reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Wcześniej to mnie męczyły inne sprawy. Od wczoraj mnie przeziembienie tak trzyma. Radziłam się lekarza to mi kazał stodal pić ale kaszel przeszedł sam a katar się zaczął...ech jak nie urok....

Dobra uciekam leżeć, wstałam tylko coś przekąsić bo mnie już mdliło. Jeszcze te mdłości, stają się coraz intensywniejsze.
Nie marudzę już, trzymajcie się kobitki.

Oby do grudnia!!! Adwent się zacznie to i wieniec się pojawi, już jakaś oznaka świąt będzie :tak: Nigdy nie byłam za śniegiem ale tak mi się w tym roku marzą takie prawdziwe białe święta... Och jak sobie pomyślałam o święach to maluszek kopnął hehe :-D

reklama
Kala chyba zamiast pracy zacznę szukać znajomych, którzy by mi mogli coś załatwić :) Bo się okazuje, że bez znajomości jest trudno........W ogłoszeniach nic nie ma....

Klaudusia a kiedy choinkę stawiasz? Ja planuję w połowie grudnia najpóźniej :)) Wolę te świąteczne bajery przed świętami, bo później już mnie troszkę denerwują :)

Do góry