reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

dziewczyny, a która z was podsyłałą link do bloga o kosmetykach jakiejś dziewczyny? Tam pamiętam było coś niepochlebnego o sudocremie. Ja prosiłabym raz jeszcze o tego linka.

reklama
Ja nie biorę nic poza vita-miner plus mama, biofer folic i magnez. O tych specyfikach co piszecie w życiu nie słyszałam.
K zadzwonił do wujka kardiologa i powiedział, że jak dłużej się utrzyma to na pogotowie. A do mojego gina dodzwinić się nie mogę bo inna gin na urlopie i on przejął pacjentki i czasu brak ;/

Witam srodowo :-) ale się rozpisalyscie , zaraz sproboje nadrobić chociaż po części zaleglosci ....
U nas za oknem pochmurno, rano padalo teraz na razie nie pada. Mala zdrowieje choć jeszcze katar ma. A jja czuje się w miare dobrze, choć w nocy nie umiałam spac
Wczoraj jezdzilam za ubraniami ciążowymi bo brzuszek mi tak rosnie ze trzeba się było rozejrzeć ...no i nie wrocilam z pustymi reklamówkami kupiłam dwie pare spodni jedne jensowe rurki a drugie legginsy czarne takie cieplejsze....zaplacilam 150zl ale jestem zadowolona

Poza tym ja już rozgldalam się za prezentami na mikolaja i na swieta , bo za nim się obroce trzeba będzie choinke ubierać :p

Pozdrawiam i znikam nadrabiać zaleglosci

Załączniki

• 2161_7000.jpg
    2161_7000.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 37
alesia - hauck ma tez takie najprostsze lozeczka my testowalismy takie nad morzem, jak mała miała jakies 8-9 mies i teraz w czerwcu w Grecji mielismy identyczne tylko w innej wersji kolorystycznej
DSC03147.jpg
mlodamama - nom paranoja jaka z tym fenkiem; czasem po odstawieni od razu byl porod dlatego stopniowo sie odstawia a tu co?

Załączniki

• DSC03147.jpg
    DSC03147.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 33
Z sudocremem racja. Moja mala ma rok a uzylam max 10 razy jak byla zaczerwieniona. A wiem ze sa mamy co smaruja codziennie a nawet po kazdej zmianie pieluszcze a to bardzo zle. Kolezanka corce smaruje kilka razy dziennie. Nie da se przetlumaczyc

Nie opamietałam się i kupiłam na allegro jeszcze resztę brakujących kolorstycznie ubranek :/ ale dzięki temu mam już wszystko brakuje tylko kombinezoniku, który upoluje w lumpeksie :D

MAMUSIU SYNKA też myślałam o owsikach i dziewczyny dobrze mówią,że nie zawsze je widać i faktycznie jak niczego nie zauważysz (otarcia, ranek) to kał do badania i będzie jasne:)jeśli ma a ty nie złapałaś to proponuje zaraz uprać dobrze pościel, mycie rąk non stop itd.
Jeśli chodzi o magnez to wiem, że jest taki "wysokodawkowy" ale ja biorę Asparaginian czyli magnez z potasem między innymi przez to, że mam wysokie tetno no i ogólnie zawsze w badaniach mi niedobór potasu wychodził

Przesyłka priorytetowa jeden dzien i powinna być

Marcia biedaku, ciąża cie nie oszczędza :(

Jo_asia fajne te koszule :)

pinki ja też zawsze ostro przechodziłam.. czasami musiałam mieć wolne, bo bóle ogromne plus krwiomocz

Koreczek biedny piesek :p mój jest bez kanapowy bo ost. pogryzł swoje legowisko :p

Czarnyloczek ja przed ciążą miałam zawsze wysokie tętno (ok100) więc teraz kiedy ciąża jest dla mnie dużym obciążeniem nic dziwnego,że jest jeszcze więcej.. i w ciąży to normalne dopóki nie ma arytmii chociaż tętno ponad 190 to już poważniejsza sprawa bo może się wiązać z częstoskurczem więc przy czymś takim poradziłabym się kardiologa
Może powinnaś właśnie Ekg zrobić, echo.i ewentualnie holtera .. I oczywiście może to być p/ wskazanie do porodu sn

Flower ja nie biore Fenoterolu wzięłam dwie tabletki (a raczej 2 razy po pol) i myślałam, że skonam ;/u mnie nie ma wskazań do tego ginekolog dal mi tylko przed masażem, który miałam mieć jakby kość ogonowa mnie bolala .. dostałam, żeby nie dostać tam skurczy :p ale gdybym miała brać to na codzień to nie wiem czy nie musialabym mieć opieki 24 h zapewnionej i byc podpieta do holtera:p
Byliśmy.oglądać jeszcze raz meble.i tamte nie będą.takie użyteczne jak te drugie i na żywo nie wyglądają tak jak na zdjęciach, szafa.jest mniej pomiestna .. Dlatego chyba kupimy.te drugie, będą białe i uniwersalne:)

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki za łóżeczka, skoro któraś już z was poleca tego haucka, a i ja go miałam na liście jako najlepszy produkt to na takie łóżeczko się zdecyduję :-) super, jeden problem z głowy

Do góry