lubię tego smrodku :/ a zawsze jak ktoś mnie odwiedza to chce zobaczyć, a takie śmierdziuszkowe to wstyd wyciągać ;-) teraz też reklamówka czeka aż się pralka uzbiera :-)
Witam nową mamę!
A ja wróciłam z Ikei, nadmiar szuflad oddany. A jutro znowu wycieczka po resztę, bo sama to przecież nie uniosę... Normalnie chyba zamieszkam w tym sklepie niedługo... Samochód też obrobiony. Aż jak wróciłam to padłam. Wstałam i biorę się za kolację, bo mężul niedługo z pracy wróci, a i mi w brzuszku burczy.
Witam nową mamę!
A ja wróciłam z Ikei, nadmiar szuflad oddany. A jutro znowu wycieczka po resztę, bo sama to przecież nie uniosę... Normalnie chyba zamieszkam w tym sklepie niedługo... Samochód też obrobiony. Aż jak wróciłam to padłam. Wstałam i biorę się za kolację, bo mężul niedługo z pracy wróci, a i mi w brzuszku burczy.
AnetaNorwegia
Moja ma 27 w roczek szczepienie to ja zwaza ale mysle ze wiecej jak 12 to nie ma ale tak 11-11,5kg bedzie. Urodzila sie 3755 wiec ok
moja klucha teraz waży 22 kg i ma 118 cm, a jak się go podotyka to sam mięsień, ale co się dziwić jak to cały czas lata, teraz np słucha pana Kleksa, śpiewa i tańczy
miałam wam napisać przy okazji córki Anety, ale mi wywiało, Ignacy zrobił tylko 4 pierwsze kroki, a później zaczął biec, a że był mały i nieporadny to się ciągle przewracał na tyłek, ale jakoś nie chciał chodzić. Po tygodniu od tego biegania i przewracania miał cały siny tyłek, jakby ktoś mu porządnie przylał
miałam wam napisać przy okazji córki Anety, ale mi wywiało, Ignacy zrobił tylko 4 pierwsze kroki, a później zaczął biec, a że był mały i nieporadny to się ciągle przewracał na tyłek, ale jakoś nie chciał chodzić. Po tygodniu od tego biegania i przewracania miał cały siny tyłek, jakby ktoś mu porządnie przylał
AnetaNorwegia
Alesia a ile ma lat? Mojego syn w sierpniu 4 skonczyl i wazy kolo 17-18kg chyba przy 110
reklama
Ciuszki wyprane rozwieszone ja nie mam gdzie tego trzymac w tych reklamowkach i ten zapach więc wyprałam a jak jutro kupimy komodę to mężyk w niedzielę skręci i będzie gdzie układać.
Mój Miłosz jak się urodził to 3 kg wazył na roczek nie całe 10kg a teraz w wieku takim jak Alesi waży ok 20 kg przy wzroście 118 cm ale jest lepiej z jego jedzeniem ostatnio odkurzacz mały się zrobił.
Mój Miłosz jak się urodził to 3 kg wazył na roczek nie całe 10kg a teraz w wieku takim jak Alesi waży ok 20 kg przy wzroście 118 cm ale jest lepiej z jego jedzeniem ostatnio odkurzacz mały się zrobił.
Podziel się: