reklama
R
RiSiA
Gość
eee może nie wygadała tylko same się domyśliłysmy
hello
ja chwili nie mam...
nie ogarniam wiecej niż wątku wrześniówek...
dlatego mnie nie ma...
teraz obaj moi panowie ząbkują
wiec mam lekką masakrę
nie spię po nocach w ciągu dnia są marudni
hello
ja chwili nie mam...
nie ogarniam wiecej niż wątku wrześniówek...
dlatego mnie nie ma...
teraz obaj moi panowie ząbkują
wiec mam lekką masakrę
nie spię po nocach w ciągu dnia są marudni
enya81
Fanka BB :)
Ullana ja nie wiedziałam nic I cholernie, cholernie się cieszę!!! Jesteś już tak daleko że teraz już na bank będzie dobrze!!! Super:-)
Zoi wg mojej wiedzy i tego co czytałam to ten lek który piszesz biorą normalnie kobiety w ciążę z problemami tarczycowymi wiec to raczej nie one wpłynęły na ciąże....No ale to już nieważne:-)
Ja mam znowu kolejną falę schizy bo piersi od wczoraj bolą mnie mniej niż na poczatku. Wcześniej jak zdejmowałam stanik, albo schodziłam po schodach to jakbym kamienie w piersiach nosiła a teraz bolą mnie trochę i raczej przy dotyku. Boję sie tej wizyty....
Zoi wg mojej wiedzy i tego co czytałam to ten lek który piszesz biorą normalnie kobiety w ciążę z problemami tarczycowymi wiec to raczej nie one wpłynęły na ciąże....No ale to już nieważne:-)
Ja mam znowu kolejną falę schizy bo piersi od wczoraj bolą mnie mniej niż na poczatku. Wcześniej jak zdejmowałam stanik, albo schodziłam po schodach to jakbym kamienie w piersiach nosiła a teraz bolą mnie trochę i raczej przy dotyku. Boję sie tej wizyty....
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
hej kochane, i ja się pojawiam, kajam się, że się nie odzywałam ostatnio
ullana, wow, super suwaczek, a 5-ty m-c gratuluje...nie chciałaś zapeszać czy poprostu nie wiedziałaś?
enya, a Ty po dupie powinnaś dostać, przestań mierzyć tą tempkę i się stresować teraz to Ty masz sobie sprawiać tylko przyjemności a nie stresy
Mou, Ty łobuzie, podczytujesz...czasem coś napisz ;-)
fiolecik, czy znasz już płeć? no i jak się czujesz?
Pajeczko, ja też mam problem z ogarnianiem a jeszcze nie mam dwójki, z przerażeniem czekam na rozwiązanie
u mnie zaczęły się problemy ze snem, raz zgaga i nic nie pomaga a jest taka, że ból nie do zniesienia, zaczyna już dokuczać cały dzień, dwa do kibla na siku w nocy latam co chwila, a potem muszę od razu uzupełnić płyny, więc po 2-3 h powtórka z rozrywki, ech...powoli zaczyna mi być już ciężko, nie wspomnę, że zakładanie skarpetek to dla mnie już hard core...a co dopiero butów
tak czy inaczej wklejam Wam zdjęcia z 26 tc i 6 dnia
no i życzę Wam kochane miłego dnia
ullana, wow, super suwaczek, a 5-ty m-c gratuluje...nie chciałaś zapeszać czy poprostu nie wiedziałaś?
enya, a Ty po dupie powinnaś dostać, przestań mierzyć tą tempkę i się stresować teraz to Ty masz sobie sprawiać tylko przyjemności a nie stresy
Mou, Ty łobuzie, podczytujesz...czasem coś napisz ;-)
fiolecik, czy znasz już płeć? no i jak się czujesz?
Pajeczko, ja też mam problem z ogarnianiem a jeszcze nie mam dwójki, z przerażeniem czekam na rozwiązanie
u mnie zaczęły się problemy ze snem, raz zgaga i nic nie pomaga a jest taka, że ból nie do zniesienia, zaczyna już dokuczać cały dzień, dwa do kibla na siku w nocy latam co chwila, a potem muszę od razu uzupełnić płyny, więc po 2-3 h powtórka z rozrywki, ech...powoli zaczyna mi być już ciężko, nie wspomnę, że zakładanie skarpetek to dla mnie już hard core...a co dopiero butów
tak czy inaczej wklejam Wam zdjęcia z 26 tc i 6 dnia
no i życzę Wam kochane miłego dnia
ullana
Mamy październikowe 2007
no trochę się ukrywałam..... ale to dlatego, że po pierwsze przeżyłam straszny szok, a po drugie nie wierzyłam czy i jak długo uda się utrzymać
wczoraj miałam kolejne USG i uznałam, że mogę się ujawnić ;-)
wiedziałam od 5tc a teraz zaczęłam 23, więc skoro minęła połowa, to jest
nadzieja
a ze spiralką, to wręcz niewiarygodna historia - po prostu wypadła
być może źle dobrana, bo miałam taka samą, jak wcześniej, a może trzeba było inną....a być może za wcześnie założona, bo miałam jeszcze
" za luźno" - tego już się nie dowiem
no i może z tego nieprawdopodobnego zdarzenia uda się mieć dziecko
nie znam płci, bo nie chce się ujawnić, tak samo było z Lilą, więc luzik
za to rośnie jak na drożdżach w przeciwieństwie do mnie
w życiu jak w wenezuelskiej telenoweli - wszystko się może zdarzyć
Dotka - piękne zdjęcia :-)
wczoraj miałam kolejne USG i uznałam, że mogę się ujawnić ;-)
wiedziałam od 5tc a teraz zaczęłam 23, więc skoro minęła połowa, to jest
nadzieja
a ze spiralką, to wręcz niewiarygodna historia - po prostu wypadła
być może źle dobrana, bo miałam taka samą, jak wcześniej, a może trzeba było inną....a być może za wcześnie założona, bo miałam jeszcze
" za luźno" - tego już się nie dowiem
no i może z tego nieprawdopodobnego zdarzenia uda się mieć dziecko
nie znam płci, bo nie chce się ujawnić, tak samo było z Lilą, więc luzik
za to rośnie jak na drożdżach w przeciwieństwie do mnie
w życiu jak w wenezuelskiej telenoweli - wszystko się może zdarzyć
Dotka - piękne zdjęcia :-)
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
ula to cudownie, w takim razie dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania :-)
reklama