reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

w piątek się wybieram na glukozę, zbiorę się na 100% :-)

Gratuluje dobrych wieści na wizytach!!!!!!!

Wiecie, ze laska od mojej tuniki nie wysłała mi potwierdzenia nadania ( a ze mną przez telefon obiecala to zrobić o 15tej) :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: no zaraz mnie coś trafi :-( chyba mnie nabili w butelkę a mieli 100% pozytywów....... zła jestem :-(

reklama
Hej dzietwczyny ale duzo napisałyście nie dam rady wszystkim odpisac bo coś średnio się czuję.

Jagna gratuluję wizyty:)\

Nikusia praca będzie na ciebie czekała tamta ma tylko umowe na zastępstwo i tak pewnie zostanie na twoim miejscu bym się nie martwiła.

Secreto ja przy Miłoszu też tak szalałam z zakupami jak ty no i nic od nikogo nie dostawaliśmy inaczej niż teraz.

No ja po wizycie wszytko ok wyniki mam ponoć ksiażkowe zobaczymy jak dalej bedzie no i dziewczynka potwierdzona:-D mogę zacząć szaleć z ubrankami dla dziewczynki;-). Miłosz sie cieszy a mąż mówi że musi aię przyzwyczaić do tego i robi takie miny:szok:.

Zmykam odpocząć do łóżka dobrej nocki.
Gratulacje po wizycie!!!
Mamusia dasz radę na glukozie. A co przesyłki to poczekaj jeszcze.

jagna ale na co czekać jak ta kobita sama dziś mówiła, ze przesyłka zaginęła na poczcie.....

koreczek no zapłaciłam w czwartek w tamtym tygodniu, miała przyjść priorytetem i ani paczki ani nawet potwierdzenia nadania.......

No co za babsztyl wredny i nieogarniety :crazy: jak siw juz wystawia cos na allegro i cos kupuje ktos, to robi sie tak zeby bylo porzadnie. A nie o tak o od niechcenia. Nie wiwm ile ta tunika kosztowala ale nawet jak 20 zl to te pieniadze juz sa w plecy... dlatego boje sie kupowac na allegro, a jak juz cos kupuje to platne przt odbiorze...

O mamo nie idzie Was nadrobić jak się cały dzień było poza kompem ;-)

secreto ja też poszalałam z ubrankami. Mam już chyba wszystko i wszystko z ciuchlandów a jakie piękneeee ;-)i tak się obawiam że to nie koniec a nie mogę się powstrzymać. Już cała komoda stoi. Tylko do szpitala muszę coś dokupić, bo tą pierwszą wyprawkę chciałam nowiutką.
A od dziś zbieram na wyprawkę szpitalno-kosmetyczną. W styczniu podjadę do hurtowni i wszystko za jednym zamachem kupię. Wyhaczyłam, że niedaleko domu mam hurtownię z akcesoriami dla dzieci, która jest też sklepem internetowym, więc i ceny nawet przystępne. A jest tam dosłownie wszyściutko, co potrzebne jak się dowiadujesz o dzidziusiu, po cały wiek przedszkolny. Nawet nie wiedziałam, że takie cudo za miedzą ;-)

Ja zawsze kupuje przez płać teraz i nigdy mi się nie zdarzyło żeby coś nie przyszło. Nie chyba raz zapłaciłam za sukienke i nie przyszła, ale kasa szla na konto WOŚP więc olałam.

Koreczek 60 zl :-(

Kiedys m kupił mi smartfona ( w czerwcu albo w maju), miesiąc szedł i nie doszedł, ile się nerw najdałam, koleś po postraszeniu policją oddał kasę, teraz widze ze ma konto zablokowane, oszust jeden!

reklama
To Mamusia masz przeboje z allegrowiczami:-(
My zaraz idziemy spać, a synek się obudził:-D
Katrine ja tez mam taki sklep i zazwyczaj okupuje tam Celinkę

Ostatnia edycja:
Do góry