reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Oj od wczoraj pusto tu...
Witam się porannie :-D
Agnieszka podziwiam Twoją cierpliwość i spokój :-D Do poniedziałku bym nie wytrzymała...
A w tym szpitalu to czułam się tak staro... Na następnej sali leżała jedna 18 i dwie 19. Normalnie prawie jak na dziecięcym hehe :-D
Ja dziś cały dzień na kompie. Mam zamiar skończyć pracę dziś ale zobaczymy jak to będzie... :-D

reklama
Witam ja właśnie kawkę pije @ się nie rozkręciła plamienie mniejsze ale dopiero jutro powinna przyjść więc czekam wczoraj wypiłam pól lampki wina i zasnęłam:p... po za tym pogoda okropna nic tylko położyć się i spać

Kladusia miłego pisania i trzymam kciuki za skończenie ....

Cześć dziewczyny. Dawno mnie tu nie było ale już się wytłumacze poprostu musiałam wyszkolić dwie dziewczyny w pracy i po pracy byłam już skonana:tak:

Czuję się dobrze już teraz choć czasami mnie podbrzusze boli ,jak na 17 tydz mam duży brzusio z pierwszą ciążą dopiero około 5mies widać było małe wypuklenie a teraz już od 3 mies jakoś widać. Mdłośći mineły już miesiac temu więc i moja waga się narazie nie zmienia tak drastycznie jak na początku ale to wsumie nie o to chodzi..figura i tak wróci do normy a ja mogę poraz kolejny rozkoszować się jedzeniem mniam..:-)

Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie

Witaj aldi
no właśnie wstawać:rofl2::rofl2:;-)
wiecie co ta cholerna @ się nie rozkręca:wściekła/y: jeszcze takich cudów nie miałam chyba kupie dziś test i jak do jutra nie przyjdzie to go zrobię rano a jak przyjdzie to będę miała na następny raz.... normalnie mam stresa czuje jakby mi ktoś kamieni nawkładał do żołądka nigdy...

Witam sie kobietki!U mnie rozkreca sie @ na calego a nerwa mam takiego ze az mnie nosi , a jeszcze ta paskudna pogoda,nic tylko plakac.
Jestem tak bardzo rozczarowana ze nie udalo sie ,ze nie mam ochoty nawet juz sie starac,bo wiem ze i tak nie wyjdzie ,czy tak to ma wygladac,co miesiac placz ze @ przyszla?

Dziewczynki nie załamujcie się!!!! Przecież staranka to najfajniejsza rzecz jaka może być!!!! :-D Później będzie Wam brakowało... Tak jak mi... :-D nam się udało za pierwszym razem może dlatego... :-D

reklama
właśnie oglądam ciąża z zaskoczenia i wyje ze śmiechu:-D:-D:-D:-D lasce siara wypływała a ta tego nie powiązała z ciążą.... najśmieszniejsze jest to że nigdy nie pokazują zdjęć z czasu kiedy te baby były w ciąży żadna z nich przez dziewięć miesięcy nie robiła sobie żadnego zdjęcia.....

Do góry