reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

halina0406 bede trzymala kciuki aby kolejna ciąża przyszła jak najszybciej i bez komlikacji :tak: 3maj sie dzielnie!

Jesli chodzi o temat drugiej ciazy, to tez wiem od kolezanek że zupełnie inaczej się ją przechodzi - większość osob ktoe znam twierdza ze druga ciąża przynosci więcej uciążliwych objawów:dry: Tak samo drugie dziecko ma inny charakter od tego pierwszego. Czesto rodzeństwo bywa zupełnym przeciwieństwem :-p

No ok, a teraz co u mnie....]
Irytuje się niemilosiernie, bo od dwóch dni męczy mnie wyjatkowo okrutny wirus :-( |Dawno tak źle się nie czulam, ból mięśni i kości, skoki tempratur, a w gardle czuje jakby wbijaly mi się w nie tysiące gwoździ :-(Dodatkowym stresem jest to, że biore cale mnustwo lekow - witaminy, Ibuprom, przeciwkaszlowe itp A wiec dodatkowo martwie sie o małą dzidzie, w przypadku gdyby doszlo do zaplodnienia, bo na razie nie mam pewności ;-) Teścik robie za kilka dni i zobaczymy co wyjjdzie. Pocieszam sie faktem ze takiej wczesnej ciazy trudno zaszkodzic ;-)Zarodki maja naturalna bariere ochronna... A teray bede musiala zmykac do lozka, puki mody spi, i ja moge podrzemac

reklama
kalamandyna nie pracuje a obawy no cóż też mam cholerne moja Wiki jest naprawdę wymagającym dzieckiem po za tym nie mam oprócz męża który pracuje po 12 h żadnej pomocy więc podejrzewam że będzie ciężko ale co nie nie zabije to cię wzmocni;-)
nimifii zdrówka Ci życzę i nie nie martw się

Ostatnia edycja:
Kalamandyna ja już robiłam dwa testy i wyszły pozytywnie:tak:;-)
Nimfi mnie tez przeziębienie wzięło, jem czosnek(strasznie mi podchodzi:-)) pije mleko z miodem w ostateczności zrobie syrp z cebuli bllleee

Nimfi- kuruj się i wracaj do zdrowia:-) skoro drugie dziecko jest przeciwiństwem pierwszego to ja powinnam się dwa razy dobrze zastanowić;-) Teraz mam aniołka:-)

Nikola- masz fajne podejście, mnie momentami przeraża wiele spraw związanych z drugim dzieckiem i walcze wtedy ze sobą. Za dużo myśle i analizuje;-)

agnieszka- który to tydzień? I gratuluje!!:-)

my już po obiadku zraziki w sosie koperkowym zrobiło się u mnie szaro buro i ponuro....

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki :-)

w końcu w domku bo od razu po pracy z m pojechaliśmy po zakupy.

U nas też tak paskudni wieje że nocy spać nie mogłam :wściekła/y:
I pada na okrągło .

Mam pytanko , dzisiaj mam 18dc. i w pracy chwilę bolał mnie bardzo mocno jajnik pracy aż promieniował w stronę krzyża a że nie robiłam jeszcze w tym miesiącu testów owu to czy mogło by w tym momencie jajeczko pękać ?

Halina i mi również jest przykro że coś takiego cię spotkało ale wierzę że następnym razem wam się uda ;-)

dopada mnie jakaś depresja jesienna a najbardziej mnie wkurza to że muszę jeszcze 6 dni czekać do testu z drugiej strony to boje się go zrobić że będzie negatyw mimo że to pierwsze staranka.... głupia idiotka ze mnie

reklama
Do góry