reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Witam dziewczyn jestem całkowice załamana przekonaliśmy tatę żeby jechał na pogotowie wczoraj wieczorem zawieźli go do szpitala teraz jest u niego mama i mówi mi że jest gorzej jeszcze nie było obchodu jestem cała w nerwach nie moge jechac do szpitala teraz bo Wiki znów chora właśnie wróciłam od lekarza i teraz muszę czekać na męża do 17 normalnie siedzę i ryczę jak się jeszcze pogorszy to może być koniec nie jestem w ogóle przygotowana na jego śmierć ma dopiero 49 lat to jeszcze za wcześnie tak się boje....

reklama
Nikola- tak mi przykro...Postaraj się myśleć pozytywnie i nie nastawiaj sie na najgorsze. Odgoń te złe myśli. Ściskam Cie mocno.

Nikolaa mysl pozytywnie!! Musi byc dobrze- innej opcji nie ma!! Najwazniejsze, ze udalo wam sie go namowic, jest w dobrych rekach!!! 3maj sie dzielnie

sciskammocno forumkii mykam:*

Nikola przykro mi, bądź dzielna. Wspieraj też mamę i proszę Cie myśl pozytywnie. Choć wiem, że łatwo się mówi.

mama rozmawiała z lekarzem podobno nie jest tragicznie choć dobrze też nie nic nam nie zostaje tylko czekać ....

już nie wiem jak mam odwracać swoją uwagę najbardziej cierpi Wiki bo nie mam siły się nawet z nią bawić nie mam na nic siły najchętniej to bym poszła spać ale to przy wiki jest nie wykonalne.....

pszczółeczka co do wycieków z piersi to radzę ci to sprawdzić bo to może być niebezpieczne moją gnikę to zaniepokoiło dlatego też kazała mi iść na usg piersi....

soso byli są jak wielkie wrzody na d..ie..olej go...

maja no nie wykluczyła ciąży dlatego kazała zrobić krew ale ja wewnętrznie wiem że to nie ciąża... co do badania bety to nie robię bo u nas kosztuje uwaga 70 zł dziś pytałam jak byłam z Wiki u lekarza więc wole sobie kupić jeszcze ze 2 testy i zrobić za parę dni prolaktynę może uda jakimś cudem zrobić jutro ale wątpię bo nie mam co z Wiki zrobić chyba że wezmę ją ze sobą....

już nie wiem jak mam odwracać swoją uwagę najbardziej cierpi Wiki bo nie mam siły się nawet z nią bawić nie mam na nic siły najchętniej to bym poszła spać ale to przy wiki jest nie wykonalne.....

pszczółeczka co do wycieków z piersi to radzę ci to sprawdzić bo to może być niebezpieczne moją gnikę to zaniepokoiło dlatego też kazała mi iść na usg piersi....

soso byli są jak wielkie wrzody na d..ie..olej go...

maja no nie wykluczyła ciąży dlatego kazała zrobić krew ale ja wewnętrznie wiem że to nie ciąża... co do badania bety to nie robię bo u nas kosztuje uwaga 70 zł dziś pytałam jak byłam z Wiki u lekarza więc wole sobie kupić jeszcze ze 2 testy i zrobić za parę dni prolaktynę może uda jakimś cudem zrobić jutro ale wątpię bo nie mam co z Wiki zrobić chyba że wezmę ją ze sobą....

kochana bardzo miprzykro bedzie dobrze zobaczysz a ja mam wyciek z piersi od dwoch lat ale tylko jak nacisne tez pojde z tym do gina bo to nie zarty naprawde kochana mi przykro a co sie stalo z tata bo ja niew temacie kochana

soso mój tata jest przewlekle chory i może się zdarzyć że w każdym momencie sie źle poczuje ale było dobrze i nic nie wskazywało że coś sie stanie czuł sie naprawdę świetnie a tu wczoraj bum w tym wszystkim najgorsze czekanie na to co sie stanie godzina za godziną w którą stronę wszystko pójdzie dobrego czy złego a tego nawet lekarze nie są w stanie powiedzieć jutro pojutrze będzie wszystko wiadomo tylko to cholerne czekanie.....

reklama
soso mój tata jest przewlekle chory i może się zdarzyć że w każdym momencie sie źle poczuje ale było dobrze i nic nie wskazywało że coś sie stanie czuł sie naprawdę świetnie a tu wczoraj bum w tym wszystkim najgorsze czekanie na to co sie stanie godzina za godziną w którą stronę wszystko pójdzie dobrego czy złego a tego nawet lekarze nie są w stanie powiedzieć jutro pojutrze będzie wszystko wiadomo tylko to cholerne czekanie.....
wspolczuje ci kochana bedzie dobrze zobaczysz twoj tato jest mlody silny chloptyle czas dawal rady to i teraz daaa jeszcze bedziecie sie dzelic oplatkiem na swieta moj tato ma 41 nie wiele twoj tato jest starszy kurcze naprawde wpsolczuje

Do góry