reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Nie mam czasu tu nawet zajrzeć :)
Dziewczynki Dziękuje bardzo za gratulacje. mary-beth jesteś jedna z nielicznych osób którym się imię podoba.... Większość znajomych i rodzina się krzywią, a teściowa stwierdziła że jesteś my nienormalni.. (teść jest Henryk :p )

Enya życzę Ci aby ta ciąża zakończyła się za 8 miesięcy :) i obiecuje modlitwę
Zaciążonym życze spokojnych ciąż a staraczkom szybkiego i szczęśliwego zajścia :)

reklama
Mili - ja uwazam, ze jest super! :-) Bardzo mi sie podoba, ale u mnie pisownia bedzie nieco inna, kiedy sie juz doczekam syneczka. ;-) Ogolnie podobaja mi sie stare, klasyczne imiona! :tak:

Niektorzy nie lubia staroswieckich imion uwazaja ze sa nie stosowne tylko nie rozumiem sama dlaczego,moj synek jesli patrzec tez i na stare greckie imiona rowniez i ma staroswieckie bo ma na imie Athanasios (pol.Nastek,Atanazy)ale u nas przynajmniej nikt nie kreci nosem do imion,jakiemu z rodzicow sie podoba dane imie takie nadaje swojemu dziecku,u nas mowia ze imiona wybiera sam Bog a nam tylko podpowiada gdyz kazde imie jest pisane do charakteru:happy2:

Kurcze fioletowa gdzie jest MOU??? Jak jej nie ma to wątek zaczyna się sypać:no: Czy coś się dzieje???
Dotka też już nie zagląda, ani Pajka:no:
Ja czekam na wizytę 15.01 z utęsknieniem chociaż licze się z tym że moze być za wcześnie na serduszko - to będzie wg. owulacji 5t6d, a wg OM 6t4d więc malutko. No nic - czekamy :-)

enya trzymam kciuki, wizytujemy mniej więcej tak samo - też mam 15 mieć wizytę, o ile nie pójdę w sobotę

mou pisała że ma problem z netem, heh ale fakt mogłaby się odezwać

a dotka w tyłek dostanie i tyle

ja rowniez trzymam kciuki i to mocno by bylo wszystko wpozadku :-)
Czesto jest tak ze kiedy sie poddajemy w starankach wowczas zachodzimy w ciaze i donoszamy bez problemu ja :happy:
Ja kiedys jeszcze przed slubem z mezem poronilam z 4-5 ciaz testy byly pozytywne ale @ przychodzila albo opozniona o 3 tygodnie albo za szybko i tak konczyly sie moje poprzednie ciaze,w jednym problemem byly leki ktore bralam a w drugim ze duzo sie stresowalam tym faktem.
A zaszlam w ciaze wowczas co sie tego nie spodziewalam gdyz bylam nawet i po owulacji,mozliwe ze owulacja mi sie przesunela wowczas,teraz tez bylo tak nie spodziewanie gdyz przetestowalam sie dlatego by miec czyste sumienie gdyz mialam zapisane leki na infekcje a na ulotce pisalo ze skontaktowac sie z lekarzem w razie ciazy gdyz powoduja wczesne poronienia plodu,wiec chcialam przed kuracja zobaczyc czy napewno nie jestem w ciazy i okazalo sie ku mojemu zdziwieniu ze jestem :happy:
Pisze to dlatego by pokazac ze kiedy cos chcemy to nie idzie tak jak ma isc ale kiedy na chwile o tym zapominamy wowczas wszystko jest ok gdyz natura swoje zdziala co ma zdzialac dobrego :happy:

Noooo dobra... zyje! ale ledwo bez netu. Z kom pisanie to masaaaakra, ale nie bojcie sie podczytuje Was :-)

u mnie bez zmian. za 13 dni wizyta, wiec z gorki juz. a potem sie zobaczy co i jak.

Enya . trzymam mocno kciuki za Ciebie!

Buzka dla Was wszystkich!

Witajcie!

Mousefish - powodzenia na wizycie!

Enya - mam nadzieje, ze samopoczucie OK!

Zoi - przykro mi, ze tyle razy stracilas fasolinke...

Wszystkim Wam zycze milego dnia!

reklama
Witajcie!

Mousefish - powodzenia na wizycie!

Enya - mam nadzieje, ze samopoczucie OK!

Zoi - przykro mi, ze tyle razy stracilas fasolinke...

Wszystkim Wam zycze milego dnia!
Stracilam rowniez prawdopodobnie ciaze poprzez leki na tarczyce Euthyrox + stres.
Lekarz zapewnial mnie ze leki nie maja nic na zajscie w ciaze a tymbardziej na donoszenie ciazy,tylko ze moje TSH bylo ciagle zbijane lekami rzadko mialam 1.5 zazwyczaj mialam 0,7 moze to bylo problemem albo co innego ale napewno lek gdyz po samowolnym odstawieniu bez wiedzy lekarza w niedlugim czasie zaszlam w ciaze i donosilam spokojnie ciaze,po dzis dzien nie biore juz lekow a kiedys bralam ponad 5 lat bez dnia przerwy ale jakby nie patrzec hormon to hormon na jedno pomaga a na wiele szkodzi.

Zycze wszystkim mamusia donoszenia spokojnie ciazy a staraczka na predkie 2 kreseczki na wyniku :-)
Trzymam za was wszystkie kciuki:tak:

Do góry