reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Aaaaa! Ula? poważni? i o niczym nie wiedziałaś? to już ten miesiąc czy tyle pozostało??? ale jazda! i co ze spiralką?
Ale ja się cieszę!!!! :tak:

eee może nie wygadała tylko same się domyśliłysmy :D

hello
ja chwili nie mam...
nie ogarniam wiecej niż wątku wrześniówek...
dlatego mnie nie ma...
teraz obaj moi panowie ząbkują
wiec mam lekką masakrę
nie spię po nocach w ciągu dnia są marudni

Ullana ja nie wiedziałam nic:) I cholernie, cholernie się cieszę!!! Jesteś już tak daleko że teraz już na bank będzie dobrze!!! Super:-)

Zoi wg mojej wiedzy i tego co czytałam to ten lek który piszesz biorą normalnie kobiety w ciążę z problemami tarczycowymi wiec to raczej nie one wpłynęły na ciąże....No ale to już nieważne:-)
Ja mam znowu kolejną falę schizy bo piersi od wczoraj bolą mnie mniej niż na poczatku. Wcześniej jak zdejmowałam stanik, albo schodziłam po schodach to jakbym kamienie w piersiach nosiła a teraz bolą mnie trochę i raczej przy dotyku. Boję sie tej wizyty....:no:

hej kochane, i ja się pojawiam, kajam się, że się nie odzywałam ostatnio :zawstydzona/y:

ullana, wow, super suwaczek, a 5-ty m-c gratuluje...nie chciałaś zapeszać czy poprostu nie wiedziałaś? :confused:

enya, a Ty po dupie powinnaś dostać, przestań mierzyć tą tempkę i się stresować teraz to Ty masz sobie sprawiać tylko przyjemności a nie stresy

Mou, Ty łobuzie, podczytujesz...czasem coś napisz ;-)

fiolecik, czy znasz już płeć? no i jak się czujesz?

Pajeczko, ja też mam problem z ogarnianiem a jeszcze nie mam dwójki, z przerażeniem czekam na rozwiązanie

u mnie zaczęły się problemy ze snem, raz zgaga i nic nie pomaga a jest taka, że ból nie do zniesienia, zaczyna już dokuczać cały dzień, dwa do kibla na siku w nocy latam co chwila, a potem muszę od razu uzupełnić płyny, więc po 2-3 h powtórka z rozrywki, ech...powoli zaczyna mi być już ciężko, nie wspomnę, że zakładanie skarpetek to dla mnie już hard core...a co dopiero butów :dry:

tak czy inaczej wklejam Wam zdjęcia z 26 tc i 6 dnia 20130101- 26 tydz. 6 dni (5).jpg20130101-028.jpg

no i życzę Wam kochane miłego dnia

no trochę się ukrywałam.....:sorry2: ale to dlatego, że po pierwsze przeżyłam straszny szok, a po drugie nie wierzyłam czy i jak długo uda się utrzymać

wczoraj miałam kolejne USG i uznałam, że mogę się ujawnić ;-)

wiedziałam od 5tc a teraz zaczęłam 23, więc skoro minęła połowa, to jest
nadzieja
a ze spiralką, to wręcz niewiarygodna historia - po prostu wypadła :szok:
być może źle dobrana, bo miałam taka samą, jak wcześniej, a może trzeba było inną....a być może za wcześnie założona, bo miałam jeszcze
" za luźno" - tego już się nie dowiem
no i może z tego nieprawdopodobnego zdarzenia uda się mieć dziecko

nie znam płci, bo nie chce się ujawnić, tak samo było z Lilą, więc luzik
za to rośnie jak na drożdżach w przeciwieństwie do mnie

w życiu jak w wenezuelskiej telenoweli - wszystko się może zdarzyć

Dotka - piękne zdjęcia :-)

reklama
Do góry