reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

agnieszka.kk
fajni że już czujesz święta ja zaczynam czuć święta zawsze dopiero po mikołaju...
dentico29 oby ci się tak udało jak sobie założyłaś trzymam kciuki już teraz:-)
xXxIzuLQaxXx mimo plamień objawy fasolowe ale jak się chce dwie kreseczki to można sobie wmówić wszystko najlepiej zrób test lub biegnij do gina bo plamienia w ciąży nie wróżą dobrze a tak da ci wspomagacze jeśli to fasoleczka

ja się ciesze bo jutro moja Wiki zasuwa do przedszkola wieć zrobie sobie mega pranie i prasowanie:-);-)

reklama
xXxIzuLQaxXx ----no to zupelnie wyglada na brzemiennosc!!!ale super!!rob test!!!

Nikolaa ----fajne jest strojenie,ale jednak przydalby sie jeszcze jakis mecizna po sufitem :)(to bedzie taki mamusiowy synus, bo Emilkia jest coreczka tatusia,wrrr!!!)

soso1112 ----a ja tam uwielbialam jak mi bylo widac brzuszek,wystawialam go w obcislych rzeczach,zeby caly swiat zobaczyl :)(prosze wyslij mi ten link na tv,dziekuje)

Jestem po nocnej zmaianie i sobie leniu****e......jeny...a co to za gwiazdki???hehe

Ostatnia edycja:
Witam kobietki!No i jutro znowu poniedzialek:) Weekend zlecial mi w miare szybko,wczoraj wieczorkiem maz zabral nas na sklepowy spacerek,uwielbiam popatrzec na te ozdoby swiateczne,choinki,lancuchy,lampeczki,hhhhhhmmmm mialam cudne swiateczne nastroje,no wlasnie mialam:(((
Dziewczynki ratujcie nie wiem co sie dzieje dzis na papierze zobaczylam duza ilosc sluzu z krwia(doslownie odrobinke,tak jakby maly skrzep,ale ostry czerwony) ,juz chyba 3 razy tak bylo dzis przy podcieraniu sie.No i co mam straszne przeczucie ze @przyjdzie ale 6 dni przed terminem?Sutki dalej bola,ciagle bym spala,i brzuchol mam wzdety jak balon!!! Co jest grane?
No i znowu dola mam!
Jak tak dalej bedzie to chyba w jakas depresje popadne:(

A tak z ciekawosci xXxIzuLQaxXx napisala "-uciska mnie w klatce piersiowej,"
-czy to jest objaw ciazy? bo ja tez mam takie uczucie ale zwalam to na wstretne papierochy

Ostatnia edycja:
Nicolaa---dokladnie,dlatego licze na chopca!!:tak:
Ale wiadomo,najwazniejsze,zeby bobo bylo zdrowe,niewazne jaka plec...no ale....:-D

Kaskasz----nie pal kobito jesli starasz sie o dzidzusia,to wielkie zlo dla takich maluszkow:no: ja rzucilam fajurki:-)
Rety,dziewczyny ,ktory kod z suwaczka mam wkleic,bo mi to nie idzie :(

kaskasz to rób test i nie pal bo kopniaka dostaniesz ja ci powiem że paliłam jak zaszła w pierwszą ciąże ale zanim się dowiedziałam że to jest dzidzi to od fajek mnie totalnie odrzuciło i to był mój pierwszy objaw, ucisk w klatce może być spowodowany niestrawnością i zgagą a to objaw ciąży z tym że pod objawy ciąży można podciągnąć wszystko nawet pierdka hihihihihih co do plamień to też mogą je fajki powodować gdzieś czytała że kobiety które pala mogą mieć krwawienie miedzy @...

Igasia witaj co do moich objawów to już chyba ...aszam mam góre jak Mont Everest :-):-):rofl2:

Hej kobitki
Nikola Ty się śmiej z pierdów jako objawów ale ja mam takie wiatry, że masakra, nie ważne co zjem. Dobrze, że choć z tym problemu nie mam, ale mam z zaparciami szok!!!
Ja z swoją damą idę dziś do kontroli, mam nadzieję, że wreszcie będzie dobrze i pójdzie do przedszkola, wtedy też nadrobie domowe zaległości.
Trzymam kciuki &&&

Agnieszka ja z Wiki miałam takie wietrzyska że hej halny się do nich umywał mój mąż całe dziewięć miesięcy się ze mnie nabijał:-)... co do zaparć to zrób coś z tym ja miałam straszne i mnie gin przepisał syrop normalac bodajże bo nie za dobrze za bardzo stękać w ciąży;-)...trzymam kciuki żeby mała już mogła pędzić do przedszkola;-)

witam! jak wam sie powodzi? Mi sie spóznia @ juz 5 dni....tak jak miesiac temu. Chce iść do lekarza bo robiłam sobie test wczoraj i wyszly dwie:) mam nadzieje ze lekarz potwierdzi.

reklama
Do góry