reklama
kalamandyna
zaklimatyzowana ;-)
Nikolaa- fajnie bo masz już córeczke, o której marze :-) 20-go masz termin@?
kaskasz
Zaciekawiona BB
kalamandyna za ciebie rowniez trzymam kciuki )
O tak zasnac i obudzic sie w dniu spodziewanej @ i jeszcze z testem z II krechami w raczce
A testy mialam kupione juz zapas i zostaly mi z poprzedniego cyklu,maz mi kupil bo w promocji byly
no i leza bo wiem ze nie ma sensu teraz robic,bo by sie tylko zmarnowalo , ale i tak korci!
O tak zasnac i obudzic sie w dniu spodziewanej @ i jeszcze z testem z II krechami w raczce
A testy mialam kupione juz zapas i zostaly mi z poprzedniego cyklu,maz mi kupil bo w promocji byly
no i leza bo wiem ze nie ma sensu teraz robic,bo by sie tylko zmarnowalo , ale i tak korci!
klaudusiaNK
Fanka BB :)
Hej kobietki! Wcale nie tęskniłyście... ;-)
Witam nowe staraczki!!!
A ja od soboty miałam "prawie" wakacje... w szpitalu....
Prawie Was już nadrobiłam
maja nie wiem co powiedzieć...
Witam nowe staraczki!!!
A ja od soboty miałam "prawie" wakacje... w szpitalu....
Prawie Was już nadrobiłam
maja nie wiem co powiedzieć...
kaskasz
Zaciekawiona BB
KlaudusiaNK co sie stalo,ze bylas w szpitalu?
klaudusiaNK
zaczęłam plamić.
kaskasz
Zaciekawiona BB
kalamandyna teraz juz jest ok?Wszystko w porzadku?
Kobietki powiedzcie prosze co sie dzieje,wlasnie bylam siusiu i przy podcieraniu zobaczylam duzo sluzu ciagnie sie czasami jest bialo zoltawy a czasami przezroczysty co to ma bys sluz plodny czy co?przeciez mialam owulke tydzien temu niby!
A moze to przez to ze wczoraj bylo przytulanko?Dziewczyny co robic o co chodzi?
Kobietki powiedzcie prosze co sie dzieje,wlasnie bylam siusiu i przy podcieraniu zobaczylam duzo sluzu ciagnie sie czasami jest bialo zoltawy a czasami przezroczysty co to ma bys sluz plodny czy co?przeciez mialam owulke tydzien temu niby!
A moze to przez to ze wczoraj bylo przytulanko?Dziewczyny co robic o co chodzi?
Ostatnia edycja:
aniaj151
kaskasz to może być sperma - jeżeli mówisz że wczoraj było przytulanko. Ale kurcze nigdy nie wiadomo z tą owulacja.
Klaudusia wszystko w porządku??? Odpisuj szybkoAle skoro jesteś w domu to musi być w porządku:-)
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki. Z tym świrowaniem przed @ to jest tragedia niby się mówi że nie będę myśleć ale się nie da.
Klaudusia wszystko w porządku??? Odpisuj szybkoAle skoro jesteś w domu to musi być w porządku:-)
Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki. Z tym świrowaniem przed @ to jest tragedia niby się mówi że nie będę myśleć ale się nie da.
reklama
kaskasz
Zaciekawiona BB
No wlasnie nie wiadomo ,dzis zrobie test owulacyjny i zobacze co wyjdzie! w sumie @mam dostac za 9-10-11 dni czy to mozliwe ze to owulacja?