reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie jako Staraczki po raz drugi :-)

reklama
Witam się przy porannej kawie :-)

aniaj- długo szukasz pracy? znam to rozgoryczenie, szukałam pracy prawie rok. Powodzenia i nie trać wiary mimo wszystko :-)

agnieszka.k.k- Ty się chyba przeniosłaś z innegon forum? Co tam u Ciebie?

Witam pozostałe dziewczyny i trzymam mocno kciuki :-)

Kurcze pracy szukam już od wiosny. Mówię Wam tak mnie to k...wia że szok. Mieszkam w małym miasteczku ok 40 tyś i jest tragedia. A najgorsze jest to że doskwiera nam pomalutku brak pieniędzy i mąż też tak patrzy już na mnie z politowaniem jak na jakąś niezdarę. Przynajmniej ja tak to czuję.
Testowanie nie wiem pewnie jak minie 36 dc bo przeważnie takie cykle mam.:tak:

Witam drogie Panie:-)
Halinka bardzo mi przykro, współczuję kochana:-(. Ja zawsze będę za znieczuleniem, narkozę niektórzy ciężko przechodzą. Wybór jednak należy do Ciebie.
Dentico podziwiam, tyle czasu z pierwszym się staraliście, ja już pewnie przewrażliwiona wmawiałabym sobie jakieś choroby:eek:. Miejmy nadzieję, że teraz uda się Wam troszkę szybciej:tak:
Kaskasz witaj, fakt, faktem miłe towarzystwo jest tutaj, ja choć już staraczką nie jestem ciężko mi się stąd przenieść i raczej tego nie zrobię. Będę kibicować Wam moje drogie.
Aga to znaczy, że pracujesz już na nowym miejscu?
U nas jeszcze choinek nie widać, ale myślę, że lada dzień i się zacznie.
W zeszłym roku zanim mikołaj zawitał Diana zdążyła zjeść już ok 10czekoladowych.
Ania czasem czeka się długo żeby znaleźć coś naprawdę fajnego, mam nadzieję, że właśnie tak będzie z Twoją pracą.
Trzymam kciuki aby cykl był owocny u mnie staranka były jeden raz i okazało się że był to strzał w dziesiątkę. Więc jak widać nie ważne ile, ważne czy w odpowiednim momencie.
Klaudusia!!! gdzie się podziałaś, nadrabiasz z pracą ? oby Ci się powiodło trzymam kciuki bardzo mocno:tak:
Maja już lepsze samopoczucie?
Soso co tam u Ciebie?

A no przeniosłam się i tu jest mi zdecydowanie lepiejjjjj :)
U mnie wszystko ok jak na razie po staremu:)
A co u Ciebie?

Jeszcze nie,wczoraj byłam w "starej"pracy:)
ooooooooooooooooooooooo
co t sie dzieje ale lekturka a umnie koniec @ :):):):) dzis juz koniec je je je je ale happy jestem hehehe staranka czas zaczac tylko ja juz nie wiem jak jest z tym moim cyklembo teraz milam 28 dniowy wiec bede dzialac codziennie heehehehehh nie no zarcik u mbnie superrrr

maja kochan nie zalamuj sie tak jak mowisz dopiero 2 cykl ja juz 9 i dalej chodze z usmiechem na twarzy :) bo tyle mi pozostalo kochana nie zalamuj sie prosze

agnieszka kk buziak
agnieszka 27 dawaj fluidki :p
pozdrawiam reszte kobitek:p

agnieszka.k.k- u mnie ok, za nami pierwszy miesiąc starań. Uda się to fajnie, nie-trudno. Mamy już wspaniałego synka więc podchodze do starań z dystansem ;-) A Tobie powodzenia życze :-)

I za wszystkie dziewczyny mocno trzymam kciuki :-)

soso lecą do Was~~~~~~~~~~
Kipi od Ciebie dobrym humorem i optymizmem i tak trzymaj.
A jak wyliczałaś to kiedy płodne teraz? A śluz obserwujesz, ja po nim poznałam, że owulacje mam.

reklama
soso miło czytać, że u ciebie wszystko dobrze!
teraz same przyjemności przed Tobą, a może test owulacyjny kup,
ja Karola wg testu "płodziłam" i wyszedł co do dnia, w moje urodziny się począł:D
Ha, teraz tak liczę, Karol począł się w moje urodziny, teraz maleństwo ma termin pomiędzy urodzinami moimi a P. - zbieg okoliczności jakiś:D

A my dziś z P robimy sobie wyjściowy wieczorek, przychodzi niania do Karola a my "w miasto" kolacja - kino!!! Oj już się nie mogę doczekać :D

Do góry