reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Dla mnie ta ciąża z zaskoczenia to trochę takie nie do wiary jest. Jak można nie mieć @ i nie skojarzyć jej z ciążą? Przecież całe 9 miesięcy nie można mieć normalnie @!!! Czy w tej Ameryce na prawde są tak tępe kobiety???!!! W Polsce nie słyszałam o takich przypadkach...

reklama
Ja tez chyba zaczne od tego cyklu mierzyc temperaturke,tylko nie mam o tym pojecia,czy ktoras moze mi wyjasnic dokladnie jak to robic,czy mozna temp.mierzyc w ustach?czy jak jest skok temperatury czy wtedy jest owulacja,czy dopiero bedzie ,czy jest po ? czy mam zaczac juz od jutra?

kaskasz dziewczyny w temacie "nasze wykresiki" mierzą tempkę. Z czego ja wiem tempkę mierzy się w pochwie zawsze rano przed wstaniem z łóżka i chyba po iluś tam godzinach snu. Popytaj ich one wiedzą dużo.

Witam Was dziewczyny:-)
Jak samopoczucie?
Ja jakaś nerwowa jestem, nerki/krzyże bolą, ale nie ma mojej lekarki i w niepewności będe tak trwać do jutra, ech. Zaczełam czytać o tym i owym na necie i wkręcać sobie różne choroby. Net jest czasami przekleństwem:baffled:

Miłego dzionka kochane:-):tak::happy:

Oj kala z tym netem to masz rację. Mnie jak w 7tc przestały boleć piersi to zaczęłam wkręcać sobie, że może puste jajo, albo ciąża obumarła...

klaudusia- jakie choroby, przypadłości może sobie wmówić człowiek jak znajdzie u siebie kilka pasujących objawów, a to tylko nakręca jak spirala i stres gotowy. I pomyślnej ciąży :-)

kaskasz- głowa do góry, ja też mam w tej chwili moment załamania, może dlatego że uświadomiłam sobie że nie jestem już taka młoda. Bardzo chce, ale jestem pełna wiary i nadziei. To Twój drugi cykl, uzbrój się w cierpliwość i ciesz się z bliskości z mężem :-)

Cześć Dziewczynki, jak Wam mija dzionek. Ja jestem w pracy jeszcze 2 h i 15 min :-/ Już czekam na dzień kiedy będę mogła zrobić test :-)

reklama
ja zrobiłam obiadek Wiki odebrałam z przedszkola chwilka relaksu
pszczółka kala agnieszka.kk witajcie
kaskasz ja się jeszcze zaopatrzyłam w testy owulacyjne na allegro nie są nawet takie drogie tu masz link

Do góry