reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Ja polecam sałatkę nietypową, ale wyrafinowaną w smaku :-) Nie każdemu smakuje. Ja się w niej osobiście zakochałam, bo ma w sobie to "coś" ;-)
Składniki- seler naciowy, makaron, oliwki, pierś z kurczaka gotowana, olej , ocet balsamiczny i ząbek czosnku.
Do ugotowanego makaronu wrzuca się pokrojone oliwki, seler i ugotowaną, posiekaną pierś i przygotowuje się sos. Trochę oleju, pare kropel octu i wyduszony czosnek do smaku. Polewa sie wszystkie składniki, miesza i gotowe :-) Bardzo prosta i pyszna :-)

Agnieszka- mi do 40 tki jeszcze sporo brakuje, ale ja tak lubie sie zamartwiac na zapas co mnie denerwuje u siebie :-/ Po 40 tce nie zdecydowałabym sie na drugie Baby.

reklama
Wiatjcie Dziewczyny:)

Ja już tu jakiś czas temu pisałam,ale że było to troszke temu to sie przypomnę:)

Jestem mamą 15 miesiecznej Natalii,udzielam sie na Sierpniówkach 2009,od trzech miesiecy zaczęlismy sie tak na powaznie starać o rodzeństwo dla Nati....no i nie wychodzi nam to!!
Od zawsze miałam ogromne problemy z tegularnością cyklu. Natka to cud,bo po prostu gdy w listopadzie 2008 dostałam pierwszą po poł roku @ stwierdziliśmy z J.,ze spróbujemy i się UDAŁO:). Całą ciążę świtnie sie czułam,no moze poza zakrzepicą która mi sie pojawiłą w 8 miesiacu...ale tak poza tym nie mam na co narzekać. Mała sie urodziła zdrowa i to najważniejsze:). Teraz jest prawdziwym Słodziakiem:).
Teraz mam pierwszy cykl wspomagany duphastonem i clo,ale dupa,że tak powiem...Na usg w 13dc były dwa piekne 20 i 21 mm pecherzyki,endo 11,ale moim zdaniem pęcherzyki nie pękły bo po pierwsze nic nie czułama po drugie empratura nie skoczyłą...jutro ide do gina to wszystko się wyjaśni...Jestm jakaś totalnie podłamana. Wiem,zę sie krótko staramy,ale co to ma za znaczenie. Kazdy cykl z niepowodzeniem boli tak samo....Poza tym czuję,ze jakiś mam obniżony nastrój chyba od tego clo...i w ogóle jakaś drażliwa jestm...zwariować można!:angry:

Hej kobietki. Widzę, że temat wieku się pojawił :-) Jak leżałam w szpitalu to na sali leżała kobietka 42 letnia w pierwszej ciąży, i dwie 19-nastki :-D

Klaudusia kobitko gdzie Ty była co?????:-D:-D:-D
Jak tam Ci pisanie idzie? A i co najważniejsze jak się czujesz?
natt witaj trzymam kciuki:tak:
Kalamandyna ja p 40 też nie planuje;-)

Hej Pajka gratuluję synusia. jak to cieszy jak widzi sie ajkie dziecko robi postępy :-D

a ja też mam 27 lat:-p

Ja ma trzech braci i ostatniego mama urodziła w wieku 38 lat :-) ale też nie planuję po 40 tce dzieci

Natt Natalki są przekochane :-D życzę Ci powodzenia, my też sie staramy o rodzeństwo dla małej :-D

Klaudusia witaj :tak::-D:-D:-D

pszczółka raczej nie jeszcze poczekam na @ bo się rozkręci jestem pewna
natt witaj no i trzymam kciuki

co do wieku to ja ma teraz 28, 29 kończę w kwietniu i wiem że dużo kobiet rodzi po 30 jak ja rodziłam to byłam najmłodsza wszystkie były po 30 i rodziły pierwsze dziecko, ale ja uważam że wiek na pewno ma wpływ na płodność przecież rodzimy się z określoną ilością jajeczek ale każda kobieta jest inna i różnie to bywa ja osobiście chciałabym przed 30 czyli czasu mi nie wiele zostało.....

Klaudusia witaj

Ostatnia edycja:
Witam, witam kobietki!!!
Sorki za zniknięcie. Musiałam iść do gminy w sprawie działki no i z mamą nie w tą drogę skręciłyśmy i znalazłyśmy się u cioteczki na kawie :-D Teraz znów znikam... Ale na pewno będę wieczorem i więcej popiszę :tak:

reklama
ja byłam na zakupach i @ powoli powoli się rozkręca wiec na pocieszenie kupiłam sobie winko i pistacje
Agnieszka na pewno zobaczysz serduszko maleństwa to takie super uczucie!!!!1

Ostatnia edycja:
Do góry