reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Kalamandyna szósty się zaczął od poczęcia minęły trzy tyg, więc to wczesna ciąża. W przyszłym tyg dopiero potwierdzę u lekarza.
Menia przytulaj się!!! Może być, że to owulacja właśnie.
Nikola czekaj cierpliwie a nóż Ci się to opłaci. Wiem, że to najgorszy moment to wyczekiwanie, znajdź w sobie jeszcze trochę spokoju. Ja tu trzymam kciuki.
Aga w Pl też wieje wrrr

Witam dziewczyny! Dziś chłopaków znowu na wieś wysłałam i zaraz zabieram się za sprzątanie - nastrój coraz lepszy u mnie.

Agnieszka27 jak tam brzuszek?

Agnieszka.kk dało się spać? U mnie jakoś nie wieje - choć jakby wiało, to by mi przynajmniej pranie wyschło a tak co lipa....

A u reszty jak tam staranka??? Gdzie się soso podziałaś?? My tu tęsknimy :)) Klaudusia kurcze znowu się nie odzywa :(( Mam nadzieję, że u niej w porządku wszystko....Dawaj znać Klaudusia jak będziesz mogła!

Ja nieśmiało rozpoczęłam staranka, ale się dużo już nie spodziewam. Oprócz staranek zaczynam szukać pracy na poważnie i jak coś fajnego mi się trafi (może akurat pod choinkę....) to staranka będę odłożone na jakiś czas....

Buziaki dziewczyny!

Witam!:-)
Nie dostałam @, ale dostaje regularnie. Objawy nie ustąpiły, ale nie będe jeszcze dziś testować.

Miłego dnia wszystkim i kciuki za wszystkie starające się :-)

agnieszka 27 no za tydzień to już serduszko będzie pięknie biło
lil_maja wiesz może się tak zdarzyć że znajdziesz prace a stranaka wypalą niespodziewanie najlepsze jet takie odwrócenie uwagi;-)
kalamandyna to trzymasz siebie i nas w niepewności czekam z niecierpliwością na wieści:-)

u mnie dalej zgaga po za tym nic :confused: ani objawów na @ ani na baby:-(
kaskasz miłego dnia

reklama
Agnieszka.kk no to życzę, żeby wiatry już się skończyły ;)) Chyba będzie fajnie jak już zima przyjdzie :) Lubię maleńki przymrozek...

Nikolaa dzięki - ja już się boję cokolwiek planować, na cokolwiek nastawiać, jakoś się zraziłam po tych moich staraniach, bo myślałam, że wszystko ode mnie zależy i mogę mieć takie życie jak zaplanuję, a tu klops...Trzeba się pogodzić z jakimś odgórnym planem dla nas i wierzyć, że jest to plan najlepszy :) Zobaczymy co u mnie wyjdzie, pragnę pracy, ale coś ponad rok już szukam i nie mogę nic znaleźć. Chyba źle szukam...No i mam nadzieję, że u Ciebie będzie efekt fasolkowy :)) Nie doczytałam jak długo się starasz??

Kaskasz
wzajemnie miłego weekendu :) Widzę, że też wkrótce testujesz :) Kciuki zaciśnięte!

Kala pachniesz fasolą :))) Trzymam kciuki :)))

I jeszcze jedna kwestia: odkąd się staram o dzidzię, to ciągle zwracam uwagę na to, co mnie zakłuje w brzuch, gdzie ciągnie, gdzie coś pobolewa - no masakra jakaś. Może mi się gazy w jelitach zbierają, a ja myślę, czy mnie jajniki nie bolą...Nic tylko w łeb sobie palnąć....

Soso gdzie jesteś????

Ostatnia edycja:
Do góry