reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ja też już jestem :-D
Do 9 godziny miałam dom posprzątany, dziecko nakarmione i wstawiony obiad :-) Później poszliśmy na zakupy i tak teraz melduję się i ja :tak:
Miałam problem z Wikim, bo nie chciał założyć czapki wiosennej a o innym ubraniu niż kurtka zimowa to nie chciał słyszeć... Normalnie dziś masakra z ubieraniem...
Maja... Ciesz się, że jest dobrze i tyle :tak:
Nikola ja wczoraj też tylko przytuliłam poduszkę i mnie nie było...

reklama
Nikolaa ja już po obiedzie, jeszcze trochę zostało - jak chcesz to wpadaj!

Klaudusia Maciuś też się buntował przed czapeczką wiosenną - ale ja zamykam wtedy uszy i go po prostu ubieram hehe :)

I wiem, że marudzę, ale typ jak ja już tak chyba ma :)

Maja moja siostra wczoraj była na USG, dzidziuś ma już ponad 15 mm i wszystko jest w porządku a z objawów ciążowych to ma jedynie lekkie mdłości i to nie koniecznie codziennie, czasami rano... :-D
Nikola jak się położę to energia od razu znika... :-D Dopiero jak muszę z Wikim iść siusiu to jak się ruszę to czasami wraca :-D Mogę Ci oddać całą ją, bo ja powinnam leżeć nie latać :-)

A to ja mam na 25 października, to prawie identycznie....

Chyba do kolejnej wizyty nie będę pisać, bo nakręcam się za bardzo. Wpadłam właśnie takie nerwy i idę spać kochane, żeby przestać myśleć. Jak mnie nie będzie w najbliższych dniach to odezwę się 31 marca.

maju spoko spoko nie rób nam tego po prostu czytaj tylko nasz wątek tu się nie masz czym nakręcać bo nie piszemy o fasolinach tylko o staraniach hahahahahaha ja ci daje zakaz włażenia na październik najgorsze chyba porównywani ciąży objawów i innych maju ja prawie wcale nie miałam mdłości i ani razu nie wymiotowałam w ciąży a Wiki dziewczyna jak dąb

reklama
wiecie mam jeszcze jeden skutek uboczy tych leków otóż nie mogę zrobić kupki uwaga nie robiłam od piątku i nic nie pomaga wczoraj 2 czopki glicerynowe dziś 5 łyżek olejku rycynowego już nie wspomnę o domowych metodach śliwki i tak dalej aż mi się płakać chce nie mogę zaraz już pęknę normalnie.....

Do góry