reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

maja ja sie staram dopiero pierwszy cykl poprzednim razem wyszło dopiero za 3 razem... Z pracą życzę jeszcze raz powodzenia... ja nie pracuje już 4 lata i szczerze sama myśl szukania czegokolwiek przyprawia mnie o dreszcze strachu wydaje mi się że do niczego się nie nadaje...

szukanie objawów i słuchanie swojego ciała jest okropna i z tego co widzę każda jedna staraczka to ma;-) ja staram wmawiać sobie że żaden z objawów nie jest ciążowy bo pamiętam z poprzednich starań jak boli rozczarowanie kiedy jest jedna kreseczka ale jest to tak cholernie trudne....

po za tym rosołek mam gotowy na drugie zamarynowałam udka w marynacie jogurtowej chłodzą się w lodówce wczoraj sobie posprzątałam więc w zasadzie prawie mam wolne

reklama
Hej Nikolaa trzymam kciuki, żeby szybko udało Ci się zafasolkować, głównie po to, żebyś mogła uniknąć stresu związanego ze staraniami. A jak już ktoś się musi dłużej starać, to mam nadzieję, że znajdzie sposób, żeby te stresy przegonić...Ja szukam sposobów, bo ostatnie 2 miesiące były dla mnie trudne.

A szukanie pracy po takim czasie siedzenia w domu jest faktycznie trudne. Ja też mam wrażenie, że już do niczego się nie nadaję i wiem, że jak coś się nie ruszy to będzie coraz gorzej. Mam nadzieję, że skoro ciąża się nie udaje, to chociaż z pracą się uda - i marzę o tym, żeby to praca znalazła mnie....Pożyjemy zobaczymy......

U mnie na południu Polski pogoda przepiękna. Wiało mocno z rana a teraz śliczne słoneczko ale my siedzimy w domu. Od wczoraj Domiś kaszle i mamy po spacerze.
Lil_maja mamy takie samo podejście albo praca albo dziecko byleby nie mieć uczucia że życie mi ucieka na bezczynności. A i ja też bardzo lubię przymrozki i zimę. :-):tak:
Trzymam kciuki za wszystkie testujące i zbliżające się do testów. ;-)Mam nadzieję że parę fasolek się pokarze w listopadzie:-):-D
Faktycznie soso i Klaudusia sie nie odzywają.Może się weekendują?:confused::happy2:
U mnie 28 dc i brzuch pobolewa bardzo jak na @. No to pewnie przyjdzie:baffled:

Hej Nikolaa trzymam kciuki, żeby szybko udało Ci się zafasolkować, głównie po to, żebyś mogła uniknąć stresu związanego ze staraniami. A jak już ktoś się musi dłużej starać, to mam nadzieję, że znajdzie sposób, żeby te stresy przegonić...Ja szukam sposobów, bo ostatnie 2 miesiące były dla mnie trudne.

A szukanie pracy po takim czasie siedzenia w domu jest faktycznie trudne. Ja też mam wrażenie, że już do niczego się nie nadaję i wiem, że jak coś się nie ruszy to będzie coraz gorzej. Mam nadzieję, że skoro ciąża się nie udaje, to chociaż z pracą się uda - i marzę o tym, żeby to praca znalazła mnie....Pożyjemy zobaczymy......

hej majuniu jak sie czuejsz :)
wogule witam sie z wami dziewczynki jak tam sie miewiacie
przepraszam ze z wami nie siedze ale nie mam weny naprawde nie mam weny jakos kochane dlateg nie siedze
wogule akos nie przywiazuje uwagi do staran jakos tez nie mam weny co bedzie to bedzie nawet sie nie nakrecam na nic doslownie nic sien ien akrecam wystarczy mi 8 miesiecy stresow wiec teraz luzkiii a wam zycze dwoch kreseczek :p a u mnie nic ciekawegowczoraj tak sie nabiegalam na miescie ze dzis ledwo chodze tak nmnie nogi bola cla noc kwikalam jak prosiak z bolu pzodrawiam was kobietkiiiiii i

jak ktos chcep odam polska elwizje na zywo tvn polsat mam linki :p

widze ze sie stesknilyscie bardzo mi milo czytac ze ktos sie martwi o mnei hehe a wlasnieklaudusia co znowu ucicha oby bylo zn ia wsio oki :)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny!!
Dolaczam do Waszej Wielmoznej grupy!!!
Wlasnie stalam sie Staraczka :)
Jejku!!gdzie mam wstawic suwaczek,mam juz gotowy,ale nie pokazuje sie...buuuu!!!

Witaj soso fajnie że wszysko oki u ciebie

też mam nadzieje że u klaudusi wszystko oki może leży i odpoczywa i dlatego do nas nie zagląda

igasia witaj

Ania dopóki @ nie przyjdzie jest nadzieja!

Soso pewnie, że lepiej się nie nakręcać, co ma być to będzie, a zdrowie psychiczne i tak najważniejsze :))) Ale staracie się tak?

Witaj Igasia dopiero zaczynasz staranka? Czy czekasz już na testowanie? Trzymam kciuki!

reklama
oj widzicie laseczki,jetst jednak suwaczek,a drugi jakis taki nieprzesuniety...ech nigdy nie bylam w tym dobra :)
Dopiero zaczelismy starania,wczesniej bylam zabezpieczona prawie na "amen":)
Bardzo chcialabym teraz zajsc w ciaze,zeby znowu nie biegac z wielkim bebzonkiem przez cale lato...
Ostatniej ciazy przytylam 27 kg!!! Mam nadzieje,ze teraz bedzie mniej tego ciezaru :p

agnieszka.kk -----a moja corunia ma juz ponad 3 latka :)
soso---co to za telewizja,coz to za oferta :)

Dziewczyny---nie umiem pogrubic literek ani wstawic usmieszkow...hepl me!!!

Ostatnia edycja:
Do góry