kaskasz w poprzedniej ciazy nie zwracalam na to uwagi, ale teraz wlasnie nastepnego poranka po owulacji i staraniach mialam takie nietypowe uczucie w brzuchu. moze nie jak zasysanie, a raczej jak łaskotanie i przez długi czas czułam ze coś mi sie tam w brzuchu dzieje typu łaskoczacego Natomiast 2-4 dni pozniej sporadycznie i dosc mocno bolal mnie brzuch co juz nie bylo takie mile a od wczoraj odczuwam lekkie skurcze takie jak tuz przed miesiaczka, natomiast do planowanej miesiaczki jeszcze tydzien wiec to raczej nie to...
reklama
aniaj151
Fanka BB :)
taki charakter, że po prostu nie znoszę cierpieć i jakoś podświadomie robię wszystko, żeby z tego stanu wyjść. Mówi się, że każdy ból trzeba przeżyć, nie wolno go przeskoczyć - więc ja swoje wypłakałam, ale w związku z tym, że na usg nic nie widziałam, to jest mi chyba łatwiej i kończę ten temat, bo wstępują we mnie nowe nadzieje.
))
Lil strasznie się cieszę że już lepiej i nadzieja się pojawia.
Witam i zapraszam do pisaniaWitam
Jestem mamą 19miesięcznego synka i staramy się z mężem o drugie dziecko .
Kobietki nie będziecie miały nic przeciwko jak dołączę do was ?
Klaudusia to się oszczędzaj i odpoczywaj. Kurcze dopiero co testy robiłaś a ja czytam że ruchy czujesz!! Super. ale czas szybko leci!Muszę leżeć, nie mogę dźwigać. szyjka bardzo krótka i coś czuję, że będę z rozwarciem latać pod koniec ciąży.
kaskasz
Zaciekawiona BB
nimfii to bedziemy czekac razem ja mam dostac okolo 19,20, i ja tez mialam bole podbrzusza(tak jak na okres)3 dni po owulce i sutki jakos tak dziwnie bola i mam to do tej pory to juz 6 dzien,choc podbrzusze juz tak mocno nie boli ale uczucie jakbym za chwile miala @dostac zostalo!
klaudusiaNK
ania leci ten czas, leci jak szalony. A u Ciebie staranka-przytulanka były? Kiedy testujesz?
tusiaczek1987
Mama Zuzi
Witam ponownie.... byłam jezdzie. Jak narazie nie mam okresu. Nie czuje juz nic tylko lekki mrowienie w brzuchu ale ja juz sobie nic nie wkrecam.... jade dzisiaj do rodziców i juz sie przygotowałam na @ w torbie mam wszystko hehe
tusiaczek1987
Mama Zuzi
Ktoś tu jeszcze jes?
tusiaczek1987
Mama Zuzi
nie wiem dlaczego kobiety ciagle mysla o dziecku a mezczyzni nie.
nie wiem dlaczego kobiety ciagle mysla o dziecku a mezczyzni nie.
My myslimy o dziecku jeszcze zanim ono zostanie poczęte, a mężczyźni nie myslą o dzieciach często nawet wtedy gdy one już są na świecie.... Dlatego chyba nigdy kobieta nie dogada się z facetem Żyjemy w innych swiatach
reklama
aniaj151
ania leci ten czas, leci jak szalony. A u Ciebie staranka-przytulanka były? Kiedy testujesz?
Ja się tak bardzo z testowaniem nie śpieszę po co się stresować czy był wiarygodny czy nie. Dopiero jak @ nie będzie to zatestuje. najwcześniej za jakieś 10 dni.
nimfii to chyba się nazywa "zegar biologiczny" jak się włączy nie ma rady:-)
tusiaczek trzymam kciuki.