xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Czesc Kochane! Juz jestem zdrowa. Jak myslicie mozna zajsc w ciaze przed okresem bo niby juz nie ma dni plodnych...
Szczerze to w to wątpie Poczekaj do czasu PO okresie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Kochane! Juz jestem zdrowa. Jak myslicie mozna zajsc w ciaze przed okresem bo niby juz nie ma dni plodnych...
Klaudusia szkoda że ci sie nie udało zrobić zakupów
Kasiurek ja ekspertką nie jestem ale coś tam kojarzę co potrzebujesz wiedzieć
cukiereczku powiem ci że czasem zdarzają sie takie cuda szczególnie można brać to pod uwagę jeśli byłaś chora bo owulka sie mogła poprzesuwać próbować nie zaszkodzi a nawet wskazane choćby dla przyjemności ale też nie liczyłabym na zbyt wiele ......
Aga to czekam na jutrzejsze wyniki i fajnie że tak podchodzisz tak najlepiej niczego nie planować;-):-)
Dziewczynki,u mnie 12dc,mam straaasznie duzo sluzu,ciagle ze mnie leci.Czy to normalne w polowie cyklu?
Nikolaa ja mam pytanie zwiazane z ocena szyjki,jak sie ja rozroznia,tzn kiedy jest wysoko,nisko,kiedy otwarta czy zamknieta.I jak najlepiej ja badac?
no wiec jelsi sluz ma konsystencje kurzego białka to znaczy ze lsuz płodny !