Mojej cioci udalo to sie z powodzeniem,cała jej trojka przestala nosic pampersy jak mialy 1r i kilka miesiecy,a mowila ze nauka trwala kilka miesiecy,wiec zaczela jak mialy roczek,a nuz Majka tez zalapie szybko;-) a wiecie,mozna ja juz wprowadzac powoli w ten etap,a czy zrozumie czy nie teraz to napewno potem bedzie jej ta nauka szybciej szla.Ja jestem za wczesnym odpieluchowywaniem,ale jestem młoda mamą i mama po raz pierwszy wiec moge sie mylic,ale warto sprobowac:-)
Mamuśka23 Ja tez po poronieniu zaczelam starac sie bardzo szybko o kolejna ciaze,mysle ze chcemy zapelnic ta pustke,i to nie jest nic zlego.Kochana,nie mysl tak duzo o tym co bylo,bo bedzie Ci tylko ciezej,moze to glupie co napisze,mysmy tak naprawde nie zdazyly sie zaangazowac w ta ciaze,poronilysmy w poczatkowych tyg,moja przyszla tesciowa stracila dziecko w 8miesiacu,moja babcia urodzila martwe dziecko:-(i wyobrazcie sobie jak wtedy musi byc ciezko,nosisz je pod sercem 9 miesiecy,kazdego dnia przez tyle miesiecy mowisz do niego,kompletujesz wyprawke,i juz wiesz ze lada dzien je zobaczysz-a tu taka tragedia:-( Jak poronilam babcia mi to samo powiedziala,ale nie tak zeby mnie zasmucic jeszce bardziej,tylko zebym pomyslala ze czasami naprawde jest gorzej.Moze u nas ta ciaza by sie wogule nie przyjela,i my dowiedzialysmy sie o tym zaraz na poczatku.Teraz juz bedzie tylko lepiej!Wierze w to:-)i trzymam za Ciebie bardzo mocno kciuki!:-)