reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Alebur to w sumie tak jak u nas :) naj[pierw bylo, ze synek, potem, ze pępowinka miedzy nogami teraz czekam, w piątek mam badania prenatalne wiec moze się ujawni:)

Dotkas no niestety:)

Mou dobre:):)no ja zawsze miałam ten problem, ze trzeba bylo brzucha wciagac :)

Pajkaa - to teraz nie ma problemu, bo brzuszek ciążowy pięknie wygląda w każdej kreacji :tak: a ja kochałam swój brzuszek, robiłam wszystko żeby wyglądał śliczniusio :)

:-D:-D:-D a ja się nie zgodzę hi hi hi ... a wiesz dlaczego??? bo w ciąży nie trzeba wciągać brzuszka ...:-D:-D:-D
:-D:-D:-D

ja tam nigdy nie wciągałam, a ciążową piłkę uwielbiałam i chwaliłam się nią na lewo i prawo...ale mimo tego, że ciuchy mogę przeglądać przez kilka godzin jak wejdę do garderoby to i tak zawsze jak wychodzimy nie mam się w co ubrać :-D

hej laseczki

alebur fajnie że lepiej... cały czas trzymam kciuki za was

a u mnie na @ się zanosi już konkretnie - dziś po południu zaczęłam plamić... w sumie nigdy tak nie miałam, ale w sumie w ciągu tych kilku miesięcy już wiele rzeczy miałam których wcześniej nie grali...

ja skończyłam mitenki :p ale na razie fotki mam w aparacie, nie mam weny do zgrywania ich ;-)
może jutro
a teraz rozkminiam nową torbę ;-)

Fioletowa - no to powodzenia z nową torbą :-) no i dobrze że już te mitenki skończyłaś... przestaniesz prowokować Dotkę hi hi hi :-D :-D :-D :-D :-D

Pajkaa - potas pomógł???

Alebur - cieszę się że wsio ok. Oby tak do końca zostało - i na pewno zostanie, ale mimo wszystko przesyłam dobre myśli :-)

ja skończyłam mitenki :p

hmmm...chyba nie muszę pisać co znów przeczytałam :-D:-D:-D mój umysł płata mi figle :eek: fiolecik, a ja mocno zaciskam kciuki, żeby to było plamienie a nie @ i coś jednak się udało...są dwa wyjścia, albo z wycieńczenia organizmu ostatnimi chorobami przesunęła Ci się @, albo to bardziej optymistyczne zafasolkowałaś czego życzę Ci z całego serducha :-)

przestaniesz prowokować Dotkę hi hi hi :-D :-D :-D :-D :-D
oj tak, tak...widzisz jak Ty mnie znasz ;-):-)

ciekawe co z enya?

reklama
Witam wieczorowa pora:-)

Milusia, z wielu wzgledow musimy czekac jeszcze con 2 miesiace... A szkoda, bo wczoraj gin wypatrzyl pecherzyk w sam raz do pekniecia, dzis bol na owu jak smok. Mam regularne cykle, dzis 14ty dzien, wiec ma to sens:tak: A tu trza czekac:-(

Wiesiolek biore na cere, ale rzeczywiscie sluzu jest sporo! Pewnie pomoze i na zafasolkowanie, jak bedziemy miec zielone swiatlo

Dobranoc, kolorowych snow i spelnienia pragnien o dzieciaczkach (ze tak zaslodze;-))

Do góry