mlodamama21
Fanka BB :)
jakoś mi się przypomniało, że kosmetyki z J&J mają jakieś substancje nie teges.. w pierwszej ciązy akurat było bum o tym, że do któregoś tam roku mają obowiązek zmienić skład... co prawda mam w domu i żel i szampon z tej firmy ale dostaliśmy na prezent...sama juz jakoś nie potrafie zaufac tej firmie...
dziękuję za kciuki! bardzo potrzebujemy bo ostatnio byłam na wizycie w 16 tyg!
nieznajoma bardzo się cieszę, że dzidziuś zdrowy i duży
ja Wam powiem, że lepiej urodzić kolosa niż miniaturkę... ja niby w terminie prawie a mała miała 2890 i jak mi spadła z wagi pół kg prawie w szpitalu to myslałam, że ze strachu umrę! i dokarmiali ją jakimś mlekiem specjalnym takim brązowym...
leżała ze mną babka co ważyła cos 45kg a urodziła sn prawie 5kg chłopaczka:-) no był 3x wiekszy od mojej! wszystko poszło ok tylko krwiak się jej na dole zrobił jakiś od parcia..
dziękuję za kciuki! bardzo potrzebujemy bo ostatnio byłam na wizycie w 16 tyg!
nieznajoma bardzo się cieszę, że dzidziuś zdrowy i duży
ja Wam powiem, że lepiej urodzić kolosa niż miniaturkę... ja niby w terminie prawie a mała miała 2890 i jak mi spadła z wagi pół kg prawie w szpitalu to myslałam, że ze strachu umrę! i dokarmiali ją jakimś mlekiem specjalnym takim brązowym...
leżała ze mną babka co ważyła cos 45kg a urodziła sn prawie 5kg chłopaczka:-) no był 3x wiekszy od mojej! wszystko poszło ok tylko krwiak się jej na dole zrobił jakiś od parcia..