Nimfii tak co miesiąc to się nie da przedłużać urlopu, bo możesz przedłużać tylko 2 razy (czyli wziąć ten urlop w trzech turach) - u mnie teraz już będzie ostatnia tura. Jak jestem na wychowawczym to nie mogę iść na L4, dopiero mi macierzyński będzie przysługiwał.
No nic już nie będę o tym myśleć, bo nie jestem w stanie tego zmienić, więc nie ma co gdybać. Szkoda bo szkoda, ale to nie takie ważne teraz.
Ooo to nie wiedzialam ze jest taka zasada ze przedluza sie tylko 3 razy... Kierownik mowil mi ze moge wrocic do pracy i isc z powrotem na urlop wychowawczy, jesli bede chciala, wiec myslalam ze można tak poprostu to sobie zmieniac. W kazdym razie ja za pierwszym razem bralam urlop na rok a pozniej przedluzylam znow o rok, a jak nie zaciaze to pozniej wezme kolejny rok pewnie....
miejmy nadzieje... najgorsze ze jak zacznie mi sie spózniac @ to bede juz myslała ze jest dzidzia a po kilku dniach mnie odwiedzi przyjaciółka.... to najgorsze jest.
Czekanie i nadzieja oczekiwania strasznie męczą.
Polecam testy ciążowe paskowe - mozna je kupić na allegro po 1 zł za sztuke.
Jako ze cena niska to nic nie bedzie stalo na przeszkodzie sprawdzic jeszcze przed spodziewana miesiaczka czy juz mieszka lokator w brzuszku. Zakupiłam od razu 10 sztuk i teraz bede sie testowac z nadzieja na dwie kreski ;-)
kalamandyna teraz juz jest ok?Wszystko w porzadku?
Kobietki powiedzcie prosze co sie dzieje,wlasnie bylam siusiu i przy podcieraniu zobaczylam duzo sluzu ciagnie sie czasami jest bialo zoltawy a czasami przezroczysty co to ma bys sluz plodny czy co?przeciez mialam owulke tydzien temu niby!
A moze to przez to ze wczoraj bylo przytulanko?Dziewczyny co robic o co chodzi?
Mialam ten sam przypadek ;-) Tydzien temu owulacja a tu nagle wczoraj mnustwo bialego śluzu... W moim przypadku na pewno nie sperma, bo ostatni kontak mielismy wlasnie w dzien owulacji A wiec moze to jest czysty przypadek ze sie nazbieralo wiecej śluzu? A moze opuźniona owulacja i jest dopiero teraz
Z tym ze śluz płodny jest raczej rzadki, a nie gesty, z tego co sie ostatnio dokształcałam, to właśnie sie podowiadywalam że przy owulacji śluz sie rozrzedza aby plemniki łatwiej przedostały sie przez szyjke macicy.