reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

Właśnie wiem,że są takie same. miesiac temu szalalam, miałam wszystkie obawy i czekałam by nie dostać@. Teraz byłam spokojna do teraz. Przy pierwszej ciązy zaszłam od razu mozna powiedziec a tu ciagle nic:(

reklama
Maja no zapycham, że hoho
Tusiaczek ja i Maja miałyśmy takie same przeżycia, pierwszy cykl starań wszystkie objawy wystąpiły i klapa przyjaciółki się zjawiły u nas choć z opóźnieniem 10 dniowym. W drugim cyklu już bez objawów, udało się mi, choć ciąża potwierdzona narazie tylko testami, bolało mnie podbrzusze tak jak na @ i miałam poranny wyciek z piersi, jednorazowo trzy dni przed terminem @ zrobiłam test i tadam.
Piersi to dopiero teraz robią mi się twarde i bolące.
Kochana trzymam kciuki jutro rano!

agnieszka 27 gratuluje.... tez tak chce:) mi z piersiami nic sie nie dzieje ,nie sa wrażliwe ale mam nadzieje ze to za wczesnie ... łudze sie zer moze cos juz sie kluje:) ale ja zawsze jak sie nastawie pozytywnie to nic z tego. nawet jesli nie dostane jutro planowanej miesiaczi to pojawi sie za 3-3 dni. Jedyną rzeczą jak miałam <mam> to kłócie przy szybkim wstawaniu z jednej badz drugiej strony podbrzusza ale to raczej nie to.

a ten wyciek z piersi to samowolny czy przy ucisku brodawki? ja jak ucisne to cos tam poleci ale pół roku temu przestałam karmic to moze jeszcze byc mleko.

tusiaczek1987 na szczęście mało czekania ci zostało;-)

kaskasz
ja testuje za 8 dni więc podobnie co do bólu podbrzusza to boli mnie od dnia owulacji prawy jajnik i mam napięte podbrzusze ale w przednim cyklu też tak miałam więc u mnie chyba to normalka;-)

A mnie w poprzednim cyklu nic nie bolalo ,moze to dobry znak , a moze w poprzednim cyklu mialam to samo tylko to zignorowalam,ooooo zglupiec mozna od tych domyslow

reklama
Do góry