reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

w piątek się wybieram na glukozę, zbiorę się na 100% :-)

Gratuluje dobrych wieści na wizytach!!!!!!!

Wiecie, ze laska od mojej tuniki nie wysłała mi potwierdzenia nadania ( a ze mną przez telefon obiecala to zrobić o 15tej) :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: no zaraz mnie coś trafi :-( chyba mnie nabili w butelkę a mieli 100% pozytywów....... zła jestem :-(

reklama
Hej dzietwczyny ale duzo napisałyście nie dam rady wszystkim odpisac bo coś średnio się czuję.

Jagna gratuluję wizyty:)\

Nikusia praca będzie na ciebie czekała tamta ma tylko umowe na zastępstwo i tak pewnie zostanie na twoim miejscu bym się nie martwiła.

Secreto ja przy Miłoszu też tak szalałam z zakupami jak ty no i nic od nikogo nie dostawaliśmy inaczej niż teraz.

No ja po wizycie wszytko ok wyniki mam ponoć ksiażkowe zobaczymy jak dalej bedzie no i dziewczynka potwierdzona:-D mogę zacząć szaleć z ubrankami dla dziewczynki;-). Miłosz sie cieszy a mąż mówi że musi aię przyzwyczaić do tego i robi takie miny:szok:.

Zmykam odpocząć do łóżka dobrej nocki.
Gratulacje po wizycie!!!
Mamusia dasz radę na glukozie. A co przesyłki to poczekaj jeszcze.

jagna ale na co czekać jak ta kobita sama dziś mówiła, ze przesyłka zaginęła na poczcie.....

koreczek no zapłaciłam w czwartek w tamtym tygodniu, miała przyjść priorytetem i ani paczki ani nawet potwierdzenia nadania.......

No co za babsztyl wredny i nieogarniety :crazy: jak siw juz wystawia cos na allegro i cos kupuje ktos, to robi sie tak zeby bylo porzadnie. A nie o tak o od niechcenia. Nie wiwm ile ta tunika kosztowala ale nawet jak 20 zl to te pieniadze juz sa w plecy... dlatego boje sie kupowac na allegro, a jak juz cos kupuje to platne przt odbiorze...

O mamo nie idzie Was nadrobić jak się cały dzień było poza kompem ;-)

secreto ja też poszalałam z ubrankami. Mam już chyba wszystko i wszystko z ciuchlandów a jakie piękneeee ;-)i tak się obawiam że to nie koniec a nie mogę się powstrzymać. Już cała komoda stoi. Tylko do szpitala muszę coś dokupić, bo tą pierwszą wyprawkę chciałam nowiutką.
A od dziś zbieram na wyprawkę szpitalno-kosmetyczną. W styczniu podjadę do hurtowni i wszystko za jednym zamachem kupię. Wyhaczyłam, że niedaleko domu mam hurtownię z akcesoriami dla dzieci, która jest też sklepem internetowym, więc i ceny nawet przystępne. A jest tam dosłownie wszyściutko, co potrzebne jak się dowiadujesz o dzidziusiu, po cały wiek przedszkolny. Nawet nie wiedziałam, że takie cudo za miedzą ;-)

Ja zawsze kupuje przez płać teraz i nigdy mi się nie zdarzyło żeby coś nie przyszło. Nie chyba raz zapłaciłam za sukienke i nie przyszła, ale kasa szla na konto WOŚP więc olałam.

Koreczek 60 zl :-(

Kiedys m kupił mi smartfona ( w czerwcu albo w maju), miesiąc szedł i nie doszedł, ile się nerw najdałam, koleś po postraszeniu policją oddał kasę, teraz widze ze ma konto zablokowane, oszust jeden!

reklama
To Mamusia masz przeboje z allegrowiczami:-(
My zaraz idziemy spać, a synek się obudził:-D
Katrine ja tez mam taki sklep i zazwyczaj okupuje tam Celinkę

Ostatnia edycja:
Do góry